local-stats-pixel fb-conv-api

Senās civilizācijas, kas upurēja bērnus10

292 0

Cilvēku upurēšanas rituāli bija veids, kā senatnē indivīds vai kopiena iedibināja un pēc tam ik reizi nostiprināja savas attiecības ar dievišķo, pārdabisko. Šajā rakstā par civilizācijām, kuras piekopa vienu no dīvainākajām reliģiskajām paražām - bērnu upurēšanu.

292 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Visas reliģijas ir radītas cilvēku pakļaušanai un izmantošanai. šīs pakļaušanas metodes ir laikmetiem atbilstošas, sākās ar upurēšanām, inkviziciju, raganu tiesām, turpinās ar smadzeņu skalošanu un tukšiem solījumiem, kuriem nav nekāda pamatojuma.

9 1 atbildēt
Par Inkiem ir nepatiesa informācija... esmu tur bijusi... tur stāsta savādāk, iesaku informāciju pārbaudīt, nevis tik bliezt visu no interneta vai apšaubāmām grāmatām
2 0 atbildēt

Nu un kaads briinums, ka inki, tolteki, maiji utt. izmira? Pashi savu tautu apkaava. Un iekarotaajiem jau bija viegli- ja ir slikts genofonds un tauta maza, tos ir vieglaak pakljaut un izniicinaat.

3 2 atbildēt
Nja karma pastav...tas kontinents ir taada bedre...
1 1 atbildēt

Nekā laba, žēl tos sīkos!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Cilvēkus upurēja arī tepat, gan ķelti, gan vikingi, gan balti, gan lībieši. Leišu Ģedimina bērēs vēl XIV gadsimta ar dažu labu aizsūtīja kalpot dizkunigaitim tajā saule.
0 0 atbildēt

un tagad rakstu par esošajām!  ja neesi apgraizītais..

0 0 atbildēt

Obsidians ir vulkaniskais stikls.Tika izmantots ,atkariba no atrasto gabalu lieluma,gan upuresanas nazu izgatavosanai ,gan kaujas valem,sadzenot asas shkembas kokaa...

0 0 atbildēt
Ilustrēto vēsturi nesargā kādas autortiesības? Kura normāla izdevniecība kaut ko šadu pieļautu?
2 10 atbildēt