local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc nav nekas traks būt nevainīgam līdz pat 30 gadu vecumam?41

367 2

Ta kā pats neesmu nekad izbaudījis seksa priekus, izņemot savu labo roku, mēģināšu paskaidrot kāpēc ir OK būt nevainīgam.

367 2 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Saimnieks meklē sievu, Precētie pret brīvajiem, Atņem Panzeram nevainību, Lauku sēta emotion

2 0 atbildēt
Mans dārgais draugs, mauprāt tas nav gluži normāli, un es neticu, ka ar to esi apmierināts, It īpaši tāpēc ka par to raksti šeit. Vienkāršo nolīdz labu eskorta meitene un saproti cik tas ir forši.
1 0 atbildēt

Varu piekrist tikai lielai daļai komentāru, doma cēla, tikai žēl, ka nav patiesa. Patiesībā to gaidi to mirkli, kad beidzot kādai tu patiksi pietiekami lai attiecības nonāktu līdz tam brīdim. Un es negribu tevi biedēt vai kā, bet esi reāls, ja tev ir 30 gadi, tad sievietes (tās jau vairs nav meitenes, pieauguši cilvēki), negribēs ar tevi stundu mīcīties pa gultu lai tu vispār izprastu kā tur kaut kas var notikt, tā tas ir jaunā vecumā.. viņas gribēs pa lielam uzreiz ķerties pie lietas (es tā pieļauju, loģiski domājot), bet tu reāli nesapratīsi ko tev darīt.. Tu varbūt spēsi tik līdz noteiktam mirklim, bet pēc tam viņa tāpat sapratīs, ka nekas neiet uz priekšu un tu jutīsies reāli tizli viņas priekšā. Tāpēc ir 2 varianti - par to ir jārunā ar to personu, seksam ir jābūt tikai tad, kad esi viņu ļoti labi iepazinis, kas ir maz ticams variants, jo pēc sievietes loģikas, ja viņa gribēs ar tevi seksu, tad tu jau nu 100% gribēsi, tā kā atkal koks ar 2 galiem..  var sanākt, ka nemaz nepaspēj izrunāt to visu. Jo kad viss jau virzīsies uz to, tad būs par vēlu teikt - Pagaidi! Mums vajag parunāt! emotion Bet no otras puses, nav arī pareizi zaudēt nevainību 13-15 gados, man tas liekas vienkārši pretīgi. Manuprāt, tāds ideāls vecums ir no 17-23 vai kas tamlīdzīgs, protams, viss ir atkarīgs no tā cik nobriedis esi un tā, bet mani neviens 14 gadnieks nekad nespēs pārliecināt, ka viņš ir nenormāli daudz dzīvē piedzīvojis un nenormāli vieds savā vecumā.. emotion Tāpēc man arī neliekas normāli, ka ir jau 18 gadīgas mammas (kaut gan pirms gadiem pārdesmit tas nemaz nebija nekas tik traks, bet tie arī bij citi laiki), jo tomēr 18 gados ne tev ir izglītība, ne tev ir darbs, ne tu vari to bērnu uzturēt un izaudzināt par labu cilvēku.. tev izaug tāds īsti nekam nederigs sīcis, kurš pats nesapratīs dzīvi, bet viņam nebūs arī no kā ņemt piemēru, jo vecāki būs tādi paši bērni lielākā ķermenī.. un man tas liekas visskumājākais. Protams, VIENMĒR ir izņēmumi, kad ir sakarīgi 18 gadīgi vecāki, bet nu lielākoties jau, manuprāt, tas nav vecums kad tev ir jaaudzina bērns, tas ir vecums kad ir jāaudzina sevi un savs raksturs.

LONG STORY SHORT - manuprat, 30 gadi nav vecums, kad vēl vajadzētu būt nevainīgam, tomēr attiecības ir jāveido jau jaunākā vecumā, bet ja tāda situācija ir, tad baigi no tā baidīties arī nevajag, jo reiz jau tas mirklis pienāks.. bet sēžot spokos un rakstot rakstus neviens nevainību ari nav zaudējis, par to ir vērts padomāt emotion

3 2 atbildēt

Tu man tikko izrakstiji naves spriedumu emotion  ja man ta bus kad sasniegšu 30 laikam nāksies pakārties pašam savās apenes

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Raksts ir 100% taisnība! Tu pateici tieši manas domas! emotion

Tie, kas visi saka, ka katru piektdienu ar divam ma*kam nodarbojas, tad ejiet dirst, pēc tam ar savam slīmībam un citam zarazam saslimt!

8 8 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt