local-stats-pixel fb-conv-api

Kā pelnīt ar youtube Latvijā23

Daudzi iespējams, ka ir dzirdējusi, ka pastāv iespēja pelnīt internetā. Šāda iespēja tiesāms pastāv un viens no variantiem ir youtube. Daudzi, tagad teiks, paga, paga, Latvijā ar youtube nevar pelnīt. Savā ziņā šeit varētu piekrist, taču Latvijā nevar pelnīt tikai, tad, ja pie registrēšanās esi norādījis, ka dzīvo Latvijā. Taču ir neliels sīkums, registrējoties ir jānorāda obligāti korekta adrese un korekts telefona numurs. Tas jādara tāpēc, ka uz norādīto adresi tiks sūtīta vēstule ar pin kodu. Šis pin kods būs kā apstiprinājums tam, ka Jūs dzīvojat norādītajā adresē. Pēc pin koda saņemšanas, tas jāievada google adsense mājas lapā, caur, kuru tad var konkrolēt youtube peļņu. Tātad, lai pelnītu ar youtube, Jums ir vajadzīgs vai nu kāds radinieks, kas dzīvo valstī, kurā youtube atļauj pelnīt, vai pašiem jāaizbrauc uz kādu mēnesi padzīvot. Kāpēc mēnesi? Viņi aptuveni divu līdz četru nedēļu laikā šo vēstuli atsūta. Labākais variants jau, protams, būtu, ja kāds no radiniekiem dzīvotu reālā adresē.


Kā pelnīt ar youtube?

Peļņa notiek šādā veidā, ka Jūs izveidojiet youtube kanālu, kurā augšuplādējiet unikālus video, ievērojot youtube noteikumus par autortiesībām. Youtube attiecīgi pie katra video un uz katra video, izvieto reklāmu. Peļņa tiek aprēķināta, par katriem 1000 unikālo lietotāju skatījumiem, kā arī par to, ja kādam lietotajam konkrētā reklāma ir likusies interesanta un viņš šo reklāmu ir aplūkojies. Protams, lai iegūtu daudz video skatījumu, tam noteikti vajadzētu būt angļu valodā, lai gan nav noteiks noteikumos, ka tam tā obligāti ir jābūt. Lai video kanāls būtu populārs, ir jāveido diezgan orgināli un interesanti video. Šie video var būt par jebkādu tēmu - Pētnieciskie video, zinātniskie, humora, joku video, veidotas īsfilmas. Iespējas ir pietiekami daudz, lai izvēlētos savu kategoriju. Arī Latvijā ir daži zināmi kanāli, kuriem ir pietiekami daudz skatījumu, tas nozīmē to, ka iespējams video nemaz nav nepieciešams veidot angļu valodā.

84 4 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

un cik tad var nopelnīt ar youtube?konkrētas summas lūdzu!

11 0 atbildēt

Wow, sāku papētīt latviešu lielākos youtube kanālus, sāku aizdomāties, vai ir reāli pelnīt un tieši, sērfojot par šo tēmu, uzgāju tavu rakstu. Pats dīvainākais, ka tas ir ielikts tikai pirms kādām 20 stundām. Tieši kā uz pasūtījumu.  emotion

3 0 atbildēt

Neviens no latvijas kanaliem youtube nepelna. emotion

5 5 atbildēt

Par rakstu:informacijas loti maz,vieniga deriga informacija ir par to,ka vajag kadu cilveku no arzemem,lai dabutu to vestuli. Pavirss raksts,nekadas informacijas.  

1 1 atbildēt

Youtube Money - Tu nopietni?  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Atklāšu Jums noslēpumu! Pelnīt var visi kam ir 50sub un 3000skatījumi mēnesī!! 

1 2 atbildēt
nedomaju ka kads brauktu uz citu valsti del yt
0 2 atbildēt

karoč huiņa. es tikko papētīju sistēmu, un viss skaidrs. Par katriem 1000 UNIKĀLAJIEM KLIKIEM UZ REKLĀMĀM tu saņem 5$. BET, tas ir atkarīgs ar ko tu slēdz partnerattiecības, jo tās tu neslēdz ar you2be, BET GAN AR REKLĀMDEVĒJU! Tāka, skumji ka cilvēki neprot izmantot internetu un iegūst greizu info, ticot, ka tā ir patiesība.

un tie kas tik tiešām kko "nopelna", vairāk par 20$ mēnesī, ir iespējams top 500 atmeklētākie kanāli.

vēlu veiksmi pelnīšanā. LOL

1 3 atbildēt