local-stats-pixel fb-conv-api

Iespējams, iepriekš nedzirdēti fakti par 11. septembra teroraktu Ņujorkā28

357 1

2001. gada 11. septembrī ASV satrieca nepieredzēta mēroga terorakts, kurā dzīvību zaudēja teju 3000 cilvēku un tūkstošiem citi tika ievainoti. Lai arī kopš tā laika pagājuši 17 gadi, ASV sabiedrībā atmiņas par traģēdiju joprojām ir spilgtas un liels skaits glābšanas darbos iesaistīto cilvēku gadiem piedzīvo veselības problēmas.

357 1 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

"Lidmašīna ietriecās Pentagona pusē..." un neviens nekad to lidmašīnu nebija redzējis, pat ne atlūzas.

28 0 atbildēt

Kā jau vairākkārt esmu teicis, es neticu oficiālajai versijai ne pa gramu. Pirmkārt, pēc "dokumentācijas" abiem debeskrāpjiem vajdzēja izturēt lidmašīnas triecienu. Otrkārt, vai nešķiet aizdomīgi, ka abi debeskrāpji sagāzās vienādi vien ar nelielu laika starpību, bet lidmāšīnu trāpījums katrā no tiem taču bija atšķirīgs. Pēc idejas, pirmais vairēja kūpēt dienām. Treškārt, speciālisti, kas nodarbojas ar lielu  ēku nojaukšanu, atzīst, ka redz to, ar ko viņi ikdienā nodarbojas - kontrolētu nojaukšanu.

27 0 atbildēt

tas ,kas uzkrita pentagonam ,joprojām nav ziņots atkla'tībā ..tiek turētas noslēpumā..un visa šī lieta ir ļoti netīra ,kas liecina ,ka iesaitīta jeņķu valdība.piem,,

nu bet jeņķim nav ko ņaudēt--paši to situāciju izraisīja--cik valstis tie nav iznīcinājuši un pakļāvuši ,cik cilvēku nav nogalinā'juši--nu bet izskatās ,ka jeņķiem lielākais vēl tikai priekšā..

20 1 atbildēt

Šo faktu ir tūkstošiem un tik pat daudz neatbildētu jautājumu. Vēl kāds fakts, ka degošie torņi bija redzami pat no kosmosa, youtube ir video. Vēl - pāris dienu pirms terorakta, vairāki simti žīdu tautības cilvēku, aizgāja no darba, tie kas strādāja WTC, vai to tuvumā.

17 0 atbildēt

Netīra lieta.

9 0 atbildēt

Man ar šitā štelle liekas dikti noslēpumaina un aizdomīga!!!

8 0 atbildēt
Mirušajiem ir viegli, grūti ir palikušajiem, īpaši bērniem bez vecākiem.
7 0 atbildēt

Arī pievienojos tiem,kuri saka ka šī traģēdija nebija vienkāŗš teroristu uzbrukums,bet gan ASV pārdomāta diversija...

5 0 atbildēt
Jēziņ, 17 gadi... atceros it kā tas būtu noticis ja ne vakar, tad aizvakar toč. Kā laiks skrien :o
5 0 atbildēt

Tīrākais inside job. Look it up, 9/11 11 gadus tasīja, pēc 11 nobruka. Skaitlis 11 arī vēsturē ir mistisks. Dzelzs kūst pie 1510°C Lidmašīnas degviela deg pie 425 līdz 815°C nevis 1510!! Degvielas daudzums tādā lidmašīnā bija sen par mazu lai kko tādu izdarītu.

Cilvēki - liecinieki ir apgalvojusi ka ir dzirdējuši sprādzienus, kas nākuši no torņu apakšām. Demolācija-plānota-kontrolēta. 

Dzelži kas palikuši ir momentāli aizvesti, pirms to ekspertīzes.

Šī ēka bija apdrošināta dažas dienas pirms notikuma par  - ''Soon after the September 11 attacks, in 2001, Silverstein declared his intent to rebuild, though he and his insurers became embroiled in a multi-year dispute over whether the attacks had constituted one event or two under the terms of the insurance policy, which provided for a maximum of $3.55 billion coverage per event.[2] A settlement was reached in 2007, with insurers agreeing to pay out $4.55 billion'' 

Tas viss ir tīrs bizness, piedodiet bet būs vel notikumi pēc pāris gadiem, būs vel trakāk. Ir vienkārši tas jāredz. Nevajag aizmālēt sev acis ar medijiem...

