local-stats-pixel fb-conv-api

Facebook datu skandāls5

197 0

Vai tas nav lieliski? Beidzot ir kāds, kas tevi rūpīgi klausās, izskata jebkuru tavu iegribu un untumu, un, neskatoties uz taviem niķiem, gaida arvien jaunas reakcijas emocijas no tevis. Nevis tā kā valdība, galīgi par tevi nerūpējas un neliekas par tevi ne zinis. Tomēr pēkšņi cilvēki ir atcerējušies par savu privātumu, ka tas tiek aizskarts. Lietotjot internetu aiz tevis paliek gara strīpa ar sadarīto internetā. Nez vai daudzi vispār aizdomājās par to pirms Facebook datu skandāla. Kāds beidzot iedomājās to izmantot komerciālos un netikai tādos nolūkos. Taču principā tas viss skandāls aizsākās tikai pēc Trumpa ievēlēšanas par prezidentu, jo viņš iedomājās izmantot radīto sistēmu pilnā mērā. Vai tas norāda, ka viņš pārkāpa zināmas robežas, vai arī, ka valdošā slepenā kliķe negribēja viņu par prezidentu?

197 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Laikam skatos par daudz šausmu filmas un lasu par daudz kriminālromānus, bet man jau sen nav ne mazākās vēlmes internetā publicēt vairāk kā vien pašu minimumu. Vispār dzīvoju pēc principa, ja kādudien kāds redzētu visu, ko esmu darījusi internetā, lai man nebūtu jākaunās. Privātums un datu aizsardzība internetā neeksistē.
10 0 atbildēt

! jauns datu - privātuma neaizskaramības skandāls ! spoki.tīvīņet.elvē savu spoku testu rezultātus pārdod Kalvītis Šlesakoff. Inc. Analytica  kontam !!!!!!!!!!!  emotion  spociņi vairs nevar justies droši, viņi  tagad zina, kas mums patīk, kas nē, ko mēs gribam utml.

 emotion 

5 0 atbildēt

Kamēr cilvēki bez apdomas metīs visu dzīvi IG, SC un citos sociālajos tīklos, fotografējot visu sev apkārt, neapdomājot, ka kadrā tiek lietas, kurām tur nav jābūt, tagi pasaka priekšā par interesēm Zakerbergs un citi varēs neko netirgot, jo paši labprātīgi un par brīvu visu atklājam.

4 1 atbildēt

Man patika raksta ievads, par to, ka ar Trampu kaut kas nogāja greizi un tagad cilvēki jūk prātā ar savu dārgo datu aizsardzību. "Lielai brālis" skatās ar vai bez FB. FB gan padara dzīvi vēl vieglāku, bet tāpat. Sistēma kā tāda ir pakārtota, ka viss tiek kontrolēts un cilvēki paļaujas šādai iekārtai jau ļoti ilgu laiku. Kaut vai ja par piemēru ņem karu - vienkāršo cilvēku apstulbināšana vai arī visas novērošanas kameras, GPS , pases un vīzas, valūta officiālo dokumentu kārtošana, milzīgās datu bāzes, kā dārgā e-veselība. Nu, nav kur sprukt. Nu un? Ne jau kādam intresē kādu nokaunināt, vienkārši jāmācās būt imūniem pret informāciju, kas "spēlē un jūtām" un jāsaprot sekas darbībām. 

0 0 atbildēt
Es jau Varu pateikt, bet cilvēki nesapratīs un neko pat nedarīs.
0 1 atbildēt