local-stats-pixel fb-conv-api

Holokausts bildēs17

268 6

Mēs visi,kuri kaut cik ir mācījušies vēsturi , zinam,kad holokausts bija viena no lielākajām zvērībām,kuru īstenoja Ādolfs Hitlers.Pats holokausts,kā tāds aizsākās,ar vienkāršu Ēbreju veikalu aizliegšanu,viņiem lika ievērot komandanta stundu.Nekas neliecināja,par tālākām Hitleriskās Vācījas zvērībām,bet kā mēs visi zinam,mira tūkstošiem cilvēku šai laikā,un tas viss tikai tapēc,ka vienam sagribējās tīru rasi....

Labs ir,baudiet bildes,un iesakiet rakstu sociālajos tīklos,ziniet,cepumi no gaisa nekrīt ne man ne Jums emotion

Turpinam MEGA konkursu emotion

268 6 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

es gribu rakstu par golodomoru un par turcijas genocīdu pret armēņiem.

ne velti ANO abus atzina par holokaustu, uz kura fona žīdu mušīšana ir dārza pikniks.

22 0 atbildēt

Šis nav ne vienīgais, ne šausmīgākais genocīds, kādu cilvēki pastrādājuši. Bet šis ir viens no retajiem genocīdiem, par kuru ir ticis atbildēts pēc pilnas programmas! Tāpēc šajā sakarā ļaujiet reiz aizmirst gan vieniem, gan otriem, un sāciet saukt pie atbildības parējos!

22 2 atbildēt

Es noteikti esmu pret jebkādu genocīdu....bet vai nav dīvaini, ka ebrejus ar lielu regularitāti ir centušies iznīdēt, padzīt un nobeigt? Jā, Vācijas ebreju nīcināšanu zina visi, bet tādu ir bijis daudz un citās valstīs....ar ko gan tie ebreji tā visiem nepatīk...

13 0 atbildēt
Bet par šo rakstu. Kārtējais neizglītotais pajoliņš. Katru bildi nosauktu savādāk, uzreiz mainītos jēga. Saraksta nepārbaudītu informāciju zem kaut kādas fotogrāfijas un idiņi mīž biksēs. Bet ja būtu parakstījuši tā? 1. Nāvessods par 5 bērnu izvarošanu. 2. Šajā attēlā redzams, kā no ielenktas ēkas, kurā atradās partizāņi, iziet cilvēki. 3. Bildes pēc bombardēšanas. 4. Foto uzņemts propogandas video uzņenšanas laikā. 5. Cilvēki, autobusa pieturā gaida, kad varēs aizbraukt uz mājām. 6. Bēgļi pamet pilsētu, kurā gaidāmas sīvas kaujas 7. Kupfersulfāta apdegums pēc sprādziena ķīmiskajā rūpnīcā, 1973.gadā, Lihtenšteinā. 8. Lielbritānijas iedzīvotāju saziedotais zelts valsts vajadzībām 9. Asv karavīri, aplūko krematoriju Havaju salās. Pēc tīfa epidēmijas, kuras laikā tie bija noslogoti. 10. Karagūstekņi redz savējos. ... Jebkuru foto var parakstīt attiecībā no tā, ko grib parādīt vai pateikt. Es zinu tikai vienu reālu faktu - visi galvenie liecinieki tika iznīcināti līdz tiesai. paskaties, cik ss karavīri mira nopratināšanas laikā. Bet palikuši tikai tādi foto un video. Kāpēc? Bet notiesātie vācieši, tika vai nu atbrīvoti, vai notiesāti par ko citu. Piemēram Hitlera pirmais padomnieks - Alfrēds Jodls. 1946.gadā viņu steidzīgi pakāra. Bet 1953.viņu OFICIĀLI ATZINA PAR NEVAINĪGU UN SPRIEDUMU ATCĒLA. Protams, par vēlu. Joahims Peipers, ss augsts virsnieks. Viņu atzina par vainīgu civiliedzīvotāju iznīcināšanā, pat piesprieda nāvessodu. Bet tad, jau īstā tiesa atbrīvoja. Nodzīvoja līdz vecumdienām... utt. Es nesaku, ka jūdus neiznīcināja. Bet bija karš, bads un slimības. Tajā karā mira visi. Arī latvieši. Un cik man zināms, visvairāk civilos iznīcināja ukraiņi, poļi, latvieši ( piemēram, - Arājs). Arī PSRS. Jo tajā represijas bija pret bagātiem cilvēkiem. Žīdi nebija nabagi.
7 0 atbildēt
Žēl arī ir tos latviešus kurus krievi iznīcināja bez tiesas un lopu vagonos izdeportēja uz Sibīriju!emotion
5 0 atbildēt
Kļūda. Vajag rakstīt - lohokausts.
5 2 atbildēt
Visi karā mira. Kāds uzsprāga, kas nomira no bada, kādu nošāva, kāds saslima, kādam bija vēzis, bet kāds nomira no vecuma. Bet tikai žīdi mira koncentrācijas nometnēs. Laimīgie. Neviens necieta badu un neslimoja ... kara laikā. Pat bombījot pilsētas, neviena šķemba neskāra nevienu žīdu.
4 2 atbildēt

7. 2% vara sulfāts

1 0 atbildēt

emotion Pārējos slinkums skatīties un analizēt, bet 1. bildē ir komīši saģērbušies uniformās, kas LĪDZĪGAS vāciešu formām. Ja ieskatās var redzēt, ka tikai dažiem ir īstās, ko viņi novilkuši no līķiem, visiem citiem trūkst zīmotnes, nepareizs piegriezums, vispār itāļu, utt. Tā bilde jau sen ir pierādīta kā viltojums emotion emotion emotion

 emotion 

1 0 atbildēt

Un ja nu Hitlera plānos nebija iznīcināt ebrejus, bet tikai izolēt, kā naidīgu grupu līdz kara beigām ? Protams karš iegriezās ne tajā gultnē ..... Ja jau tā būtu bijis, tad kāpēc praktiksi visi Latvijas ēbreji tika iznīcināti jau tad, kad vācieši vēl joprojām strauji virzījās Maskavas virzienā ?

2 2 atbildēt
Šitā vajag ar čigāniem,citādi zog,laupa un narkojas..tolks nekāds no viņiem..
0 0 atbildēt
tu tak esi idiots emotion
0 2 atbildēt

 emotion  Par rakstu protams +

0 3 atbildēt

Vecīt, Tev īsi visi nav mājās...  emotion 

Tu tiešām tikko kā mēģināji attaisnot desmitiem miljonu cilvēku brutālu noslepkavošanu ar to, ka "karš iegriezās ne tajā gultnē"?

Respektīvi tu attaisno noziegumu kas parasīja desmitiem miljonu upuru ar citu noziegumu, kas veicināja simtiem miljonu bojāeju?

Puis, man tev ir sliktas ziņas... Tev ir maķenīt jāpaārstējas...  emotion 

3 9 atbildēt