local-stats-pixel fb-conv-api

Lūk, kā izskatās cilvēka ķermenis pēc nopeldētiem 163 kilometriem 55 stundās14

595 0

Šis stāsts ir par neatlaidīgu vīrieti, kurš uzveica vēzi, nopelnīja zelta medaļu Olimpiskajās spēlēs un vēlējās savākt naudu, kuru ziedotu vēža izpētei.

595 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Prieks par šādiem cilvēkiem, kam dzīvē jau tā grūti, bet viņi turpina dzīvot vēl vairāk, nevis sāk čīkstēt un iet ātrāk nomirt emotion

41 0 atbildēt
Lielakajai dalai no diagnozes butu nolaidusas rokas... Malacis!
19 0 atbildēt

Bikiņ izplūda emotion

12 0 atbildēt

 emotion 

8 0 atbildēt

Plaukstas izskatās kā saplacinātas…

5 0 atbildēt

Kas jādara tas jādara emotion 

4 0 atbildēt
Varbut sālsudenī nebutu tik traki, hmm
4 0 atbildēt

Raksta autors iztulkojis visu pareizi! 

Holandietim Maarten van der Weijden, pavadot 55h ūdenī un nopeldot 163km, diemžēl, pēc ārstu ieteikuma, nācās pārtraukt peldēšanu, nesasniedzot savu mērķi 200km! Viņa ārsts neļāva turpināt, jo Maarten jau vairākas reizes peldot bija iemidzis un tas palika pārāk riskanti viņa veselībai! Pēc paris dienām viņš tika cildināts un apsveikts ar sasniegto īpašā cermonijā, šobrīd viņš jau ir savācis 4,3miljonus eur vēža ārstēšanai! 

3 0 atbildēt

Respect ++

3 0 atbildēt

ir arī traki cilvēki pasaulē, un Martens ir viens no tiem

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Ja tu esi spējīgs redzēt skaisto, tad tikai tāpēc, ka skaistums ir tevī pašā. Vai arī – apkārtējā pasaule patiesībā ir tavs spoguļattēls
2 0 atbildēt

Pietiek tikai ar izlasītu virsrakstu , lai secinātu , ka autors '' fleitē '' , jo pirms šāda pasākuma , ir speciāli līdzekļi , ar kuriem tiek ieziests viss ķermenis , tieši tāpēc , lai tā nenotiktu ! Tad jau tikpat labi to pašu varētu teikt par āfrikāņiem no saules iedarbības būtu attiecīgas sekas , bet tās nenotiek , jo viņi katru dienu pēc mazgāšanos ierīvē visu ķermeni ar mums visiem pazīstamo vazelīnu !

3 2 atbildēt
respect
0 0 atbildēt