local-stats-pixel fb-conv-api

Šis vīrietis uzdeva vienkāršu jautājumu, bet neviens nespēj uz to atbildēt!21

222 0

Patriks Tomlinsons ir «The Ark Trilogy» grāmatas autors, kuram azotē slēpjas labs jautājums, ko uzdot tiem, kas vēlas panākt to, ka sievietes nedrīkst veikt abortu. Kāpēc es saku, ka tas ir «labs»? Jo jautājums ir vienkāršs, bet tie cilvēki nespēj uz to atbildēt godīgi.

222 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

5 gadīgu bērnu

tos embrijus var sataisīt jebkurā mirklī 

28 0 atbildēt

Mana skatijuma _ muļķigs jautajums ! Protams glabšu bernu ! 

Jo , jo tas jau ir cilveks , maziņš bet cilveks ! Pilniba izveidojies , ar savam jutam un zinatkari ! 

Embriji ir embriji , pastav pat iespeja ka nevienam nav vajadzigi , nieciga , bet pastav ! 

21 0 atbildēt
Izglābtu 5 gadus veco bērnu, jo viņš nomirtu mokās, atšķirībā no tiem embrijiem. Bet šis ir diez gan slikts veids kā attaisnot abortu, jo to veicot, neviena cita dzīvība netiek apdraudēta. Tiek nogalināta tikai viena dzīvība. (Cerams ka pareizi sapratu zemtekstu.)
16 0 atbildēt

Savukārt viņu atteikšanās atbildēt uz šo jautājumu, apstiprina to, ka viņi zina, ka tā ir patiesība.

Šis arguments katrreiz vnk iznīcina.

"Mans komentārs ir tik nenormāli kruts, ka atteikšanās tam ielikt + apstiprina, ka Tu zini, ka tas ir Tiiik labs."

13 1 atbildēt
Bet realitāte ir tāda, ka 20 % izskrietu nevienu nepaņemot, jo negribētu riskēt.
12 0 atbildēt

Protams glābtu 5 gadus veco bēru ( viņam viss jau attīstījies arī garīgā līmenī), ja arī izvilktu ārā tos embrijus tad kamēr viņi sagaidītu palīdzību viņi jau būtu miruši, jo viņiem nepieciešama speciāla aparatūra dzīvības uzturēšanai. Man ir arī trešais variants censtos izglābt visus   sākumā izvedot 5 gadus veco bērnu- man mana dzīvība nav vērtība, dzīvoju, jo esmu piedzimis, dzīve mani vispār neaizrauj.

11 0 atbildēt

a tas puika pēc 10 gadiem, spēs saražot spermu miljoniem cilvēku.

Jo embriju attīstībai tāpat vajadzēs 1000 sievietes un 9 mēnešus, tātad pēc 10 gadiem būss tie 1000 embriji un pēc 12 vel 1000 ..  

7 0 atbildēt

uz šo jautājumu ir laba Dalailamas atbilde:

 šis iet pa ceļu kopā ar 10 mācekļiem, ierauga, ka vienam zemniekam bedrē ir govs un tas viens pats to nevar izvilkt. Dalailama uzsauc saviem sekotājiem, un visi kopā izvelkt to lopu no bedres, zemnieks pateicas. Iet tālāk, situācija līdzīga, tikai zemnieks nevis mēģina izvilkt, bet blakus bedrei raud. Dalailama paiet garām, mācekļi prasa - šītam nepalīdzēsim? Uz ko Dalailama atbild - ko, palīdzēt raudāt?

Ja kāds prasa palīdzību, tad tā ir dzīva būtne, ko ir vērts glābt, un tas bērns prasīja palīdzēt.

embriji - veicot  abortu sievietēm likvidē dzīvotspējīgu embriju. Pie tam, vairākās valstīs ir noteikts līdz kuram vecumam embrijs neskaitās cilvēks, līdz ar to, uz viņu tiek veikti dažādi eksperimenti. 

no 2008.gada Lielbritānijā (nav tā lielākā banānu valsts)

Pirms desmit gadiem zinātnieki eksperimentos sāka izmantot dzīvnieku olšūnas. Atdalot govs vai truša olšūnas kodolu un aizstājot to ar cilvēka ādas šūnas kodolu, var izveidot hibrīda embriju, kas attīstās kā cilvēka embrijs, no kura var izaudzēt cilmes šūnas. Iegūtais embrijs par 99,9 procentiem no ģenētiskā viedokļa ir cilvēka embrijs. To nav paredzēts audzēt ilgāk par dažām dienām, un cilmes šūnas paredzēts lietot tikai pētniecībā. Iespējamais ieguvums būtu liels, paverot plašākas iespējas Alcheimera un Parkinsona slimību, kā arī nervu kaišu ārstēšanā.

Britānijas Veselības ministrija uzsvērusi, ka likumprojektā noteikts 14 dienu ierobežojums embrija attīstībai, turklāt tos nedrīkst ievietot sievietes vai dzīvnieka organismā. Ministrija uzskata, ka šie pētījumi nav vērsti uz "briesmoņu radīšanu", bet gan laboratorijā veikti eksperimenti, kuru mērķis ir smagu slimību rašanās izpēte un pretlīdzekļu izstrāde to ārstēšanai.

5 0 atbildēt

Jautājums tiešām ĻOTI muļķīgs. Tad jau varbūt katra bezmērķīga ejakulācija arī ir bezmaz noziegums? emotion

4 0 atbildēt

Konteineri. No  embrijiem var ko izaudzēt, bet 5 gadīgais, iespējams, jau ir kaut kur nofeilojis. Plus 5 gadigais ir tikai viens, tātad tikai viena iespēja.  No tiem uzaudzētajiem 1000,savukārt, ir iespēja izvēlēties

10 8 atbildēt
Viens cilvēks pasauli nekad neizglābs. Supervaroņi ir palikuši bērnībā. Un viens cilvēks nekad neizglābs nāciju - piemēram - Latviju.
2 0 atbildēt
Nevienu neglābtu.
5 3 atbildēt
Gribēji atdot sevi zinātniskiem eksperimentiem?emotion
2 1 atbildēt

bērnu, bet t a deļ, k a  p a s a ule ir t a  p a r a pdzivot a  k a  VĒL 1000 cilvēkus mums nu nek a di nev a jg.

1 0 atbildēt

Stulbs jautājums, izvēlai nav nekādu variantu, katru dienu iet bojā vairāki desmiti miljardi spermotazīdi, vai par to kāds uztraucas? emotion 

0 0 atbildēt