local-stats-pixel fb-conv-api

Šis notikums liek aizdomāties17

85 1

Es vienmēr skeptiski uztvēru domu, ka citplanētieši apciemo zemes iedzīvotājus, taču notikums 1994. gadā Ruvas skolā, kur apmēram 60 bērni novēroja NLO, un humanoīdus, lika man aizdomāties...

85 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

NLO ===Neindificēts Lidojoš  Objekts..

Ja bērni redzēja lidojošu objektu, un nespēja pateikt kas tas ir, tas ir viņi redzēja NLO.

Bet ir viens bet, objekts varēja būt, pilnīgi jebkas.. parasti tās lidojosās bumbas ir parasti plēves maisiņi, viņi lielākā vējā smuki piepūšās, un varen labi lido - pie tam samērā augstu.. 

Humanoīdi, arī parasti viņus redz, tikai tie ir no Zemes, nevis  atlidojuši nez no kurienes...

Ja cilvēki ieslēgtu savu kritisko domāšanu, tad saprastu, ka nekādi citplanētieši te pa zemi nevazājās.. 

Jo nafig fiņiem atlidot triljoniem kilometru, lai nozagtu fermeri Smitu, un izpreperētu viņa suni.. 

Es nenoliedzu ka kautkur varbūt ir saprātīgi domājošas būtnes, bet līdz Zemei viņas vel nav tikušas, ja arī ir tikušas, tad vidējais statistiskai ASV iedzīvotājs viņus noteikti neintresē, un akmens pirmamīdas arī viņi nekrauj.. 

13 1 atbildēt

Neesat iedomājušies, ka tie, kurus Zemes iedzīvotāji šad tad redz lidinamies gaisā vai izkāpjot no sava šķīvīša, varētu būt kaut kādi apreibinājušies citplanētiešu jefiņi, kuri vienkārši braukā savā sagrabējušā priekš viņiem novecojušā šķīvītī, lai pabiedētu cilvēkus?

Kāpēc uzreiz visi iedomājas, ka citplanētieši varētu braukt tikai kaut kādās izpētes misijās. Varbūt vienkārši kaut kādi citplanētiešu pāķi saostās līmi un sadomā aizmočīt uz kādu tālāku planētu, savākt fermeri un pačakarēt viņam smadzenes ar pirkstu. 

3 0 atbildēt

Ja citplanietieši būtu uz šejieni atlidojuši, tad mēs (kā cilvēce), visticamāk, vairs nepastāvētu... Jo, mēs dzīvojam uz savas mazās planētas, kur resursi ir ierobežoti, un ar laiku šie resursi izsīkst. Noteikti ir pamats domāt, ka tie citplanietieši arī dzīvo uz kādas planētas, kur arī ir ierobežoti resursi, un viņiem noteikti noderētu mūsu planētas resursi (gan jau viņiem arī gribas dzīvot) + ja ņem vērā citplanietiešu attīstības līmeni - tehnoloģijās (ja viņi spēja izdomāt, kā pārvarēt milzīgi neaptveramo attālumu no savas planētas līdz mūsējām), ir pamats domāt, ka mums fiziski nebūtu ar ko pret viņiem cīnīties. Tas ir - citplanietieši, labākajā gadījumā sūktu mūsu resursus mūs ignorējot, bet ja mēs mēģinātu pretoties, tad mūs vienkārši iznīcinātu.

Cilvēki taču dara tāpat šeit uz Zemes...

2 0 atbildēt
Es ticu tam ko redzu.
1 0 atbildēt
Čābigi
0 0 atbildēt
Like ,tas video nepastāv un nav pieejams ,ko tagad ?
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt