local-stats-pixel fb-conv-api

Iedomājieties sevi viņu vietā163

507 72

Sveiki. Šajā rakstā vēlos parunāt par vienu no tumšākajām lapaspusēm visas cilvēces vēsturē - Holokaustu. Šajā briesmīgajā genocīdā slimie nacisti apzināti visdažādākajos, zvērīgākajos un necilvēcīgākajos veidos iznīcināja 6 miljonus ebreju, čigānu, garīgi slimo, homoseksuāļu un čigānu. Šajā rakstā fokusēšos uz vienu konkrētu Holokausta epizodi, kas notika Latvijā, precīzāk Šķēdes kāpās netālu no Liepājas 1941.gada decembrī. Par Šķēdes kāpām rakstīšu, jo pats dzīvoju netālu no šīs vietas. Parādīšu jums pilnīgi visas bildes no šī masu slepkavošanas "festivāla" un pastāstīšu jums, ko tieši jūs tajās redzat. Likšu jums mēģināt iztēloties pašiem sevi šo nelaimīgo dvēseļu vietā un aizdomāties. Visiem tiem, kuri komentāru sadaļā atkal mēģinās noliegt Holokaustu, tāpat kā tas notika manā iepriekšējā rakstā par šo tēmu: http://spoki.tvnet.lv/vesture/9-fakti-kas-neapsaubami-pierada-ka/825249 tiks ielikts trekns -5 emotion

507 72 163 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 163

0/2000

Izcils propagandas piemērs, ne ko pielikt, ne atņemt.  emotion Viss kā pēc studenta piezīmju klades, pat pa punktiem:

*  jaunvārdu izmantošana - ček

* nolamāšana - ček

* faktu trūkums, kas skaisti noslēpts - ček

* attēli, kas paši par sevi neko nepierāda, bet pagriezti vajadzīgajā gaismā, izskatās atbilstoši - ček

* mēģinājums izsaukt primitīvas, nepamatotas emocijas (bailes, dusmas, līdzjūtību) - ček

* tūlītējs spriedums lasītāja vietā - ček

* klaja apmelošana - ček

* vēstures faktu sagrozīšana, jaunu lietu piedomāšana klāt - ček

Papildiniet, biedri, ja es kaut ko aizmirsu no šī saraksta.    emotion  

_________

P.S. MĒS VISI ZINĀM, KA TIE 5 MĪNUSI IR NO RAKSTA AUTORA

120 8 atbildēt

"--Smirdīgie nacisti.." Gribētu uzzināt, kad gaidāms raksts par "smirdīgajiem komunistiem" , "smirdīgajiem kapitālistiem" un viņu žīdu u.c. ļaužu masveida apšaušanām.

Ja tā parēķina, tad žīdi nemaz tik ļoti ārkārēji unikāli cietēji nav-  vienkārši šiem ļoti gribas saglabāt monopolu uz holokaustu /žīdi taču/.

73 5 atbildēt
"Iespējams, jaunās meitenes tika pat izvarotas, vai kaut kā citādi seksuāli pazemotas pirms nošaušanas. Šīs visas ir manas teorijas, pierādījumi tam nav atrodami. " Vai tu tiešām esi apdauzīts? Tu nevari atrast pierādījumus par to, ka nacisti izvaroja NEVIENĀ pasaules vietā, bet tevis tik ļoti slavētajai sarkanajai armijai bija ļoti plaša slava par to kā kara laikā nedisciplinētie sarkanie suņi veselas mājas izlaupīja un izvaroja sievietes kamēr vīriešus turēja zem ieroča stobra.
68 1 atbildēt
Nacisms: Hitlers - 12 miljoni nāves Komunisms: Staļins - 30 miljoni nāves Mao - 60 miljoni nāves
50 0 atbildēt

Lasot rakstu radās priekšstats ,ka tu pats esi žīds. "Vēršu uzmanību uz vārdu "žīdi", kas ir vārda "ebreji" nievājošā forma." - latvijas brīvvalsts laikā izmantoja tikai vārdu žīds, pēc padomju okupācijas okupanti ieviesa apzīmējumu ebrejs. Un vispār ebreji ir parazītiska tauta, kura iedzīvojas uz citu tautu rēķina, paskaties uz izrāelu...  Un nemaz nerunāsim kuri bija tie, kas tad, kad padomju tanki ienāca rīga gāja bučot tankistus ar ziediem...Vācieši manās acīs ir atbrīvotaji no boļševiku jūga. Īstais latvju naidnieks bija komunists, kurš slaktēja,izveda, mēgināja rusificēt, kā arī pārpludināja latvijas teritoriju ar krieviem.

47 0 atbildēt

traki jau bija,  Bet lielu naidu jau pirms tam bija uzkurinājuši komunisti - tā kā arie tie ir savā ziņā vainīgi pie baltā terora..

sākumā Latvijā bija sarkanais terors, un tūlīt pēc tam baltais terors(nu nosaukums tāds )..

