local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tu zini, kas ir Toblerone tunelis?11

185 0

Vai tas ir tikai jaunais Instragramm trends vai arī šīs vasaras pēdējais modes kliedziens? Toblerone tunelis veidojas treniņu rezultātā un to daži var uzskatīt par skaistuma etalonu. Labākie šie trenda piemēri ir Emily Rajatkowski un Katie Wright.

185 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Tas ir tas pats "thigh gap" par kuru baigi fanoja cilvēki. Joks ir tajā ka tur nav runa par veselīgu dzīvesveidu, runa ir par platiem gurnu kauliem. viduslaikos veči skatījās uz sievietēm un arī to novērtēja, pēc vienkārša principa, sievietes ar platiem gurniem uzskatīja par labām dzemdētājām, auglīgām mātēm.

10 0 atbildēt

man te viena kaadreiz meegginaaja to tuneli noveerst ar visaadiem vingrinaajumiem...kaads gudraaks par mani paarveerta to trendaa,lai meichas nejuuk praataa  emotion  

2 0 atbildēt

vai tad nesāp, kad to trīsstūri tur bāž iekšā? emotion

2 0 atbildēt

Šī ir patiesībā veselīgāka attieksme pret ķermeni nekā fat-acceptance movements kurā cilvēki ir apmierināti ar to ka ir resni, un ir apmierināti ar to ka nomirs no sirds slimībām...

1 0 atbildēt

Nu re,meitenēm būs pēc kā tiekties!!! Tas taču ir tik moderni!!!

0 0 atbildēt

Atstarpe starp kājām neveidojas treniņu rezultātā. Lielākai daļai sieviešu bez liekā svara tā tur ir. Cits jautājums - izteiktāka vai mazāk izteikta. Tikpat labi pasakiet, ka bicepsi rodas trenniņu rezultātā.

0 0 atbildēt

Pa to tuneli,trendu un šokolādi-kā neiespringt,autors tā arī neraksta ,kuru šokolādi tad jānoēd lai aizmirstu,    to kura kaudzītē, vai to kura izvilkta cauri tunelim, nu briesmīgi interesanti.

0 0 atbildēt
Man pa lielam poh vai tev ir caurums starp gurniem vai nav, un par to vai tur šokolādīti izbāst cauri arī poh. Galvenais ir kopējais tēls un arī kāds cilvēks, katram sava gaume!
0 0 atbildēt