local-stats-pixel fb-conv-api

Meitenes «pirms» un «pēc» kļuva par feministēm55

«Vai Tu maz zini, kas ir feminisms?» ir jautājums, kas rodas, redzot šīs meitenes, kuras domā, ka ir feministes, bet īstenībā pavelkas līdzi kārtējam trendam.

Vikipēdijā rakstīts, ka feminisms ir pārliecība, ka abiem dzimumiem pienākas vienādas politiskās, sociālās, seksuālās, intelektuālās un ekonomiskās tiesības. Tas ir saistīts ar dažādām sabiedriskajām kustībām, teorijām un filozofijām, kas pēta dzimumu atšķirības, aizstāv sieviešu līdztiesību un aģitē par sieviešu tiesībām un interesēm.

Vairākums sieviešu, kuras ir pavilkušās uz šo «mēs gribām to, kas tiek vīriešiem», īsti līdz galam neizprot, kur ir iesaistījušās. Tev ir nepieciešams labs piemērs tam? Jaunās feministes bļauj, ka viņas grib to pašu, kas ir vīriešiem, it īpaši darba un atalgojuma jomā. Bet kāpēc neviena dūdiņa negrib iet strādāt uz traktora lauksaimniecībā? Jo mūsdienu feministēm interesē tikai augstie krēsli biroju 27. stāvā.

Protams, mūsdienās var novērot to, ka vīrieši saņem uzņēmumos labāku atalgojumu par to pašu darbu, ko veic sieviete. Bet ne visas pasaules vīrieši pie tā ir vainīgi. Ej un runā ar savu priekšnieku. Nevari panākt savu? Maini darbu. Ja visas sievietes būtu lētais darba spēks, kas paveic to pašu, ko vīrieši, bet izmaksā mazāk, tad nevienam vīrietim nebūtu darba. Padomā par to!

Un tagad skaties, kā pāris gadu laikā ir mainījušas savu izskatu šīs sievietes, kuras ir atklāti pozicionējušas sevi kā sieviešu tiesību aizstāves un cīnītājas.

P.S. Izskatam vispār nav nozīmes, bet paskatīties tāpat ir interesanti.

« 1  2  3  4 »
190 5 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

Man viss skaidrs !! Viņas vienkārši vairs negrib skūt paduses !

4 0 atbildēt

Taadai ticiibai pieveersties -noziimee visus viiriesus uzkatiit kopumaa par milziigu drazu un ar naidu attiekties pret jebkuru. Jautaajums tikai ..vai tiesaam visus un katru taa driikst nolikt kaa nevajadziigus. Nav tacu visi viiriesi vienaadi un dazus labus pat vispaar sievietes neinteresee un viniem pox uz vinaam pat ja vini nav zilganie. Feminisms =naids..dzili iekseejs un laika gaitaa izveidojies...To var pieliidzinaat politiskajiem uzskatiem.. Mulkiibas tas viss..veids kaa izraadiit naidu un agresiju pret kaadu..un ja tas ietver naidu un agreiju..tad kaa ideologija taa ir briesmiiga un tur nav attaisnojuma ..Daudziem cilveekiem vajadzeetu padomaat par pozitiivaaku pasaules uztveri..Ja jau tik loti viiriesi bsii..tad nerunaajiet ar viniem un nepiesienaties,,aizmirstiet...Lai dziivo savaa feministu kultuuraa un netraucee apkaarteejos

4 0 atbildēt

Skaistules!

4 0 atbildēt

To var saukt jebkādā vārdā. Ir cilvēki - vairāk vai mazāk bīstami, kas uzspiež savu dzīves modeli kā ļoti stilīgu un labāku par citiem. Upuris nemaz neiedomājas, ka viņam to uzspiež, bet tas nostrādā vēl labāk.

Ja sievieti nemīlē, viņa sāk mīlēt citus visos iespējamos veidos - iestāsies par komunismu visā pasaulē, vegānismu, kažokzvēru pestītāju, mīlestību bez aizspriedumiem (izņemot naidu pret citādi domājošajiem šajā sakarā), utt., utt. Ja sieviete jūtas nemīlēta, viņa spējīga uz visu!

3 0 atbildēt
Apvemties var.. tādas neviens negribēs.
3 0 atbildēt
Visas iepriekš ļoti simpātiskas.kapēc sevi par transvestītiem jāpataisa?
2 0 atbildēt
Kas tas par feministem,duras kaut kadas
2 0 atbildēt
Protams, ka vīrieši un sievietes ir atšķirīgi, tādēļ neuzskatu, ka sievietēm būtu jāvada traktors vai jāzāģē koki, lai būtu līdztiesīgssa. Bet ir darbi, kuri vīriešiem tik labi nepadodas, kādēļ tie parasti ir sliktāk atalgoti? Piemēram skolotājas vai bērnu aukles darbs.
2 0 atbildēt

5.bildē rubiļņiks jau kā džekam.

piekrītu Vinnītim - no simpātiskas meitenes par nenosakāmas izcelsmes dzīvniekveidīgu radījumu.

1 0 atbildēt

No meitenes par cūku!

1 0 atbildēt
Kill it! Before it lays eggs....
1 0 atbildēt

 emotion zosis emotion 

1 0 atbildēt

feminisms jau nav nekas slikts. te atrastas kaut kaadas bildes ne pa kjeksi. ir arii normaalas,seksiigas feministes.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Šausmīgi. Izkropļot tādu skaistumu. Pirms lielākā daļa izskatījās ļoti labi..

"Bet kāpēc neviena dūdiņa negrib iet strādāt uz traktora lauksaimniecībā? " - kļūdies es labprāt griētu brauktu ar traktoru, bet man diemžēl vēl neviens tiesības nav izsniedzis. emotion

0 0 atbildēt

Taisi vel tadus rakstus!!

0 0 atbildēt

slimās govis!! emotion 

0 0 atbildēt

Man nav komentāru

0 0 atbildēt

No kādiem avotiem šīs bildes ir nākušas, ka var droši apgalvot, ka viņas ir feministes? Varbūt vienkārši duras?

0 0 atbildēt

28. taču ir aktrise kas noskuva matus lomas dēļ

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »