local-stats-pixel fb-conv-api

Skolu sistēma.53

284 7

Šodien sanāca uzsist tēmu par skolas sistēmu, droši vien šis raksts nesasniegs spoka topus uz ko es arī neceru, jo cilvēkiem vajag rādīt video, no teksta tie vairs neko nesaprot un netic ja neparāda ar pirkstu. Šis nav komikss kur var pasmieties un iet ieēst gurķmaizi. Bet tiem kas vēl prot lasīt, gan atradīsies tādi, es ceru.
Rekur manas pārdomas par skolu un tās sistēmu, ceru tev tas noderēs un neiesi pa šīm sliedēm kurām gāju es.
Nesekojiet nevienam, pat ne vecāku pēdām ja tie tev uzspiež, bet tu to nevēlies, domājiet paši kas jums dzīvē vajadzīgs un kas vēlieties būt un atcerieties ka jūs vienmēr variet pastiept vidējo pirkstu pret tiem kas neticēs jūsu velmēm un sapņiem. (Vecākiem vidējo pirkstu nerādiet, izšvarņīs no mājas kā korķi.) Vienkārši runājiet.

80% iet mācīties nezinot vai tas vispār dzīvē noderēs, vai vēlās par to strādāt un ko viņš tur vispār dara. Draugi gāja, es ar eju. Un ar tādu attieksmi nepaliek nekas galvā. Es mainijis esmu divas skolas, Priekuļi ir viena no pestižākajiem tehnikumiem un es zinu ko es runāju😉 Varbūt tu zini ko tur dari un kur tev tas noderēs, bet aizej uz blakus izstabiņu un uzprasi kolēģiem, kā viņi izdomāja nākt mācīties tieši šo arodu.😇 Un es tāds pats, mehānika man patīk, bet tā ir vienkārša, skolā četrus gadus to mācoties kopā ar to hu bl vidusskolas, nu ķipa vēsturi, fiziku un visu pārējo. Nav rēāli, galva plīst pušu no dienā apgūstamajiem priekšmetiem. Tu aizej pamacies četras stundas fiziku, tikko sāc iedziļināties un tev jāiet jāskrūvē bļ dzelzis, sāc to un tev jāet uz matemātiku. Nevar tā, vai tikai mana domāšana tā nevar, es pieķeros vienam uz izzīžu no tā visu informāciju, nevaru četrus gadus pīpēt visu, tas ir glupi. Ir jāizprot visa sistēma, bet tā kā nevienam nav vajadzīgi gudri cilvēki, visus sēdina barā un lūdzu, še tev grāmata.

Gramatikas policijas kungi, es zinu ka es izlaidu latviešu valodas stundas un nerakstu kā tava latviešu valodas skolotāja brīžos, kad ienāk eiropas pārbaude.

Nevajag umņičīt komentāros, vienkārši ver ciet rakstu ja nepiekrīti.

284 7 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000