local-stats-pixel fb-conv-api

Īsumā (?) par pasākumu.43

216 0

Latvijai 100, parāde, lāpu gājiens, "Staro Rīga", salūts, haoss.

Dažiem jautri, dažiem ne pārāk.

Ko tu darītu šādā situācijā - ja tev ir pēdējais vilciens uz Aizkraukli un cilvēki, kuriem vēl būs transports uz mājām, spraucas iekšā un pārpilda vagonu?

216 0 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

aptauja:kā pavadiji svētkus?                                                                                                                             cits varijants:klubā emotion  emotion  emotion 

2 0 atbildēt
Smiekls nāk! Latvieši lielie patrioti un vēlas saules mūžu Latvijai... Tas izklausās utopiski, lasot jūsu komentārus par pilsētniekiem, lauciniekiem.... Ja cilvēki nemāk, negrib un nevar cienīt viens otru tad par ko vispār var būt runa? Kas tā par muļķīgu salīdzināšanu? Katrs mēs esam savādāks neatkarīgi, kur esam auguši. Ir daudz labu un sliktu laucinieku, tāpat kā pilsētnieku. Nejau vieta, kur dzīvo nosaka to cik labs cilvēks esi! Vai te nebūtu jārunā par cilvēka rakstura " kvalitāti"!?
2 0 atbildēt

@Aptauja: Kā pavadīji svētkus?

Cits variants: Ar mīļoto cilvēku emotion

2 0 atbildēt

Kur prāts ļaudīm aukstumā ar maziem bērniem mīcīties pa tādām ļaužu masām, kur nu vēl tādu gabalu ar vilcienu braukt? Vai tas ir vienīgais veids, kā svinēt svētkus - daudzīties pa Rīgu? Paldies, manai ģimenei ir labāki veidi, kā svinēt valsts svētkus.

1 0 atbildēt

un kruš Tev lika iet un vilties nebiju ,speciāli un jūtos ļoti labi,nejūtos,ka būtu ,ko svarīgu palaidis garām? LV neka ,nekad netiek organizēts normāli ,vienīgais izņēmums,kad kādu koncertu organizē paši mūziķi kāds bija Gustavo organizētais pasākums ar Kactu un NoNamerz, kad Rīgā bija RZA no WU Tang. vairāk nevienu reizi neesmu saskāries ar normāli organizētu pasākumu ,kur viss notiek laikā un viss ir izvietots tā ,lai būtu pieejams visiem ,kaut vai labierīcības ,transports,stāvvietas..

2 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍😀

0 0 atbildēt

@Aptauja: Kā pavadīji svētkus?

Cits variants: svineju

0 0 atbildēt