local-stats-pixel fb-conv-api

30 Likteņa zīmes, ko tu nedrīksti palaist garām...9

Ne velti saka – dzīve ir ceļš. Turklāt pilns ar zīmēm. Tikai reizēm tā pārāk pa brīvo palaižam un pat aiz „ķieģeļa” pamanāmies savu dzīvi iestūrēt. Tāpēc mācies pazīt zīmes un galvenais – tās ievērot.

Ja redzi divas varavīksnes vienlaikus, tas solās sagādāt lielas pārvērtības un stāstu ar laimīgām beigām.

Balts balodis sašķeļ tavu loga rūti, melns balzams izlīst uz blūzītē iespīlētajām krūtīm, no debesīm zvaigzne nogāžas taisni ezerā. Vai vērts izdarīt no tā secinājumus – kas nu tagad būs?! Jā, protams, ir un vajag, ja vien neaizraujies ar pārlieku niansētu analīzi. Patiesi lasīt dažādas likteņa izspēlētās situācijas varot vien šajās lietās skolotie. Man un tev, ja vien neesi no izredzētajiem, pietiek tās pamanīt un neizlikties neredzam.

Zīmes, kas uz labu

Salūts.

Nu, redz, kāpēc vērts apmeklēt valsts svētkus un citus liela mēroga pasākumus. Tikai mēģini salūta laikā domāt ko labu, tas piepildīsies.

Divas varavīksnes vienlaikus.

Man vēl nav gadījies redzēt. Bet tas solās sagādāt lielas pārvērtības un stāstu ar laimīgām beigām.

Kāzas.

Man ļoti patīk šķērsot tiltu, jo vienmēr, tiltu pārejot, kļūsti mazliet citādāka, nu, tā kā labāka. Jā, un brīvdienās pa tiem mēdz klejot laimi vēstošie kāzinieki.

Skaistas debesis.

Tieši tāpēc dažkārt, ieraugot pasakainu debesjumu, gribas tajās iekosties kā nobriedušā auglī. Tās vajag izbaudīt, ja jau reiz uz labu.

Viesības.

Ja tava dzimšanas vai vārdadienas ballīte paiet jaukās sarunās, mierīgi, bez starpgadījumiem, bez nejauši vai tīši sasistām glāzēm, tas nozīmē, ka zebras melnā muguras svītra vēl tik drīz nepienāks.

Sen kārota lieta.

Garlaicības dīdīta, klīsti pa lielveikalu, un skat, kur karājas tevis tik ilgi karotā kleita. Īsti tā kā tērēties nevajadzētu, bet tomēr nenocieties un kleitu nopērc. Pēc tam sevi šausti – vai tiešām vajadzēja. Liecies mierā, vajadzēja gan, tā laba zīme, ka pēkšņi tā ieraudzīta un nu tava.

Sen nesatikts paziņa vai draugs.

Esmu pārliecināta, tev nevienu reizi gadījies satikt, iespējams, jau piemirstu draugu vai paziņu, ar ko saistās pozitīvas atmiņas. Šis cilvēks, tavu ceļu pāriedams, kādam laikam veiksmi un labus pārsteigumus atnesis, iespējams, pat ar šo konkrēto personu nesaistītus.

Sabiedriskais transports.

Nu ne jau visa dzīve tev notiek pēc sarakstiem, kaut ikdienā pārvietojies ar autobusu, kas kursē stundā vien pāris reižu. Tu dodies uz pieturu, tā teikt, uz dullo, ar domu – a, ja nu pienāk īstais. Un tiešām tas pienāk gluži kā uz tavu personīgo pasūtījumu. Tas tevi aizvedīs pretim veiksmei.

Nokavē.

Tu dusmojies, ka aizgulies un nepaspēj uz rīta sapulci. Atceries, ka viss notiek uz labu, kaut priekšnieks uz tevi burkšķ tā, ka ausīs griežas. Bet tu esi dzīva un dzirdi – tātad tev nebija jāpaspēj.

