local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Logana Pola karjerai pienākušas beigas? «Youtube» atceļ biznesa darījumus40

250 3

Ja Tu nezini, kas ir Logans Pols, tad Tu noteikti zini, ka kāds čuvaks no jūtūba nesen augšuplādēja video, kurā redzams pakāries vīrietis Japānas pašnāvību mežā. Lai gan pats Logans tobrīd vēl neapzinājās kādu kļūdu viņš pieļauj.

Viņa atvainošanās videoklips ir skatīts vairāk nekā 39 miljons reižu. 

250 3 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

OMG, kārtējais cukurdupsītis būs spiests atrast sev īstu darbu  emotion 

44 0 atbildēt

"Un nobeigšu šo mazo, informatīvo rakstu ar to, ko teica Dr. Fils: «Viņš ir 22 gadus vecs jaunietis, kurš ir pieļāvis kļūdu, bet tāpēc nevajag viņu mest zemē un sabradāt.»"

Nepiekritīšu. Ja tas būtu normāls 22 gadus vecs jaunietis, kas parasti uzvestos ar cieņu pret citiem cilvēkiem, tad te problēmu nebūtu. Bet problēmas ir - tas bija zināms kā pašnāvnieku mežš - tas ir acīmredzami, ka viņi tur gāja ar nolūku kaut ko atrast; viņu reakcijas pret to, ko atrada, ir neaizstāvāmas - neviens normāls, empātisks cilvēks tā nevarētu reaģēt; viņa atvainošanās nāca pēc milzīgas pretreakcijas, nevis no paša saprašanas - citādāk video vispār nebūtu publicējis, acīmredzot viņam savs morālais kompass nav; viņš jau ir izslavēts "douchebag", kas rada problēmas citiem cilvēkiem un uzvedās kā nenormāls, tā, it kā viņam piederētu visa pasaule. Viņš nav pelnījis cilvēku piedošanu. Cietumā jau protams nevajag likt, bet pietiek ar mierīgākām metodēm. Lai viņa YouTube karjera sabrūk, paliks vairāk labi satura radītāji un viņš beigs piemēslot to cilvēku prātus, kas viņam seko kā nenormāli.

37 0 atbildēt

Beidzot kāds viņu apklusināja, youtube nāca pie prāta...  emotion 

23 0 atbildēt

Kamēr šādi raspi*ģaji pelna milzu naudu un ir jauniešu elki, tikmēr pasaulē ir ļoti dziļā pakaļā.

15 0 atbildēt

Noklausies Jenna&Julien podkāstu, ļoti labi diskutēja šo situāciju. Lai vai ko tas tirliņš neizdarītu, vēl joprojām atrodas 13 gadnieki, kas uzskata viņu par savu elku un viņam vēl joprojām katru dienu nāk klāt vairāki desmiti tūkstoši abonētāju. Viņš aizbildinājās, ka viņa video nebija monetizēts, bet tas neko nenozīmē - video vēl joprojām tiek iedalīts, par to tiek runāts, kas nozīmē, ka abonenti nāk klāt, skatījumi nāk klāt arī citiem video un viņš tik un tā ar to pelna naudu. Kad dauņiem beigs pievērst uzmanību, viņi arī beigs būt dauņi. Tas attiecas arī uz presi, kas negatīvi par viņu izsakās un tajā pašā laikā paši ar to pelna naudu, bet pat negatīva uzmanība ir uzmanība. 

10 0 atbildēt
emotion
6 0 atbildēt

To video vēl var atrast? emotion  neesu redzeejis...

6 0 atbildēt
Ko tik vecas zinas aprunajat? Sen jau pasaule par citam lietam uztraucas kamer lidz komunistiskajai latvijai pusotru nedelu vecas zinas tikai tagad nonak. 🤣🤣🤣
11 6 atbildēt

 emotion  emotion 

4 0 atbildēt

AHHH līdz lv gan atri nonāk vecs info emotion  plus rkasts vareja būt garāks ja jau ar nedēļas nobīdi jo diemžēl šīs nav viņa klauna karjeras beigas, jo pa lielam tas viss likās visai samākslots, un tas atvainošnas video ir pilnīgs mēsls, ja pareizi atceros tad ir divas publiskās atvainošanās, plus jā viņa fanu bāze ir augusi, ir cilvēki kas par šo pretīgo izlecienu no viņa puses izsakās kritiski, bet tai pašā laikā ir tonām padsmitgadīgo youtuberu visā pasaulē, kas metās viņu aizstāvēt un kā paši apgalvo ka nekadas morāles netika pārkāptas un ka viss ir ok ka pāši ar tā būtu reāģējuši, es domāju ka šis viss bija tikai ziediņi, ja pareizi atceros šis nav viņa pirmais skandals un ari ne pedējais, pasties kaut vai to gadījumu kur viņi ampelejas ar aklajiem skupstiem kur tai mazajai aizseja acis kas izskatijās 16 19 max kur vēl laikam Logana sencis viņu skūpstīja kuram izskatījās uz kādi plus 55 , tas klips arī izpelnijās atzinību, vai arī kur viņš apsūdzēja vienu youtuberi viņa radinieces izvarošanā. Taka ja iepazīsties 21 gs onlaine vide , vēl pāris gadi un būs vēl lielāka dirsa

4 0 atbildēt

Nemaz nesapratu par ko šeit iet, runa, ko viņš izdarija, par ko viņu soda?

3 0 atbildēt
Viņš ir dalbajobs. Tas arī viss. Kaut kadi retardismi tikai vina video vien ir.
3 0 atbildēt
Ateja ne youtubers..
3 0 atbildēt

Nu nemaksās Youtube un partneru programmas, tas jau nenozīmē ka nevar nekādīgi nopelnīt ar savu content, turklāt ja tik daudz aktīvo sekotāju. Kaut vai ar to pašu product placement.

2 0 atbildēt

aha, sāksmin dauņu tīrīšanu ar tevi, ok? lohpidr

2 0 atbildēt
je*al, viņš ir reāli stulbs... seeeen jau bija laiks
2 0 atbildēt
Tas viss ieriekš bija izplānots. Tika publicēts ar merķi, lai radītu drāmu. Jo nu būsim reāli visiem patīk drāmas - skatījumu līkne pieauga momentā.
2 0 atbildēt
Ari antireklāma ir reklāma
2 0 atbildēt

viņš matus ieveidoja arī pirms filmēja?

2 0 atbildēt

lol viņu nesauc logans pols

bet  gan logan pauls

2 1 atbildēt