local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīvnieki, kuri tika sodīti ar nāvi par pastrādātajiem noziegumiem41

287 3

Jau pašos pirmsākumos cilvēki ir pieradinājuši savvaļas dzīvniekus, nošķirot tos no dabiskās vides, lai tie dzīvotu cilvēku fermās un mājās. Mūsdienās ir pierasts domāt, ka dzīvnieki vadās tikai pēc saviem instinktiem, un nav pie vainas, ja kaut kas cilvēka un dzīvnieka kopdzīves laikā noiet greizi. Dzīvnieku ir atļauts nogalināt, ja tas apdraud cilvēka veselību vai drošību, kā arī ir pieņemts iznīcināt kaitēkļus un parazītus. Taču ne vienmēr dzīvnieka sliktā uzvedība cilvēkiem ir bijusi izprotama. Gadiem cilvēki nespēja vienoties par to, kā rīkoties, ja dzīvnieks izdarījis kaut ko šaušalīgu. Dažkārt, dzīvniekus tiesāja tieši tāpat kā cilvēkus. Citreiz, cilvēki paši uzņēmās izpildīt dzīvniekam nāvessodu par tā nodarītajiem noziegumiem.

287 3 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Kad dzīvnieks nogalina cilvēku, to nogalina, bet kad cilvēks nogalina dzīvnieku, viņam piespriež sodu (ielu slaucīšana vai kaut kas tamlīdzīgs), vai uzskata to kā nepieciešamību (dzīvnieku kautuves).    emotion     emotion  

Mūsdienu vienlīdzība...

21 0 atbildēt

Kāpēc? Cilvēki arī nogalina! Kāpēc par cilvēku nogalināšanu dzīvniekiem tiek piespriests nāvessods, bet cilvēkiem par dzīvnieku nogalināšanu nē? Tas nav(nebija) godīgi pret nabaga dzīvnieciņiem!

16 0 atbildēt
Tas ir slimi un barbariski,manuprāt,lielāka vaina ir cilvēku rīcībā,tā kā izaudzināsi tā būs,jo pārsvarā visi dzīvnieki pakļaujas cilvēkiem!
13 0 atbildēt

 emotion  nabaga dzīvnieki

12 0 atbildēt

autisms augstākajā pakāpē

11 0 atbildēt

ko tik tas piz drasons nezidomās, lai tikai uzceptu kārtējo '''''super rakstu''''  emotion  emotion 

10 0 atbildēt

Dafak.

8 0 atbildēt
Par to gaili gan savā ziņā interesanti, protams, ja tas nav fake izdomājums...
6 0 atbildēt

Dzirdeju ka Hartlepool pilseta Lielbritanija tika pakarts merkakis...kaut kas ari tur nebija cilvekiem kartiba ar galvu.

6 0 atbildēt

Labs. Nabaga dzīvnieki, pārsvarā viņi pat nebija vainīgi , izņemot suni, kuru attaisnoja. Bet kopš kura laika bruņurupuči ir gaļēdāji? Varbūt kaimanu krokodils? Viņš laikam saucas vienkārši kaimans? Nu nebūs tak viņš patiesībā bruņurupucis?

4 1 atbildēt

Labs raksts+

2 0 atbildēt
4. neder šitajā rakstā, jo suns netika sodīts ar nāvi. emotion
2 0 atbildēt

Daļa šeit ir tīrie vegani sardeles need kefīru pa virsu neuzdzer vistu mazūļus nedzimušos nenorij ar karetejo bulciņu emotion Par komfortu un ertībam ir kadam jamaksa un tas ka aizej uz rimčiku noperikt vistas nagetus vai zivju pirkstiņus nenozime ka vari rokas nevainība mazgāt. Visi kas ēd gaļu sava ziņa ir dzivnieku slepkavas neatkarigi no tā vai vistas stilbiņus nopirki rimcika vai pats izaudzēji un nokavi  emotion

1 0 atbildēt

Tas viss ir skumji, tomēr pietiek cilvēkus saukt par idiotiem, autistiem un barbariem. Tas viss tika darīts pagātnē, tajā brīdī cilvēki bija attīstīti un izglītoti citādāk, viņiem tas likās normāli, ja paši būtu no tā laika, nekas traks jums tas arī tad neliktos. No tādām kļūdām mēs mācamies un progresējam, tādēļ pietiek apsaukāt tos, kurus jau ir bezjēgā apsaukāt, galu galā, lielāka daļa no šiem cilvēkiem darīja tikai to, ko uzskatīja par pareizu. Jūsu rīcības pēc 100-500 gadiem arī var tikt nosodītas. Protams, atdzīstu, šiem laikiem mums tas viss liekas šausminoši

1 0 atbildēt

Nabaga mazais bērns... Es uzskatu, ka mazus bērnus cūku tuvumā vispār nevajadzētu laist, jo kā jau ziņāt - cūkas ir visēdājas...emotion Bet +!

1 0 atbildēt
Ak Dievs!
0 0 atbildēt

Skolotājam nav visi mājās! Pietam, tādējādi var traumēt arī bērnus!

Starp citu, tu chali kas bija ar ziloni vajdzēja pamācīt!

0 0 atbildēt
5. Jau notiek katru dienu bez apstājas.
0 0 atbildēt

Lielisks raksts, bija ļoti interesanti palasīt. Protams, bija ļoti žēl daudzu dzīvnieku.  emotion 

0 0 atbildēt

Pareizāk - ZINĀT.

emotion

0 0 atbildēt