Melns kaķis, protams, ir klasika. Un tomēr – labāk varbūt griezies apkārt un ej pa citu ceļu.

Zīmes, kas uz sliktu

Melns kaķis.

Jā, jā, tiesa, šī ir klasika. Un tomēr – labāk varbūt griezies apkārt un ej pa citu ceļu. Ja tas nāk no kreisās puses – kāda problēma būs saistīta ar sievieti, ja no labās puses – problēmas radīs vīrietis.

Putns ieskrien loga rūtī un nositas.

Gaidāma kāda nopietna nelaime.

Saplīsušas lietas.

Tu iegādājies kādu jaunu lietu, bet tā saplīst vai tai ir nopietns defekts. Labāk dodies uz veikalu un samaini to vai izmet. Saplīsušas, kā arī lietas ar defektiem piesaista neveiksmes. Esi modra, varbūt ap tevi siro sliktu nodomu vadīti cilvēki.

Pēkšņi izdegusi elektroiekārta.

Spuldzīte ar plīkšķi beidz savu dzīvi, putekļusūcējs dzirksteļodams apstājas vai kāda cita elektroierīce saplīst – tā ir zīme, ka tev jāuzmanās tumšās ielās vakaros staigāt. Tev uzglūn kāds fizisks vai psiholoģisks apdraudējums.

Dators uzkaras.

Teiksi, tas tikai lūznis. Tomēr tā ir zīme, ka kāds mēģina šeptēties pa tavām domām un mēģina tevi ietekmēt savā labā.

Klauvējiens pie durvīm.

Tu atver, bet tur neviena nav. Lai novērstu nepatikšanas, ko šī zīme vēsta, attīri savu mitekli enerģētiski, kaut vai svecīti iededz.

Mūsu ķermenī ierakstītas

Kad situācija kļūst pavisam nopietna, tā sagrābj aiz čupra un izliek zīmes uz tava ķermeņa – skat, kas ar tevi notiek, aizdomājies un izvērtē.

Labā un kreisā puse. Ja gribi zināt, no kuras puses pūš vējš, respektīvi, uzglūn problēma, raugi, kurā ķermeņa daļā vai pusē esi guvusi kādu savainojumu. Labā ķermeņa puse liecina – ka pie vainas ir kāds vīrietis, kurš tev nodarījis pāri fiziski vai psiholoģiski. Kreisā puse – pie vainas būs kāda sieviete, iespējams, pat ļoti tuva, piemēram, māsa vai mamma. Pavēro arī, kas notiek tavā darba vietā, iespējams, kāda cita iekārojusi tavu amatu un tev apkārt tiek mudžinātas neaptveramas intrigas.

Pēdas. Ja tās sāp vai tiek savainotas, esi zaudējusi stabilitāti vai apdraudētas tavas dzīves pamatlietas – nauda, attiecības ar līdzcilvēkiem vai veselība. Pilnīgi iespējams, ka pati neapdomīgi esi izjaukusi līdzsvaru, bet tiklab pie vainas var būt kāds „labdaris” no malas.

Kājas. Tu esi nogriezusies no tā sauktā likteņa jeb sirds ceļa – varbūt nedari darbu, kas tev tuvs, varbūt nedzīvo ar cilvēku, kuru mīli? Ir pieņēmums, ka tieši nepareizi izvēlēta ceļa dēļ daudzām sievietēm jāsaskaras ar vēnu problēmām.

Vēders. Tava enerģija aizplūst gluži kā elektrība pa vadiem, turklāt nevēlamajā virzienā. Mēģini saprast, kur pārlieku iznieko savu potenciālu. Savukārt, ja jūti tādas kā vibrācijas nabas rajonā, tad tev spēkus nosūc enerģētiskais vampīrs.

Krūtis. Vai tikai neesi pārlieku pārņemtu ar rūpēm par kādu citu cilvēku, aizmirsdama pati par sevi? Tava mātišķā enerģija netiek pareizi izmantota.

