local-stats-pixel fb-conv-api

Mans narkotiku atkarības stāsts un šī stāsta beigas26

304 12

Šoreiz es pastāstīšu, kā es sāku lietot narkotikas, kā es iepazinos ar narkomāniem un pašās beigās būs, kā es atmetu narkotiku lietošanu!

Tātad viss sākās, kad es iepazinos ar nepareizo kompāniju, kura izmainīja manu dzīvi par 180 grādiem.

Iepazinos un iedraudzējos, pēc tam gājām kopā uz ballēm un beigās ... viņi man piedāvāja pamēģināt.

Nekas nebiju neko tādu mēģinājusi. Pirmo pamēģināju marihuānu un uzreiz atslēdzos.

Izrādījās, ka tas bija spaiss. bet ne marihuāna un tad kad es pamodos neviena nebija uz vietas un manu mantu protams, ka arī nebija.

Tad es viņus satiku un protams, ka viņi stāstīja, ka nav neko ņēmuši un pati esmu pazaudējusi visas savas mantas. Tas bija mobīlais telefons, naudas maks, dokumenti u.tt

Beigās pametu visu šo kompāniju, bet pēc laika uzradās cita kompānija un sāku ar viņiem kopīgi pavadīt laiku, jo negribēju būt viena visu laiku.

Tad pamēģināju vitamīnu, gan dzēru pulverīti jaucot iekšā tējā, gan laidu vēna un rētas palikušas ir vēl tagad uz manām rokām, kakla un krūtīm.

Pirmajā reizē viņi man ielaida uzreiz par daudz un es atkal atslēdzos, bet tagad tikai ar netīrām un saplēstām drēbēm. Mantas bija uz vietas, tikai somu es zinu, ka pati biju pazaudējusi. Tā arī somu neatradu un nezinu tagad, kur man viņa ir.

Esmu mēģinājusi vienu reizi arī heroīnu, bet efekta nebija nekāda. Protams, ka atkal man izmaksāja mana kompānija, kura zaga visu ko vien var un visu arī nesa uz lombardu vai arī kaut kur citur notirgoja.

Beigas:

Tagad nelietoju jau aptuveni pāris mēnešus un negribu arī lietot, jo negribu vairs bojāt savu veselību.

Braukāju pie narkologiem un ārstējos slimnīcās, kur man palīdzēja no šī visa tikt ārā.

Tagad varbūt man ir maz draugu, bet visi kur nelieto un tie ir paši labākie, kuri var būt.

Viņi zin manu dzīvestāstu un pieņem mani tādu, kāda esmu un viņiem vienalga, vai esmu lietojusi agrāk narkotikas vai nē.

Tagad esmu brīva no šī visa un protams, ka arī par šo visu pateicos saviem ārstiem un galvenais narkologiem, kas ar mani strādāja šo visu laiku, kamēr es ārstējos.

Sapratu, ka esmu un būšu pozitīvi noskaņota uz dzīvi!

304 12 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Ja tu būtu atkarīgs no narkotikām, tu zinātu precīzu dienu skaitu, kas izvilktas bez kārtējās devas nevis “aptuveni pāris mēnešus”

35 1 atbildēt
Man liekas, ka es kādu dienu varu uzēsties, jo strādāju stresainu darbu. Stūlbākais ir tas , ka pasaku ejam skriet, uzpēlēt basi, peldet, uz kačeni visiem nav laika utt... bet kad pasaku ejam iedzert visiem visi ataisnojumi pazūd... vienkārši debīli
21 0 atbildēt

Manas labākās narkotikas - SEKSS, iesaku pamēģināt.

10 0 atbildēt

Sen sen atpakaļ ir pāris reizes uzpīpēta zāle, noēsta kāda ripa un iešņaukts anfiķis un kokaīns.. ,bet reāli ar katru 1-2 epizodes.. nepiesaistija vispār , neprasijās nākamajā dienā un nav pilnīgi nekāda vēlme ko tādu lietot.. Nu jau vairāk kā 10 gadus nekas tāds nav provēts..

9 0 atbildēt

Pareizi ir, man arī klubā (un dažs labs tirpeklis ārpus) piedāvāja ripas utml. vienmēr esmu teicis nē emotion 

7 0 atbildēt

Es šādam stāstam neticu.

6 0 atbildēt

Paveicās ka nepaliki ar bērnu uz rokām vai arī pašu sliktāko HIV . Tizli ko tādu  mēģināt ne tikai tāpēc ka tas kaitē tavam organismam ,bet tāpēc ka tas tevi padara bezpalīdzīgu un izmantojamu.

5 0 atbildēt

Nu un ko mums tagad visiem ar asaram acīs jaaplaudē par to ka tu sevi nenorakoji līdz nāvei emotion Tas nav nekāds panākums, tas ir stāsts par to ka cilvēks sajāja savu dzīv..

5 0 atbildēt

Ļoti bezpersonisks stāsts. Nevar saprast vai bija garlaicīgi un vienkārši gribējās "uzmaukt" spokos rakstu. Vai mantu meklēšanai tika atvēlēts tik daudz laika, ka nebija iespēja komunicēt ar cilvēkiem.

4 0 atbildēt

Man šis stāsts izraisa smieklus. emotion

4 0 atbildēt

Mjā. Tas raksts tāds bez rakstura. Vai nu to (rakstu) uzštancējusi kaut kāda datorprogramma vai arī cilvēks, kas nav piedzīvojis to, kas tur rakstīts.

Veselību, skaidru galvu un lielu sirdi jums visiem!

3 0 atbildēt
pēc gadiem trīs atnāc un pasaki "Es vairs nelietoju!"
3 0 atbildēt

Kā var vispār sākt lietot, vot tas man nav skaidrs. Pasaki nē un viss bļ*e.

2 0 atbildēt

  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Ceru, ka es arī kādreiz pārstāšu lietot. emotion Priecājos par Tevi, turies! 💕
2 0 atbildēt

Tu esi mans ideāls. Perfektā Sieviete kādu esmu iztēlojies. Vai kļūsi par manu sievu? Es saprotu, ka ir dažādi aizspriedumi, ja nē, tad vismaz nāksti ar mani uz randiņu? emotion 

P.S. Tas nav joks, nav ļaunos nolūkos. Pats narkotikas neatbalstu. ;D 

1 0 atbildēt

Man ir sajūta, ka tavu niku man viens draugs izmantoja pagātnē diezgan bieži. hmmm

1 0 atbildēt

Labi, ka savu skaistumu nezaudēji emotion 

1 0 atbildēt

Lai arī cik dīvaini neliktos,esmu no vienas pilsētas ar viņu,un patiešām pāris gadus atpakaļ bija atpazīstama kā narkomāne un pat ir pabijusi kolonijā emotion

1 0 atbildēt