local-stats-pixel fb-conv-api

Aktuāli: Aptauja spoki.lv lietotājiem

«Jauns gads, jauns es!» Pārāk populārs teiciens katra gada sākumā, vai ne? Mūsdienās mainās ne tikai cilvēki, bet arī dažādas vietnes, kurās cilvēki izvēlas pavadīt savu brīvo laiku, lai lasītu rakstus, veidotu rakstus, pievienotu savus komentārus vai vienkārši vērotu visu no malas.

Šis gads ir ļoti īpašs Spokiem kā tāds, jo ne tikai mēs ejam virzienā uz kvalitatīvu saturu, bet arī kopumā mēs visu gribam šeit padarīt vēl labāku, foršāku un interesantāku. Tāpēc ir tapusi šī aptauja, kas ir nepieciešama, lai precīzāk varētu orientēties uz to, ko lietotājs vēlas, kam ir jābūt un kam te vispār nav vietas.

Šī aptauja neprasīs daudz laika, atbildi godīgi - no sirds, ja ir kas papildus sakāms vai kāds jautājums komentējams, tad droši izpaudies komentāru sadaļā.

171 2
171 2 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Tikai gejiem nepatik meitenes peldkostimos! emotion originali spoki tiesi ari izauga par to kas vini ir tagad pateicoties meicam peldkostimos! emotion 

21 2 atbildēt

Es šādu testu neprotu pareizi izpildīt, jo vairākos punktos nav man atbilstoša atbildes varianta.

1. Es spokos nāku gvk, lai atminētu jaunākās mīklas. Pārējo daru kā pagadās un pēc noskaņojuma.

3. Vispirms ir jādefinē ko uzskatīsim par puspliku sievieti.

4. Nekvalitatīvus rakstus nedrīkst publicēt vispār. Piem.  pie Arhivāra nokļuvušie nekvalitatīvie raksti.

 8. Kāpēc tikai divi galēji varianti? Es apmeklēju bieži, bet ne katru dienu.

16 0 atbildēt

Vajadzētu precizēt 3. jautājumu: pusplikajām sievietēm ir plika augšējā puse vai apakšējā?

15 2 atbildēt

Sakarīgi jautājumi, bet varētu būt vairāk un konkrētāki, lai veiktu kvalitatīvu analīzi nedaudz par maz. emotion 

8 0 atbildēt

Par puskailiem cilvēkiem,tas atkarīgs no tēmas un bildēm. Piemēram peldtērpos var būt seksīgi,erotiski.Vai arī vienkārši cilvēki peldtērpos. Vai kādās kļūmīgas vai muļķīgas bildes ar puskaliem cilvēkiem.Tā teikt,nevar to visu mest viena maisā.

Un varētu mazliet pielabot pie testiem iespēju vienu reizi pamainīt izvēlēto,jo gadās ka nejauši uzspiežas neīstais. Īpaši no telefona. 

7 0 atbildēt

Rakstu šo komentāru, kad rakstam jau ir 100 skatījumi.

Ja uz 5  jautājumiem no 8 vēl nav nevienas atbildes, tas liek domāt, ka pati aptauja nav pietiekami kvalitatīva.  

7 0 atbildēt

Puskailas sievietes nav 18+, tā ir 'erotika' manuprāt un pat ja filmās ir pliki pupši, tad tur liek 16+.  No 18+ jau rāda arī vāver, stroķi, riekstus, un tos kopā.. darbībā.. tā jau ir pornogrāfīja un tas ir no 18+

6 0 atbildēt

Manuprāt, vienīgais, kas spokiem ir nepieciešams ir vairāk apmeklētāju, kas radīs lielāku aktivitāti šajā mājaslapā. Nezinu vai par šo jau tika runāts, bet kādēļ spokos nav referāļu iespējas? Piemēram, draugs piereģistrējas no tava linka, viņš automātiski seko tev, tu viņam. Ja viņš publicē rakstu, tad tu iegūsti kādus 5-10% cepumu no viņa iegūto cepumu daudzuma. Ja esi uzaicinājis 5 draugus, kuri, piemēram, ir sasnieguši 6. līmeni, tad iegūsti medaļu par to. Tādā veidā paši lietotāji piesaistītu vairāk cilvēkus spokiem un iegūtu nedaudz vairāk labuma sev. Visdrīzāk tas arī palielinātu troļļu un citu nepatīkamu lietotāju skaitu, tomēr ar laiku tie izfiltrētos ārā, iespējams. Otrkārt, būtu ideāli, ja jūs pievienotu medaļas attiecībā uz katru raksta kategoriju (domātas tāda veida medaļas kā Arheologs, Latvijas politika u.t.t.), jo dažās kategorijās raksti parādās pavisam reti. Medaļas kaut cik motivētu lietotājus neaizmirst par citām kategorijām un publicēt tur rakstus, kas vienlaikus piesaistītu cilvēkus, kuriem šīs kategorijas interesē. Piemēram, Stils&Mode sadaļa. Tur netiek publicēti raksti jau nedēļu (par tādām kategorijām kā Māksla vai Spēles es vispār klusēju). Ja mani interesētu tieši šī sadaļa, kura, kā tagad, būtu pavisam tukša, tad es nemaz neapmeklētu spokus. Turpretī, ja tur regulāri kāds kaut ko liktu, tad tas piesaistītu nelielu, taču grupu ar cilvēkiem, kuri kopumā skatītos ne tikai šīs kategorijas rakstus, kā arī kopējo bildi spokos pataisītu nedaudz aktīvāku.

8 2 atbildēt
Lai jau rādās jaunie raksti pirmajā lapā, sen nav redzēti tādi jauni autori un raksti, ar noteikumu, ka jālaiž cauri kaut kādam filtram, ‘mainkraftus’ un gramatiski nekorektus virsrakstus cauri nelaist.
6 0 atbildēt

Es spokos nāku komentēt emotion

8 2 atbildēt

1. jautājums..... principā, šeit esmu tikai dēļ mīklām! Tagad 7-8 stundas pavadu tikai pie visu veidu mīklu atrisināšanas, risinu visas vecās mīklas pēc kārtas.

6. jautājums... nav iespējams dot atbildi, jo nezinu. Nekad neesmu mēģinājis pievienot rakstu.

Tagad gan dažu autoru darbus izlasu (ezkina, pyrathe, rasika, lesteta un vēl dažus), visus jaunos testus aizpildu. Pat 3-4 konkursos esmu piedalījies, bet tie atkal saistīti tikai ar erudīcijas jautājumiem.

5 0 atbildēt
Kur Senseja komentārs?
4 0 atbildēt

Chill, laikam pārprati, tas bija domāts kāpēc tev to 'medaļu' iedeva...  emotion 

2 0 atbildēt
😎
2 0 atbildēt

Bija jautājumi,kuriem var atbildēt ar diviem variantiem,vai ne nevienu....

1 0 atbildēt
Es kā kuru dienu pavadu spokos ne katru, bet ir dažas ned. kad spokus izmantoju katru dienu. (Piem. kā tgd😂)
0 0 atbildēt

6. Vai Tev šķiet, ka rakstu pievienošanas forma ir vienkārša? 

Atbildēju ar NĒ, kautgan realitātē es nezinu cik tas ir vai nav vienkārši, jo nevienu rakstu neesmu vēl pievienojis.

0 0 atbildēt

Laba aptauja!

0 0 atbildēt
Uz 6 rāli nezināju ko atbildēt. Tam jautājumam derēja arī trešais atbilžu variants nezinu.
0 0 atbildēt

Kvalitatīvs saturs - tas ir labi!!!

0 0 atbildēt