Kakls. Ak, tu saki, riebīga angīna tev pieķērusies, ka ziemā vienmēr tā gadās. Nu, protams, klimatu un gadalaiku visvieglāk vainot. Tomēr iespējams, iemesls kakla sāpēm slēpjas nopietnās komunikāciju problēmas ar citiem cilvēkiem.

Mutes dobums. Iespējams, pārāk daudz esi teikusi nevēlamus sliktos vārdus. Pienācis laiks labajiem.

Zobi. Šķiet, kāda gan sastrutojušam zobam varētu saistība ar dvēseli. Izrādās – ir. Un, ja zobs jāzaudē, tad jāpazaudē arī daļa savas dvēseles.

Deguns, precīzāk, iesnas. Tas nozīmē, ka tev bijusi kāda nopietna pārpūle, tava dzīves enerģija ir pārlieku iztērēta. Padomā par sevi.

Ausis. Tās vairs nevar izturēt, kad esi pārāk daudz klaču, tenku un sliktu lietu par citiem saklausījusies. Kas gan tām cits atliek, kā sāpēt?

Redzēt pasakaini skaistu debesjumu — tas uz labu.

Acis.Tu par visām varītēm centies kaut ko neredzēt, rozā brilles skatienu aizēnojušas, līdz piemetas konjunktivīts un acis sāk pūžņot. Paskaties labi sev apkārt, vai tikai kāds tev jau nopietni nav piespiedis pie zemes un klaji nekaunīgi nekāpj tev uz galvas.

Galva. Pārstrādāšanās, negulēta nakts – tā vismaz tev šķiet. Tomēr galvassāpēm par iemeslu ir milzīgs negatīvisms, kas tev apkārt. Jā, tas tiesa, varbūt kāds cits tev ļaunu vēl. Tomēr ieskaties sevī, varbūt pati nemitīgi iekšēji burkšķi un ģenerē sliktas domas, un kaimiņiene nemaz nav pie vainas.

Rokas. Esi uzņēmusies darbus, kurus tev nevajadzētu darīt. Labāk tiec no tiem vaļā.

Mugura. Klau, vai tikai neesi iegrimusi/is pārlieku lielā rutīnā? Neaizmirsti, ka reiz tev bija krietni cēlāki mērķi; nu tos nograuzušas sīkās ikdienas darīšanas. Nepamet savu lielo sapni, atceries, ka šī dzīve taču ir kāda sapņa (katram sava) piepildījums.

Ceļi. Nu labi, esi nolēmusi/is atgriezties pie sava lielā sapņa. Un tieši tajā dienā tev aizķeras kāja, kritiens un rezultātā sasists zils un sāpīgs ceļgals. Viss jau ir labi un pareizi, tikai pārāk esi iegrimusi nereālās ilūzijas – kā gan citādi lai tevi apstādina?! Kritiens ir īstajā brīdī.

43 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Es arī zinu pārīti,toties precīzu-Ja niez dibens,značit sviests paliks dārgāks,ja sadomāsi Jāņuguni dzēst ar alu...norausies pa degunu un,ja lēksi bez bikšelēm pār Jāņuguni,ietaupīsi naudu vāvera depilācijai emotion 

7 0 atbildēt
Bieži esmu redzējusi dubulvaravīksni. Arī spuldzītes ar lielu uguņošanu pārstājušas degt un pats jautrākais tieši naktī. Laikam jādabū melns runčukw un jānosauc par melno piektdienu mazāk problēmu būs ar māņticīgajiem kas nāks ciemos.
5 0 atbildēt

Man palika mazliet bail, jo vairāk ir gadījušās lietas uz slikto pusi.. emotion 

Bet raksts ir interesants. +

2 0 atbildēt
Jā 18. dz d saplīsa glāze, pēc tam matemātikā sāka paliek arvien sūdīgāk ar atzīmēm…
1 0 atbildēt
Divas varakvīksnes reizē ir redzētas dzīvē.
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Murx
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt