local-stats-pixel fb-conv-api

Uz ko ir gatavas dienvidkorejietes, lai līdzinātos vairāk eiropietēm18

329 2

Dienvidkoreja atrodas pašā saraksta augšgalā, ja ņem vērā gada laikā veikto plastisko operāciju skaitu. Turklāt korejietes tik ļoti alkst vairāk līdzināties eiropietēm, ka viņām nav bail vairākas reizes gulties zem naža asmens un pārciest mežonīgas sāpes visa atlabšanas procesa laikā, jo tas viss skaistuma dēļ.

Fotogrāfe no Ņujorkas Dži Jeo devās uz Dienvidkoreju, lai sekotu līdzi sievietēm, kurām tiek veiktas plastiskās operācijas. Pirms došanās uz turieni, viņa kādā forumā aicināja atsaukties sievietes, kuras drīzumā plāno veikt plastisko operāciju. Pāris sievietes atsaucās, kas nozīmēja to, ka viņas projektam ir jēga. Starp citu, viena no sievietēm, kas piekrita piedalīties šajā projektā, pusgada laikā pārcieta 16(!!!) plastiskās operācijas.

Brīdinu, daži skati var būt nepatīkami un izraisīt deguna saviebšanos vai uzacu pacelšanos līdz matu līnijai, bet tā ir reālā dzīve, mans draugs.

329 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Ja viņu pašu rases pārstāvjiem viņas liekas neglītas tādas kādas ir, tad kaut kas nav kārtībā ar viņiem, nevis tām meitenēm, kurām vnk ir izteiktas savas rases iezīmes.

25 0 atbildēt

Nevienā bildē neredzēju, ka mēģinātu līdzināties eiropietēm. Tad jau viņām jāmaina acu forma, jo tas ir vienīgais, kas ir izteikts šai rasei tīri vizuāli. Tas arī viss, neko citu nevajag aiztikt. 

17 0 atbildēt

 emotion un priekškam? emotion

13 0 atbildēt

Tā arī nevienu līdzīgu eiropietei nesaskatīju. Ko tad šīs pārveido...augšu vai apakšu? Apakšas tak visām vienādas,ja nodzen melnos sarus,vai izbalina emotion 

10 0 atbildēt

14 bildē ir tīri ņemama priekšā emotion  Huļiš vēl plastisko operāciju vajag emotion 

9 0 atbildēt

Pietiktu ar ķermeņa attīstīšanu sportojot,kārtējo reizi apkopoti sabiedrības nepieņemtie un sākas kārtējais skandāls.

8 0 atbildēt
Haha white race = superior race!
5 1 atbildēt

''Rezultāts viņu patīkami pārsteidza. Fotogrāfe nebija gaidījusi šādu attieksmi no apkārt esošajiem cilvēkiem.'' Pff, un kā vēl bija! Viņa saraksta tādas muļķības, iziet ielās lai tikai sveši cilvēki viņai teiktu, ka šī nav neglīta. Nožēlojami. Tas ir mazvērtības komplekss.

6 2 atbildēt

Tādas plastiskās operācijas taisa tikai tādas kuras ir ļoti neapmierinātas ar sevi. Bat katram ir savs skaistums. Gan iekšējais, gan ārējais.

4 0 atbildēt

Cilvēks vienmēr tiecas būt savādāks, ideālāks (viņaprāt) un tomēr - tik līdzīgs kādam citam, iedomātam tēlam.

3 0 atbildēt
Wtf
3 0 atbildēt
Drīzāk tagad izskatās pēc neglītajām melnajām pērtiķu mātītēm. Fui!!
5 2 atbildēt
Ja godīgi eirāziešu sievietes ir daudz pievilcīgākas. Tāpēc Uiguru sievietes Ķīnā dominē modeļu biznesā.
1 0 atbildēt

njaaaa emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt