local-stats-pixel fb-conv-api

Brīvdienās aizvadīts «Baltijas praids», ko par to runā soctīklos?66

107 3

Brīvdienās aizritējis krāšņais «Baltijas praida» gājiens, kurā pulcējās koši tērptas personības uz ielām. Kamēr vieni priecājās par to, cik skaists gājiens izvērties, tikmēr citi stāvēja aiz barjerām un skandināja to, ka mamma, tētis un bērns ir ģimene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
107 3 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Es uzskatu ka ir divu tipu "citādu seksuālo uzskatu" cilvēki.. geji un pid**si.. 

Geji dzīvo kā parasti cilvēki un nevienam ar savu savādo orentāciju virsū neplijās..  - pret tiem man nav nekādu pretenziju un naida..  - attiecos kā pret jebkuru cilvēku..

tad pida**si  ir ar savādu orentāciju kas iet gājienos, un savā releģijā cenšas iepīt pat bērnus.. - tādus tikai ar sūdainu mietu slānīt..

- vienkārši morāli kropli cilvēki..  tādus neciešu un uzskatu ka jānodala no sabiedrības.. 

Nu padomājie loģiski - vai tad kāds gejus nepieņem darbā, vai savādāk diskreminē? nu nē taču..

bet pid***us, kas visiem bāžas virsū ar saviem nenormālajiem uzskatiem, kas grib lai bērni pirmsskolas istādēs jau mācās viņu reliģiju - nu nav viņi veseli, un faktiski būtu jāizolē no sabiedrības, tāpat kā pedofīli.. 

56 3 atbildēt

Kā jau esmu minējis iepriekš, man nav problēmu un nepatikas ar/pret visiem šitiem personāžiem, bet tas gājiens vairāk vai mazāk ir deģenerācijas aktualizēšana un rupja sevis sejā mešana un naida kurināšana pret pašiem. Un tad brīnās kapēc Saukā šos un sit tumšās vārtrūmēs.

34 5 atbildēt

Pasaule jūk prātā! Kāpēc tādu praidu vispār atļāva rīkot?   emotion  

27 4 atbildēt

Praids kā izklaides pasākums nav nekas slikts, bet tam ir dziļāks konteksts.  Gājiena dalībnieki vēlas izcīnīt sev tiesības kopdzīvi pielīdzināt laulībai, adoptēt bērnus, ieviest skolās audzināšanu ar genderisma pieskaņu un citas tiesības. Viņi cīnās nevis pret saviem līdzcilvēkiem, bet met savdabīgu izaicinājumu valsts varai, tas ir tāds lokāls, nevardarbīgs dumpis, kas var  pāraugt arī apjomīgākās sadursmēs. Problēmas sakne ir apstāklī, ka mēs dzīvojam matriarhālā valstī, kur sieviete ir līdztiesīga ar vīrieti un bieži vien pat līdztiesīgāka attiecībā uz bērnu aprūpi (80% gadījumu bērni pēc šķiršanās paliek pie mammas), uzturlīdzekļu piedziņu, tiesībām lemt par abortu, babybox (pēdējās divas ir ekskluzīvas sievietes tiesības). Vīrietim ir vairāk apgādnieka loma. Absolūtais vairākums mācībspēku skolās ir sievietes, kas cenšas saglabāt un ieaudzināt bērnos minēto kārtību. Tāpēc naids vairākumā vēršas nevis pret lesbietēm vai transpersonām, kas nodibināto kārtību neizjauc, bet tieši pret gejiem. Jo geji ir ļoti bīstami varai aspektā, ka viņi ir imūni pret sabiedrības viedokli, sievietēm izdevīgo kārtību, jo uz viņiem nedarbojas mīti par tradicionālā vīrieša - sagādnieka lomu, vīriešu - sieviešu lomu sadalījumu ģimenē. Seviete geju nevar pavest, manipulēt, zāģēt, ķert uz vainas apziņu, gejs nav ietekmējams šajā aspektā. Geju audzinātiem bērniem arī nebūs tradicionālās ģimenes imprintu, viņus nevarēs kontrolēt un audzināt matriarhālās sistēmas garā, savu nopelnīto naudu sievietēm viņi neatdos. Tādējādi gejs ir nevēlamāks izlēcējs sabiedrībā pat par rūdītu vecpuisi.

22 1 atbildēt
pediņi
22 4 atbildēt

Nesaprotu es tos cilvēkus un arī gribu turpināt nesaprast.. Kāpēc bija jāatļauj šis gājiens pa ielām? Būtu vēl krāšņs karnevāls kā Riodežaneiro, tad būtu ko redzēt.. Bet šāda variantā, lai noīrē Biķernieku trasi un staigā tur, un kuri grib to redzēt, lai brauc un skatās.. Nafig jāuzbāžās visiem, kuriem tas nepatīk..

