local-stats-pixel fb-conv-api

Populāra frizūra vīriešu vidū ''Izskūtā svītra''14

37 2

Uzreiz saku, ka neesmu latviete, lai bez nevienas kļūdas uzrakstītu rakstu. Man ar to ir problēmas!

Šai frizūrai interneta portālos var atrast šausmīgu informāciju. Tieši par šo frizūru, jo viņas vēsture nav diezgan laba. Cerams sapratīsiet ko es uzrakstīju, jo tiešām mācos vēl tulkot latviski, sen neesmu runājusi krieviski un angliski, jo nedzīvoju pašlaik Latvijā.

Apskaties bildes, nokomentē un novērte, galvenais ka izteiksi savu viedokli! Tas priekš manis pašlaik ir svarīgi un vēlreiz atvainojos par tulkošanu.

Šis matu griezums ilgu laiku ir topā! Kupla auģspuse, īsi pie deniņiem un izteikts celiņš padara tēlu ultramodernu.

37 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

K a s   tur slikts?  L a b a   frizūra,  Reihaa vispar viss bija brīnišķīgi. Frizūras tai skaitaa.

9 0 atbildēt

''Zonderkomandas''(tas nav īsti latviski) frizūra ar man vēl ''padomju laikos'' bija..Pēc vasaras brīvlaika uz pirmo septembri ierados ar hipija cienīgiem gariem matiem...Man pieprasīja tos nogriezt... emotion Ok..es teicu...un pēc stundas ierados ar tādu pričeni,kādu Tu te ''zīmē''.Skolotāja(kas arī bija manas klases audzinātāja),PSRS vēstures skolotāja un ''zvērināta'' komuniste,-noģība mani ieraugot...Lieki piebilst,kādi sūdi pār manu galvu gāzās...Labi,ka fāterītim pietiekoši daudz blatu bija un to traci spēja nobāzt ''pagrīdē''...

4 0 atbildēt

piedod,nevaru ielikt plusiņu,jo kaut kāda ''figņa'' man te neļauj balsot...kaut kāds neizskaidrojams limits... emotion 

4 0 atbildēt

nez izskataas labaak par agura ķiveres griezumu

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Dzirdēju, ka HItlers esot arī pakaļu slaucijis, redz kāda slikta slava tualetes papīram! Boikotesi?
1 0 atbildēt
Butu interesants raksts par so temu ja ru ko vairak pastastitu. Piekritisi tacu ka ir diezgan maz info un gala nemaz isti nav izskaidrots kur tad ta frizura isti ir radusies.?
0 0 atbildēt

Labāk saki-vīriešu starpā runājot... emotion   ...un kāda tad Tev tautība,ja domā,ka Latvijā runā tikai krieviski un angliski???Ja pati tik tiešām nerunā latviski,tad izcils tulkojums!Hmmmm...Kā to var dabūt gatavu nepazīstot latviešu valodu??... emotion Par to ''starpu'' nepārdzīvo.Dažkārt arī letiņi šad tad atļaujās tā pateikt. emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

  emotion   populāra frizūra vīriešu STARPĀ   emotion Tas ir pie kules, vai? Ko uz galvām rādi ja raksti ka starpā? Vai var būt nedomā ko saki?

3 7 atbildēt