local-stats-pixel fb-conv-api

10 dzīves mācības, kuras esmu iemācījusies 5 gadu laikā pēc skolas beigšanas21

331 1

Kad nodzīvoti 5 gadi «uz savām kājām», Tu beidzot saproti, ka siers ir varen dārgs!

331 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

11. Tu saproti, ka vēlme ātrāk pieaugt bija stulba.

12. Tu saproti, ka ar prieku atgrieztos skolā, jo tad bija haļava, bija 100 reižu mazāk kreņķu un problēmu.

22 0 atbildēt

Nesaprotu tos kas skolā vienmēr ir gribējuši pieaugt ātrāk.. man tā nekad nav bijis...

...tapēc es katru gadu cenšos skolā palikt uz otru gadu  emotion  

22 0 atbildēt

Vēl interesantāk ir tad, kad mamma zvana Tev, lai palūgtu padomu, jo Tu pati esi gana pieaugusi sieviete, lai varētu dalīties ar savu pieredzi un zināt lietas. 

Labs raksts. emotion

18 0 atbildēt

... jā, siers ir dārgs!  emotion 

13 0 atbildēt

Parakstos zem katra punkta. Bet joprojām uzskatu, ka darba dabūšana un patstāvīgas dzīves uzsākšana ir labākais, kas ar mani dzīvē noticis. Joprojām atceros to fantastisko sajūtu, kad par savu pirmo algu noīrēju savu pirmo mājokli un izvācos no kojām. Lai nu kā bet man tomēr labāk patīk būt savas dzīvez noteicējai nevis dzīvot uz vecāku kakla un skolā pakļauties visām skolotāju prasībām (no kurām 70% vienkārši neredzēju jēgu - man regulāri bija žēl skolā izniekotā laika un domāju, nafig man tas vai šitas ir jādara?) Nav jau tā, ka dzīve tagad ir ideāla, bet priecājos, ka viss manās rokās un neviens manu dzīvi nediriģē pēc sava prāta.

13 0 atbildēt

Ja neskaita to, ka visam, visur, vienmēr vajag naudu, pēc manas pieredzes pieaugušo dzīve ir krietni interesantāka. Un ar draugiem, kā dzīve sagrozās acīm redzot, man ir pāris skolas draugi ar, kuriem uzturu diezgan tuvus kontaktus. No studijām, gan visi pazuda. 

8 0 atbildēt
Tieši tā tas notiek..
6 0 atbildēt

Par dažiem punktiem var piekrist. Taču to, ka vecāki (mamma) ir zelts.. Man nebija jāpieaug un jāsāk dzīvot atsevišķi, lai to saprastu. Savus vecākus novērtēju jau tad, kad vēl dzīvoju pie/ar viņiem. Līdzīgi arī ar produktu dārdzību. Vecāki neturēja mani stikla būrī un iesaistīja "mājsaimniecības" lietās, tāpēc lieliski zināju, ka nauda neaug kokos, ka viss maksā naudu un bieži vien ne mazu naudu.

5 0 atbildēt

Raksts liek domāt... 

4 0 atbildēt

Tev vēl daudz ko mācīties!! bet tas visiem- mūžu dzīvo mūžu mācies! emotion

4 0 atbildēt

Vēlos piebilst, to ka man pašam pieaugot (20 gadi) sāc nožēlot to ko neesi izdarijis. Kā piemēram mūzikas skola vai mākslas skola. Laika kā paša sāk palikt ar vien mazāk un pats sāc ievērot pavisam parastas, taču būtiskas lietas. Sāc pieaugt, ja tā var teikt. 

2 0 atbildēt
Sava taisnība tur iremotion
0 0 atbildēt

Malacīte,Mildiņ! Ir arī sakarīgi jaunieši. Šo pašu textu mēģinu ieskaidrot savam *albajobam,bet šķiet ka velti emotion 

0 0 atbildēt
Es gan skolā negribu atgriezties... emotion Kaut ir vairāk raižu un pūļu tagad,dzīve tomēr ir interesantāka,nekā rīta līdz vakaram mācīties kaut ko (kaut arī es uz 30% tikai mācījos,mājasdarbi principā neeksistēja un tāpat vidējais bija virs 7),ko nemaz Tev nevajag,jo galva jau uz pleciem ir. Labāk būtu iemācījies samaksāt rēķinus,iemācījies taupīt naudu pēc ballītēm un maksājumiem,ko darīt kad saplīst auto maršruta vidū u.t.t... Par cik smadzene ir,ar laiku jau sanāca,bet būtu labāk,ja tas jau būtu bijis zināms saņemot diplomu. emotion
0 0 atbildēt
Hmm... Mani nesauc Andrejs, ir nu jau pavairāk gadu kā 19 un skolu sen pabeidzu, tā kā paskaties spogulī un ieraudzīsi to 19 gadīgo Andreju ar 4ām klasēm
0 0 atbildēt