local-stats-pixel fb-conv-api

6 lietas, ko atcerēsies tikai padomju laikos dzimušie #26

72 0

Atceries padomju laikus.Kuram gan nepatīk vēsture jo īpaši padomju laiki tie ir paši labākie.

Šajā rakstā varēsi atcerēties padomju laikus gan laubus gan sliktus.ja patīk raksts tad ierakstiet komentāros vai nolaikojiet kā gan var nepatikt šis raksts man šis raksts no padomju laikiem ir viss mīļākais.Ceru jums patika raksts ja savāksim 200 laiku tad būs vēl viens raksts ja savāksim 500 laiku tad būs 5 raksti bet ja 1000 laiku un vairāk tad visu laiku es rakstīšu šos rakstus paldies spocēni ka atbalstāt mani un es vēl rakstu rakstus.

72 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Abet kļūdu ka' mudž.   emotion   Nenāktu par skādi tekstu pārlasīt un mazliet pielabot pirms publicēšanas. Un nestāsti, ka pustumsā rakstīji ar tālvadības pulti uz tostera vai mikroviļņu krāsns displeja.   emotion  

5 0 atbildēt

Mēģināju atgriest padomju laiku garšu, gatavoju ēdienus pēc tā laika receptēm, galīgi garām, ja tā godīgi nesaprotu, vai garšas kārpiņas ir mainījušās, vai izejvielas (pamatmateriāls un garšvielas) ir mainījušās, nezinu.

Ja kādam tas izdodas, tad labprāt uzklausītu padomus (varbūt rasiks kaut ko varētu ieteikt?). Bet par rakstu protams ++++  emotion  emotion 

1 0 atbildēt

Plāno vafeļu pannas var nopirkt, tik maksā 2tik, kā biezo vafeļu panna. Pašam ir mājās, teflona pārklājums, regulējama tempratūra, pasaka, var pieregulēt pannu, lai vienmēr zeltainas vafeles sanāktu. 

Saldējums vafeļu glāzītē nav nekāds deficīts, ja nepērk pa 10 centiem, tad arī garšo pēc īsta krējuma plombīra.

0 0 atbildēt