local-stats-pixel fb-conv-api

Tests Maximā.51

401 2

Chaw spoki.

Vakar sapratu, ka pārāk sen neesmu bijis Maximā, tāpēc izlēmu turp aizdoties. Protams galvenais bija ar sniega lāpstu aiztīrīt ceļu līdz tai, jo manā rajonā katra sētnieka prieks ir kaisīt, bet ne tīrīt. Varu pat saderēt, ka pagalma urlu bars ir ieputināts kādā kupenā un tikai pavasarī šie tiks ārā. Bet nu nav ko prātot daudz dodamies Maximā.

 

Brīdinājums: Esmu subjektīvs, tāpēc daudz, kas var nesakrist ar tavām domām.

 

 

1.Apelsīni

Cena: 0.55

Apraksts: Ieejot savā mazajā Maximā uzreiz sajutu, ka kaut kas no augļu gala ir pa lēto, jo pensionāri, tur spietojā kā nelabie, lai gan parasti šie ņemas ap nocento preču plauktiem. Izlauzu ar savu masu sev ceļu un skatos- mandarīni pa 0.55 santīmi, bet pārsteidz uzraksts, ka tie esot apelsīni. Uzreiz sapratu, ka teicienam ne visu izsaka izmērs šoreiz ir taisnība un meklēju, kur pagrābt kuļķeni, lai piekrāmētu savu daļu miniapelsīnu. Kaņešna, ka tā nebūtu Maxima, ja viss būtu savās vietās- kāds pensionārs bija veiksmīgi nozadzis visu rituli ar maisiņiem, tad nu piebēru sev apelsīnus grozā, jo zināju, ka pie cepumiem dabūšu maisiņu. Pēc garšas mājās sapratu, ka apelsīni ir baigi labie, viegli mizojas un labākie ko šogad esmu ēdis, iešu šodien nopirkt vēl.

 

Mērķauditorija: Cilvēki, kas ar bālām sejām un izkaltušām roķelēm meklē vitamīnus, jo šajos apelsīnos to ir pa pilnam!

 

Vērtējums: *****

 

Rezumē: Nu būtu normāla izmēra tie apelsīni tad noteikti, ka būtu sēklas, būtu sausi un rūgti, bet tā kā veiksmīgs krustojums ar mandarīniem šos padarījis ar tīkamu garšu.

 

2. Krabju nūjiņu salāti


Cena: 1.49

Apraksts: Apskatot salātus uzreiz var redzēt, ka tos griezusi dāma, kas regulāri sev apīsina pirkstu galus, jo tik nerūpīgi sagrieztūs salātus sen nebiju ēdis. Laukos par tādiem salātiem pakārtu mežā par brīdinājumu citiem. Paši salāti maksā lēti, bet tā arī garšo, jo nezinu vai tas no skalošanas, bet salāti ir pārāk slapji un tas nav majonēzes dēļ, bet tur ir arī savs labums, jo nav nekas jāuzdzer.


Mērķauditorija: Mazi nepaklausīgi bērni, jo nākamreiz par blēņām var šiem draudēt: Ja nebūsi paklausīgs, vakariņās ēdīsi salātus!

Vērtējums: **

Rezumē: NU pie bada var arī optima produktus ēst, bet nu vai tiešām nevar krabju nūjiņas sagriezt vismaz 6 daļās, jo šajos salātos tās vienkārši pāršķēlētas šķībi uz pusēm un davai salātos iekšā.

 

3.Picas uzkoda ar šķiņķi

Cena: 0.49

Apraksts: Nu mīlīši sitiet mani nost, bet kur vēl, ja ne Maximā var dabūt 150g saldētas picas pa 50 sančiem- tā es domāju ieraugot saldētavā šo fantastisko itāļu izgudrojumu. Aiznesot mājās sajūsma gan kritās, jo ataisot iepakojumu galvā visu laiku skanēja:" WTF,WTF,WTF, kur ir solītais šķiņķis" Paturot 10 min mikrenē nekas labāks nepalika tāpēc paturēju vēl 10. Pa to laiku viss sakalta un kļuva vēl nebaudāmāks, nu principā tā kā baranka ar sakusušu plasmasu pa virsu, labi ka mans rijīgais suns nesmādē un labprāt notiesāja velti izmestos 50 sančikus.