18 2 atbildēt

 emotion Izvirtuļu bars.  

18 4 atbildēt

Trīs datumi,par ko nebeidz burbuļot ļauži. 16.marts,šašliku cepšanas olimpiāde 9.maijā un praids. Pirmajos divos datumos dalībnieki atšķiras pēc nacionālās piederības un vates daudzuma īpatsvara uz dzīvsvara kilogramiem. Trešajā gadījumā vates daudzums ir  vienojošš faktors un konstants lielums nešķirojot ne dzimumu,ne nacionalitāti,ne valodu. Laimīgi ir gājiena dalībnieki un laimīgi ir protestētāji savā vienotībā. Vienvārdsakot laimīgi ir visi. Pasludinu praidu par Laimes dienu. emotion 

18 5 atbildēt

Pēc mīnusiem maniem komentāriem var lieliski redzēt, kuri spoki ir gomiki emotion

12 1 atbildēt

Atminos, ka senāk šiem svieda ar kaku maisiņiem. Domāju, ka nākamais līmenis būtu noīrēt lauku miglojamo lidmašīnu un "nomiglot" šamos ar vircu emotion Vai vismaz traktoru ar vircas mucu un šļūteni emotion

22 11 atbildēt

bože moj

11 1 atbildēt

Slimi cilveki!Vemt no viņiem gribas!

11 2 atbildēt

@Aptauja: Vai atbalsti praida gājienus Latvijā?

Cits variants: neitrāli skatos uz šito visu. ir vai nav tas gājiens, man vienalga. tie kuri grib lai iet

4 0 atbildēt

Pederasti Rīga uz ielas ? 

Kas nākošie - zoofili , pedofili , nekrofili ? 

Ja divi veči stājas dzimumsakaros labpratigi ! Kas pierādīs ( un kā ) ka ta gotiņa nav stājusies labprātīgi ? 

VAI JŪSU MIRUŠAIS RADINIEKS ? 

MAN ir vienalga tikai tik ilgi kamēr viņi čupojas netraucējot MAN ! 

Kad sāk uzbazties ,  rīkot praidus un stāstīt cik svētīgās ģimenes ir no divām māmiņām vai tetiņiem ! 

Es esmu pretī , un pieprasu pārtraukt raklamet PERVERSIJAS ! 

7 4 atbildēt

@Aptauja: Vai atbalsti praida gājienus Latvijā?

Cits variants: Ne atbalstu, ne neatbalstu. Man geji netraucē, ar nosacījumu, ka man neuzbāžas.

3 0 atbildēt

Nu vismaz nespridzinās un pagaidām vēl neesu saticis nevienu geju, kas man nāktu klāt, runātu par to, cik laba ir šī orientācija un aicinātu arī kļūt par geju, skalojot smadzenes. Daudz lielāka problēma par šiem ir reliģiskie/ideoloģiskie fanātiķi, utt.  emotion 

3 0 atbildēt

Tik ilgi, kamēr viņi iet MIERĪGOS gājienos ar karogiem un plakātiem, tikmēr atbalstu. Ja sākas izģērbšanās un orģijas - tad ne.

2 0 atbildēt

@Aptauja: Vai atbalsti praida gājienus Latvijā?

Cits variants: man vienalga.drīzāk traucē 9. maija svinētāji..

3 1 atbildēt

Lūk pie kā noved Tolerance... Tagad šie Pederasti jau brīvi staiga popularizē savu dzīvesveidu un principā jau to ir uzspieduši kā normu...

Nākamais gājiens būs reālas soda sankcijas pret cilvēkiem kuri uzdrošinās pret to iebilst...

Reāli tiek gatavots nākamis gājiens, lai pasaule atzītu Pedofīlus un vēl citus dīvaiņus... Jau šobrīt ASV  tiek bīdīta izpratne par 100 pāri seksuālo orjentāciju.. kā arī cilvēks sevi var identificēt ar kazu ja viņš tā jūtās un tā vairs neskaitās spishiska saslimšana..

Mēs te pamazam sākam kultīvēt kroplības.

7 5 atbildēt

Kaut nosprāgtu visi tie praida atbalstītāji!! Reāli tiešām zaje*al, tak neviens neuzskata šo pasākumu par normālu vai nopietnu. Attopieties IDIOTI! Jūs esat slimi!

6 4 atbildēt
« 1  2  3 »