local-stats-pixel fb-conv-api

Anti-vakcīnu vecāk - cik bērniem ir jāmirst, lai Tu beigtu būt idiots?82

354 2

Šī tēma ir jau tik ļoti diskutēta, ka man pat ir kauns to atkal vilkt ārā no ūdens kā kaut kādu puspuvušu slīkoni. Iespējams, daži no Jums zina, ka ar tiem cilvēkiem ir kā komunicēt ar koku - Tu vari mēģināt, cerot uz kādu brīnumu, vai vienkārši lai izlādētu emocijas, kad neesi ar pacientu profesionālā gaisotnē - bet koks paliek koks; tam ir absolūti pie dirsas.

354 2 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 82

0/2000
Gribètos tev pa seju iedod par tiem vàrdiem spràgoni...
1 0 atbildēt
Vecàki nav vainìgi...
1 0 atbildēt
Mans bérns gandrīz nomira no vakcīnas pusgada vecumā. Par vakcīnu blakusefektiem runā maz un ārsti saka, ka tādu gadijumu ir maz, bet tā nav. Apspriedos ar citām mammām un vairākas ir piedzīvojušas ko līdzīgu. Visbīstamākās ir kombinétās vakcīnas, kas ir domātas pret 5-6 slimībām uzreiz. Tas ir par traku un daudzi bérni piedzīvo nepatìkamas sekas. Pat mans bérnu ārsts atzīst, ka potes pasliktina imūnsistému, bet tas esot slidens jautājums, jo tomér vakcīnas ir nepieciešamas. Neesmu pilnīgi pret vakcinéšanos, tomér iesaku katram vecākam pirms konkrétās vakcīnas paintereséties, ko tā satur un cik nepieciešama ir.
4 3 atbildēt

anketā izvēlējos variantu:

es dzīvoju mežā - man vienalga

 emotion 

1 0 atbildēt
Standarta vakcinacijas ir bez maksas
1 0 atbildēt

viss ir atkarīgs no piedāvājuma cipariem,ja vēleis vergot pa 800 ,tad darbs ir ,es vairs nevēlos pa 5€/h strādāt..šobrīd izbaudu bezdarbnieka pabalstu un taisu haltūru..

0 0 atbildēt

Taada sajuuta ,ka atrodos kautaakdu narkomaanu forumaa-- Kip..lai sajustos labi ir nepieciesams kautko ielaist veenaa un izraaadas ,ka so variantu poteem kluust arvienvairaak- driiz cilveece pati paliks par viirusu-- Nu ja nenem veeraa ,to ka taadi lielaakaa dalja jau ir uz zemes -kuriem savas maajas jaapaarveers par jebkaada veida komerciju un miskasti ,,par muusdienu mediciinu vispaar nerunaasim,,Tas ir kautkas pilniigi slims taapat ,kaa degviela--Izniicina visu un visus ..bet vienalga vajag-- Redz cilveeks ir gudraaks par maati zemi un teevu kosmosu..taatad viss ir pareizi ,ka riikojamies tiesi taa ja? Gadu tukstosiem viss bija labi ,liidz kameer ,masveidaa saakaam jukt praataa un radiit suudus .Nemot veera lielaako dalu komentaaru seit-bez liekas agresijas un cilveeku apvainosanas neesat speejiigi iztikt- Tas loti labi paraada ,cik aprobezoti ir cilveeki ,kas seit "diskutee" par to ka obligaati visiem ir jariikojas tiesi taa un tas novediis pie taa ,ka nabaga beerni mirst.. Kipa pasaules veesturee taadu piemeeru nav bijis ,,beerni nemirst ja?  Dabiigaa atlase ,ka vaajaakais aiziet ,,to juus esat aizmirsusi--Pat vaajaakajiem jaadziivo un jaanodod sava briesmiigaa geneetika taalaak,,nekas ka veseliiba jauztur ar poteesanos un jaapmaana organisms.. Aprobezoti juus esat ,,,tikpat cik tie kuri nepoteejas.. Vieniigais miinuss ,ka esat arii veel arii dikti neadekvaati un savus komentarus pat nespeejat bez liekas agresijas uzrakstiit.. Pagrimums totaals

1 1 atbildēt

@Aptauja: Vai vakcīnas ir vajadzīgas?

Cits variants: Tad ,kad Tas Idiots, papētīs cik komplikācijas rodas no smagajiem metāliem un visas citas drazas, ko farmācijas turētāji sapotē ,tad varam padiskutēt.... Piem. Intreses pēc paroc par dzkv vakcīnu izmēģinājumiem Indijā... Gudrelītis!

1 1 atbildēt

 Kas tas ir par paradoksu, ka gadiem ejot uz priekšu un pasaulei attīstoties, cilvēki tajā pašā laikā arvien vairāk degradējas? Vakcīnu pretinieki, varat apsiet ap pakaļu zvērādas, lekt ap ugunskuru un līst atpakaļ alās. Un tiem, kas auro "oj man no vakcīnas pļūka piemetās" "oj manam kaimiņam no vakcīnas krāns trīs dienas necēlās" - iekaliet savā vienīgajā smadzeņu rievā - ja kādam arī rodas neparedzēta reakcija uz vakcīnu, tie ir daži atsevišķi gadījumi uz fona visiem tiem tūkstošiem, kurus vakcīnas ir pasargājušas. 

Šajā gadījumā patiešām visvairāk žēl ir bērnu, kuriem nepaveicies piedzimt tādiem neardentāliešiem vecākiem. Ja esi pieaugušais - uz priekšu, čakarē savu dzīvi kā vien gribi, tev uz to ir visas tiesības. Taču bērni diemžēl no saviem vecākiem ir atkarīgi un paši nekādas izvēles izdarīt nevar. 

3 3 atbildēt

 emotion 

1 3 atbildēt