4 0 atbildēt
Nesaprotu vienu, amerikāņi tēlo gudros vai vnk debīli no dzimšanas? Tev ir savs kontinents, pi*ies pa viņu, hu*ļi līst citā? Domā ka visa pasaule ar muļķiem.
4 0 atbildēt

Tiem kuri veel nesaprot- Ja jums smadzenes kautcik stradaa un ir kaut mazaakaa tehniskaa domaasana- Noskatieties video velreiz.. Pirmkart..no kurienes tur lidmasiina??...ASV teeree nenormalaakos lidzeklus apbrunosanai un savai drosibai.. No kurienes pilsetas gaisa zona peksni vina izliida?? Gribat teikt ka vini to nepamanija..tikai pedejaa briidii? Otrkart..ja tomer izliida..tad paskatieties kaa torni sabruka..taa sabruuk tikai maajas kuraas ir paardomaati izvietotas spragstvielas..abi torni sabruka perfekti vienaa vietaa pat kaut nedaudz ar noslieci saanjus-TAA DZIIVEE NENOTIEK!! Tas viss bija arkartigi labi pardomats un aizmirstiet..Amerika ir briesmiiga vieta jau kops vini vieteejos saaka izslakteet un nekas nav mainijies lidz sim..resnaaki palikusi..tas gan

6 2 atbildēt
Vai kāds atceras ka sabruka arī trešais tornis? Tower 7..
3 0 atbildēt

Par to Prinstonas universitātes notikumu ģeneratoru lūdzu sīkāk.

3 0 atbildēt

 emotion 

0 2 atbildēt

Cik ta jau var šito mal katru gadu

0 2 atbildēt

Visas tās sazvērestības teorijas un hu*majo. Bet pasakiet man lūdzu, jo es nesaprotu, huļi lai tas būtu ''inside job'', ja tiek noslaktēti tūkstošiem nevainīgu dzīvību un nogāzti divi torņi, kuru peļņa bija noteikti lielāka, nekā to nogāžot, ja pieņemsim kā piemēru to. Ja pat tas viss ir kādas citas organizācijas darbs, tad diezvai valdība pieļautu, ka slaktē nost viņu pilsoņus un gāž milzīgas mājas pilsētas centrā.   emotion Es pis, rozvelā arī ir NLO un Ušakovs patiesībā ir labs un dāsns cilvēks. Izlasi vienu rakstu internetā, paskaties televizorā vienu dokumentālo filmu un viss, te nu viss ir fake, viss ir sazvērestība un valdības tik tiešām kapā nost cilvēkus just for fun.   emotion Btw, Pentagons ir Amerikas Savienoto Valstu Aizsardzības ministrijas galvenā pārvalde, es tiešām ne mirkli nešaubos, pat ja tur kāds ar tanku iebrauktu, tad arī par to jūs nezinātu un jūs neko neredzētu, tā ir viena no galvenākajām asv ēkām, jūs čo?   emotion Izskatās, ka te puse cilvēki dzīvo vien no sazvērestību teorijām, bet nu labi. Tie, kuri ir to redzējuši ar savām acīm, vai tie, kuriem to kāds ir stāstījis, kas to ir piedzīvojis, kas šoreiz ir manā gadījumā, būs taisnība.   emotion   Tur ielidoja lidmašīnas. Sprādziena skaņu nebija, kas radītos jaucot nost ēku, pa kluso ar bombenēm jau to nevarēja panākt. aa jaa, tur tak arī lidmašīna bija augšā, kura visu to vilka uz leju, bet tas tā.   emotion   Nu un ja jau tur bija spridzekļi, tad viņi bija super, termo izturīgi un noteikti kad WTC atvērās, neviens nepamanīja spridzekļus, kurnu.   emotion   Dažreiz brīnos, kur tik debīli cilvēki var rasties, ja tic kautkam tādam.

1 7 atbildēt