Mērķauditorija: Tādi paši idioti kā es, kas pērk Maximas draņķus domājot, ka ietaupīs, bet kā jau vienmēr ieguvējs ir SUNS.

Vērtējums: **

Rezumē: Varbūt vajadzēja gatavot cepeškrāsnī, to uz iepakojuma neizlasīju, bet nu tā pat tas nebija tās naudas vērts. Pa 15 saņiem varbūt vēl kādreiz paņemtu šo brīnumu, bet nez vai pa 50.

 

4. Pelmeņi Nr.1

Cena: 0.55

Apraksts: 1. kg palmeņu maksā 55 santīmi. Tā ir jauna revolūcija pārtikas tirgū, jo lai arī cik sūdīgi tie pelmeņi būtu, tā pat kaut kā nolocīt jau viņus varētu. Pusdienās jau biju nobaudījis salātus ar picu, tad tāpēc vakariņās kārta bija pelmeņiem Nr1. Ja godīgi vārījās tā pat kā parastie, smaržoja tā pat kā parastie un pa brīnumu arī garšoja līdzīgi parastajiem. Vienīgā atšķirība bija mīklas daudzums katrā palemenī, kas vidēji sastādīja 60% pelmeņa masas, un vēl šajai mīklai bija tracinōša trendence lipt pie katla malām.

Mērķauditorija: Da jebkurš, kas gatavs ziedot 1ls uz čupiņu gaļas.

Vērtējums: *****(Tas cenas, ne garšas dēļ)

Rezumē: Nu nav jau gluži Dinamo vai Miesnieka pelmeņi, bet nu priekš cenas cienijami. Vienīgais ko sapratu ēdot bija ka Pelmeņi Nr2 satur 80% mīklas un Pelmeņi Nr.3 ir tikai mīklas kluči, tāpēc labāk pēciet tikai Nr.1!

 

5. Gaišais alus Apinītis.

Cena: 0.89

Apraksts: Ap alkohola plauktiem valdīja drūzma un urlu daudzums liecināja, ka ir kāda atlaide 2l alus galā. Aizgāju un sapratu, ka Apinītis nometis pusi no cenas, tāpēc manā groziņā arī viņam atradās sava vieta. Nu smird jau viņš pēc velna, bet paciest jau var. Pēc pirmā kausiņa pat vairs nejūti kā pats smirdi. Garša normāla, kā jau apinītim, nevērtēsim jau kā brenguli, vai užavu, bet nu labāks par cēsu sarkan-zilo partiju jau točna ir. Pus otras stundas laikā manta jau bija beigusies.

Mērķauditorija: Alkāni, urlas vai alus mīļi, kam tās naudiņas pamaz.

Vērtējums: ***

Rezumē: Nebūtu tās smakas vispār būtu labi, jo draudzene man visu nakti lika gulēt ar seju pret sienu, jo es smirdot( košļenes un zobu tīrīšana nepalīdz)

 

6. Veļas pūlveris Rex Color Effect

Cena:0.39

Apraksts: NU kurš būtu domājis, ka veļas pūlveri atšķiras, zinu ka draudzen parasti pērk Ariel tur pa 1.3 lvl, bet es izdomāju ietaupīt nopirku REX. Vēlāk man draudzene pastāstīja, ka ar šito pūlveri es varēšot savas zeķes ar rokām berzt, jo automātā to likt nevar un viņam tur vēl sazinkā nav klāt( lenors, calgons u.c man nesaprotamas lietas). Lai tā reklāmas tante IET DIRS**T viņa teica ka Rex ir pats krutākais (finger)

Mērķauditorija: Cilvēki, kas vēl joprojām mazgā veļu ar rokām, ar šito esot vieglāk kā ar ziepītēm.

