local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīvoklis īrei: Sanmezgls ar «odziņu»17

283 0

Sludinājumu portālos nereti nākas sastapties ar dažādiem interesantiem īres piedāvājumiem, bet ar ko šādu, goda vārds, nākas saskarties pirmo reizi! Jautājums zālei: Ar kuru galvu īpašnieks domā? Un kā vispār līdz tādam rezultātam var nonākt?!

283 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Es reiz Rīgā redzēju tualetes podu pie plīts. Patiesībā ērti liec kluci un pieskati lai pankūkas nepiedeg emotion
44 0 atbildēt

Tā ir viena no oriģinālākajām idejām, kuru esmu redzējusi pēdējos gados vispār! emotion

19 0 atbildēt
Mierīgi sēdi, relaksējies, kamēr sieva atnāk mājās un bļauj, kāpēc neaizslēdzies. Nu jopta
11 0 atbildēt
Kreatīvi! emotion
9 0 atbildēt

 emotion Veseli kakākuši. emotion   

6 0 atbildēt
Bet Labs
6 0 atbildēt

var dirst un pie reizes kaimiņus ar satikt! emotion

5 0 atbildēt

SS'ā ir redzēti līdzīgi gadījumi emotion

5 0 atbildēt

Shis variants ir laikam tas ko Krievijaa biezhi ietaisa kapnu telpas kkaados pieliekamajos... gruuti izstastiit, jo neatceros visu, bet redzeeju Youtube video... reku bus viens video ar piemeru - mazakais dziivokliitis https://youtu.be/cHAh0xXqmtQ

principaa Krievija nav vieniigaa vieta kur pashokeeties... tas taa medz buut daudzkur pasaulee it iipashi galvaspilseetaas, kur dzivoklu cenas ir astronomiskaas cenaas, gan kaa pircejam taa iirniekam... tad spekulanti sadala lielaaku dzivojamo platiibu daudzos mazaakos un ja nebutu taadu all in one variantu tad varetu palikt vispar bez eertiibaam, vai eertiibas kaa CCCP laikos komunalkaas - kopeejas. Bet nu muusdienaas jau ar likumu vairs neatlauj iziireet iipashumus bez eertiibaam, respektiivi arii rodas taadi bedsit varianti ar all in one un taados parasti dziivo iebrauceeji kas atbrauc pelnjaa, straadaa par minimaalo un nav gatavi atdod lielako dalu par iiri... bet vareja tak izveleties citu mazaku industrialo pilseetinu, mieriigi straadaat un dziivot normaalaa dziivoklii vai maajaa. Tas taapat kaa Londona Anglijaa... daudzi par to sapno, kgan kas gan tur ir? Var aizbraukt paskatiities kko kaa tuurists, bet dzivot tur neveleetos... bet nu parasti jau baabaam uz turieni velk, cer dabuut sev naudigu veci emotion bet beigaas kluust par eskortmeiteni, jo bagaatam nevajag golddiger kas tupes uz kakla un ar laiku novecos, naudigs var shiis leetaas sievietes mainiit kaa zekes.

4 0 atbildēt

Pēc lielā kluča var visu smaku smuki aizvēdināt uz kāpņu telpu.

3 0 atbildēt
Vistrakakais, ka cilveks nevaju naudu izlicis ko sadu uztaisot. Nauda veja, jo lai cik saurs dzivoklis, sada izkartojuma nelietojams. Vel jautajums, cik ilgmuziga bus kanalizacija, jo originali diez vai pods bija pie durvim, maksimums kada izlietne. Jeb pa visu dzivokli 110mm trubas.
3 0 atbildēt
Lol.. Meme mani nogāza
3 0 atbildēt

Es tādu gribētu īrēt pa 5 E mēnesī, vecrīgā pēc tusiņiem atplīsTU emotion  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion   

2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Kaadreiz skatiijos dziivokli, liekas Matiisa ielaa. Tur arii pie aardurviim uzreiz dusha, aiz taas pods un tas viss iekaartots virtuvee. Eiroremonts esot....

1 0 atbildēt

🙈

0 0 atbildēt