local-stats-pixel fb-conv-api

Traģiskais 11. septembris mūsu acīm17

379 0

Izlēmu aptaujāt cilvēkus un lūdzu pastāstīt par šīs dienas atmiņām un sajūtām. Paldies tiem, kuri atbildēja.

379 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Paldies par rakstu. Nedrīkst aizmirst šādus notikumus, un netikai šos, bet arī 1940.g., 1941.g. 1945.g, 1949.g. 1989.g, 1990.g. 1991.g un vēl citus. Atmiņu nedrīkst pazaudēt, tā veido nakotni. emotion  emotion 

20 0 atbildēt

Redz kā amerikāņi atceras savu lielāko traģēdiju pat pēc 17 gadiem. Latviešiem gan atmiņa īsa un par Zolitūdi jau sen visi aizmirsuši. Vainīgos arī nepieprasa atrast.  emotion 

15 0 atbildēt
Bet vai kāds atceras ka bija arī Trade Center’s Tower 7? Vel viens tornis kas sabruka blakus?
6 0 atbildēt

Apbrīnojami ir tie lētticīgie kuri joprojām tic ka Dvīņu torņus sagrāva kautkāds AluCilvēks Osama Bin Lādens emotion un tic feikajiem video kuros attēlotas lidmašīnas kas itkā ietriecas torņos.Patiesībā viss bija amerikāņu specvienību darbs kuru organizēja Bušs ar mērķi visu novelt uz austrumiem lai uzsāktu karu par naftu.

6 1 atbildēt

Šo es atceros sekojoši. Gāju kādā 6.klasē un mājās staigāju pa istabu un mācījos angļu valodā tekstiņu atstāstīt, atkārtodams pie sevis. Mamma virtuvē gatavoja vakariņas, līdz dzirdu, lidmašīna ietriekusies 1 tornī, sākotnēji nepievērsu pārāk lielu uzmanību, jo man šķiet tajā laikā ik pa laikam kāda lidmašīna kaut kur nokrita. Pēc mirkļa dzirdu, vēl viena lidmašīna ietriekusies otrā tornī, viena Pentagonā un vēl viena nogāzusies... Aizgāju uz virtuvi un mammai jautāju: "Kas notiek, neviens vairs neprot lidot? Visas lidmašīnas gāžas zemē?" Nekavējoties slēdzām iekšā TV un tad jau šermuļi un tirpiņas skrēja caur kauliem, nepārtraukti skatījos tiešraides no ASV un sekoju līdzi notikumiem.

4 0 atbildēt

Tā miglaini atceros to dienu. Biju pabeidzis dienas gaitas, ierados mājās pēc trijiem pēcpusdienā, lai arī TV fonā darbojās, tomēr nekas neliecināja par nelaimi. Pirmās ziņas sāka ienākt nedaudz vēlāk, ap kādiem pieciem. Satraukts piesēdos pie TV, skatījos krievu kanālu, šķiet NTV. Tā arī vakars pagāja, gaidot jaunas reportāžas un cītīgi sekojot notikumu attīstībai.

4 0 atbildēt

Perfekts sapieru darbs

0 0 atbildēt

Kaut kā nsopļauties kas tur jeņķiem bija.Šie nāud par 3000 dzīvībām?emotionemotion Pāsi jen''ki slpekavo katru dienu visā pasaulē...  un sauc to par brīvību un demokrātiju..?/Mani pēc var nogrimt visa jeņķlande..ceru ,ka viņu  ""bēgļus "'nekur neuzņems..tā zeme ir salašņu zeme..

1 2 atbildēt

Tajā vietā kur viņiem tas memoriāls ,šie iet un ņaud un saka baigi baigi smaga enerģijaemotion

Ko saka japāņi Hirosimā ,Nagasaki uz kurām jeņķi smiedamies nometa atombumbas nogalināti 100 --iem tūkstoši cilvēku??japāņi izjūt prieku !??? 

jeņķi to paši izraisīja un par to dabūja--kaut gan viņiemn pašiem (valdībai) uzbryukums bija zināms jau iepriekš --tātad--pie visiem bojāgājušiem vainīga amerikas valdība..viņi nogalināja tos cilvēkus..

1 4 atbildēt
Es neatceros kur es atrados 11 septembrī!emotionBet es atceros, kur es biju kad paziņoja šokējošo ziņu par Maikla Džeksona nāvi.Es biju gultā tiko pamodies un apdullis no miega kā pavasara muša.Un virtuvē skanēja Latvijas radio 1 kur dzirdēju, ka Maikls Džeksons ir miris!emotionEs Džeksona bērēs raudāju vēl vairāk nekā sava tēva bērēs!emotion
3 10 atbildēt