Vērtējums:**

Rezumē: Nu man skaidrs, ka nav ko līst sieviešu mājsaimniecība, nu ja man nav rubīšanas kāda atšķirība ar ko mazgā tad nav, tā pat ir ja viņai jāpasaka cik RAM ir viņas portatīvajam.

 

Par izlasīto un novērtēto rakstu jūsu Paldies kartē ieripo 2 cepumi. :)

 

p.s. ja patika pārējos Maximas testus vari atrast ferma22.wordpress.com

401 2 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

respekts! vienmēr ar interesi lasu Tavus raxtus iz šīs sērijas(žēl, ka šoreiz tik maz produktu) :)

13 0 atbildēt

kā jau vienmēr, man patika! :)

11 0 atbildēt

Baigi interesants raksts- bija interesanti lasīt :)

13 2 atbildēt

Paldies par rēcīgo rakstu. :)

Tiešām bija labs!

10 0 atbildēt

profesionāls maximas testeris :D:D

10 0 atbildēt

"pensionāri, tur spietojā kā nelabie"- labāk nepateiktu ;D biežš skats maximā un ne tikai.

10 0 atbildēt

Salaati Maximaa... hmm meklee dziivee izaucinajumus??? :D;D;D

10 0 atbildēt

Superīgi labi! Var ierēkt. Vai nebija vieglas kājas pec salātiņiem? 

10 0 atbildēt

Jebal, tavi raksti par Maximu iespārda :DDD Lai nu kā šad un tad Maxima piedāvā arī kko labu.

10 0 atbildēt

Nu smird jau viņš pēc velna, bet paciest jau var. Pēc pirmā kausiņa pat vairs nejūti kā pats smirdi.

:DDDD čali tev ir talants :D :D

9 0 atbildēt

Šoreiz tāds gaisāks noskaņojums pēc maximas apmeklējuma! Laikam pelmeņi ar apelsīniem par labu nākuši! Man patika!

9 0 atbildēt

Nu kulināriju es nepērku nevienā veikalā, cik lai labi neizskatās, man kaut kā neliekas droši. Tā kā esi drošsirdis, ka apēdi tos salātus, jā! )))

Mans mērķis ir nopirkt to lēto Cielaviņu, retums, kad viņu var dabūt pa tādu naudu )))

9 0 atbildēt

burtiski gaidu katru tavu naakamo rakstu iisti, kodoliigi bet tajaa pashaa laikaa  izsmeloshi un ar baudaamu humora piedevu. nam. :)

9 0 atbildēt

Gaišais alus Apinītis.

Cena: 0.89 blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

8 0 atbildēt

Fermāāāāā, ko tu darīsi, kad viss, kas ir Maksimā būs izmēģināts? :D

7 0 atbildēt

Drīzumā jubilējums,bet akcijās nekādi ne baltie ne brūnie normāli padzērieni nav :(

7 0 atbildēt

Ideaali,bet kaa es recu par to ka kaads pensionaars nopizgjiijis maisinju rulli :D

Vinjs pa ielu ar vinju gaaja :D

8 1 atbildēt

man patīk, skaisti sarakstīts! Par to + ;)

7 0 atbildēt

ir labs aprakts pilnigi prasas pei pie tevis un uzsist uz pleca :D malacis no sirds malacis gaidu kadu lidzigu no tevis :D :)

9 2 atbildēt
DmS avatarsDmS

apraskts labs un interesanti lasīt

bet neesmu tik izlepis,laikam, un man piekāst, piemēram, kā apinītis smird vai citam smaržo, vienalga vai salātos nūjiņas ir tikai uz pusēm ka tik pa "dzjošo" un kuņģis pielikts

7 0 atbildēt
« 1  2  3 »