Daudzi atriebās par savu , komunistu, noslapkavotajiem..

Nevajag arī aizmirst ka sarkanie arī pielika savu roku ēbreju iznīcināšanā..- tas tiek noklusēt, bet krievi rīkojās ļotilīdzīgi, ne tik atklāti.

Liela daļa ēbreju piederēja kādi veiakliņi, un bija samērā turīgi - komunistiem tas protams nebija pa prātam - un viņi paklusām tika apšauti..  Tā kā ēbreju iznīcināšnā pielika roku gan sarkanie gan zilpelēkie...

41 0 atbildēt
Autors losis, raksts suuds.
33 0 atbildēt
1.Pirms vāciešu ienākšanas Liepājā tur jau atradās citi okupantiņi!!!Par tiem tu BLOVDŽABIŅ biji aizdomīgi piemirsis!!!emotion
32 0 atbildēt
Tavi mīļie krievu okupanti arī ir miljons nevainīgu cilvēku noslaktējuši,tikai vācieši savus noziegumus rūpīgi dokumentēja un filmēja!!!Krievi un vācieši ir noziedznieknācijas,kas ir atbildīgas par otrā pasaules kara izcelšanos!!!
33 1 atbildēt

Domāju kādreiz uztaisīt rakstu, par cilvēkiem, kuri tic, ka zeme arī ir plakana, bet liekas Tev tas būs interesantāk izdarāms.  emotion 

29 0 atbildēt
Vairāk kā puse no šī raksta un daudziem citiem par šo tēmu ir fufelis, pašu žīdu radīta propaganda, lai varētu mierīgi dzīvot un uz citiem iedzīvoties, jo redz pagātnē nabadziņi apbižoti. #Holohoax
29 0 atbildēt
Ko tu BLOVDŽABIŅ ar šito propogandas rakstu gribēji LATVIEŠIEM pateikt???Varbūt gribēji mums uzvelt otrā pasaules kara izraisīšanu vai Eiropas ēbreju masveida iznīcināšanu???
28 0 atbildēt

Nu nezinu, nezinu. Manuprāt, visos karos notikušas zvērības un ne tādas vien. Senatnē kara šausmas ir bijušas daudz nežēlīgākas. Vai vajag īpaši akcentēt uzmanību uz holokaustu? Domāju, ka nē. 6 miljoni ir no pirksta izzīsts skaitlis. Ir nācijas, kas cieta daudz smagāk, tie paši ķīnieši, kurus japāņi grieza ārā miljoniem. Nenoliegšu, ebreju liktenis Otrajā pasaules karā ir bijis skarbs. Žēl, viņiem nepaveicās, ka viens psihopāts uz viņiem uzēdās. Traģiski, ka cilvēki viens otru slepkavo, ceru, ka nākotnē būs institūts, kas spēs cilvēkiem ar slepkavniecisku noslieci izabot smadzenes. Bet viss kopumā - skumji.

27 0 atbildēt

Tagad, la nebūtu tukša propaganda, uzraksti arī par vates zvērībām, kas nebūt nebija mazākas. emotion

26 0 atbildēt
Iedomājies sevi gulagā tu anormālais āpsi.
26 0 atbildēt
Nespēju iejusties to cilvēku vietā, kas šim murgojumam ielika +. Laikam pārāk daudz vāju prātu, bez spriestspējas par lietām un sava viedokļa trūkuma dēļ. Pakļaujas uz pelēko masu. Turklāt, tie 6 miljoni ir stipri uzpūsts skaitlis.
24 0 atbildēt
Nez kā jutās Latvieši kurus krievi apšāva baigajā gadā bez tiesas sprieduma???Un kā jutās Latviešu māmiņas kuras krievi kopā ar visiem bērniem deportēja lopu vagonos uz Sibīriju???Ja mums blakus nebūtu bandītu valsts krievija tad Latvieši savā zemē būtu vismaz jau 10 miljoni!!!
20 0 atbildēt

nezinu, bet daudzas no šīm bildēm esmu jau redzējis citos saitos, jau sen un ar savādāku notikumu un vietas izklāstu....

19 0 atbildēt
par maz nosaava ... ! aushvicu ari par aatru aizklapeeja ciet...! kaa tie zhiidi tagad ir uzkundzeejusies... ko tik viniem tagad nabadziniem nevajag , no valsts pieprasa iipasumus utt. kas tagad vaacijaa daraas , hitlers drosi vien kapaa kuulenjus met.... es saku ka raksts ir reaali provokatiivs meesls.... !!! + vienigi par to ka ir uztaisiits raksts , bet saturs ir vnk d .....
19 0 atbildēt
Nu jā, ko var sagaidīt no tāda, kas sarkanos liek blakus vārdiem "spēcīgs" un vāciešus sauc par slimiem suņiem. Ceru, ka tev kāds dzīvē reiz ierādīs vietu, kur atrodas smadzenes. Sasmējos pat par "Šīs visas ir manas teorijas, pierādījumi tam nav atrodami."
19 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »