local-stats-pixel fb-conv-api

Lūk, kā mainās sievietes ķermenis, kad viņa gaida trīnīšus17

331 0

Iespēja palikt stāvoklī ar trīnīšiem ir ļoti maza. Piemēram, Anglijā šāda iespēja ir tikai 1 pret 4400. Tāpēc 36 gadus veco Mariju no Kopenhāgenas var saukt par veiksminieci, jo viņa un viņas vīrs kļuva par vecākiem trīniešiem - divām mazām meitenītēm un vienam puisītim. Marijai un Andersam jau ir kopīgs dēls.

Tā kā šī grūtniecība ir ļoti īpaša, tad Marija nolēma to iemūžināt un publicēt bildes un video «Instagram» profilā, kam šodien seko līdzi jau 296 tūkstoši lietotāju.

Intervijā ar vietējo mediju, Marija atklāja, ka grūtniecības sākumā viņi bija ļoti nobijušies par to, ka var nākties gulēt slimnīcā un «izbaudīt» gultas režīmu, bet viss ir ritējis ļoti labi un nav bijusi tāda nepieciešamība.

Savā «Instagram» profilā viņa publicēja detalizētu informāciju par to, kā viņai gāja, kā viņa jutās un kā mainījās viņas ķermenis grūtniecības laikā. Iznēsāt vienu bērnu ir skaisti, iznēsāt divus bērnus vienlaicīgi ir skaisti, bet grūti, toties iznēsāt trīs bērnus vienlaicīgi ir šausmīgi grūti, jo tiem trīs bērniem ir jāatrod vieta. Pati Marija stāsta, ka vēders kļuva tik ļoti smags, ka tas regulāri bija jāpietur un jāatbalsta no apakšas. Pārvietoties pa šaurām telpām vispār bija nereāli, jo visu laiku pastāvēja iespēja atsist vēderu pret kādas mēbeles stūri vai sienu.

11. augustā trīnīšiem palika 11 mēneši. Ļoti zīmīgs cipars. 

331 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Aprīnoju 2 lietas:

1) sieviešu izturību gan gaidībās, gan dzemdībās

2) ķermeņa pārsteidzošo fleksibilitāti

41 0 atbildēt
nabaga sieviete 😕
24 0 atbildēt

Cerams, ka kāds palīdzēja viņai kustībā, jo ar tādu vēderu nebūs viegli pat pagriezties uz otru sānu.

7 0 atbildēt

Ļoti drosmīga sieviete ja liek internetā savu grūtniecību.

5 0 atbildēt
Izskatās ka sprāgs.
4 0 atbildēt
Izskatās grūti. Cerams, ka vīrs atbalsta un rūpējas pienācīgi
5 1 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt
Traki...
1 0 atbildēt
Vareja paradit ka izskatas pec dzemdibam
0 0 atbildēt

var dabūt 2. daļu??

0 0 atbildēt

Tikai viens jautājums, kā viņa dabuja gatavu to, ka pie tik milzīga punča, var redzēt asinsvadus, bet nevienu pašu striju? 🤔 Vai arī es tik labi neredzu un tie itkā asinsvadi ir strijas.. Kas to lai zin 🤷🏻‍♀️

0 0 atbildēt

Ja tā paskatās, tad izskatās pēc ļoti lielas krūts  emotion 

0 4 atbildēt