local-stats-pixel fb-conv-api

viss par matiem7

78 1

Zinātne zina stāstīt, ka katra cilvēka matu tips atbilst ne tikai vina kermeņa konstrukcijai, hormonālajam fonam, bet arī noskaņojumam. katrai sievietei patīk darboties ar matiem, bet tas, kā tas tiek darīt, par viņām pastāsta ļoti daudz. Stāsta viss - gan matu krāsa, griezums, veidojums, gan žesti, ar kuru palīdzību mati tiek sakārtoti. Manipulācijas ar matiem vēstī par cilvēka dvēseles stāvokli un temperamentu, kā arī par daudz ko citu.

Matu krāsojums

Sievietes matu krāsa viņu raksturo vispilgtāk. Ja esi izvēlējusies mainīt matu krāsu, bet izvēlētais tonis ir tuvs iepriekšējam, tas liecina, ka esi vēl jauna, raksturā mērķtiecīga un uzticīga. Pārmaiņas savā dzīvē tu nevēlies. Pastāvīgas matu krāsa maiņas norāda, ka tu nesaproties ar citiem, tev trūkst pārleicības, arī garstāvoklis mainās ļoti bieži. Radikālas izmaiņas matu krāsā parasti seko pēc grūta dzīves posma, kuru ir nepieciešams aizmirst.

Matu dabiskās krāsas
Visu nokrāsu blondie toņi

Blondīnes atgādina Holivudas zvaigznes, īpaši viņas asociējas ar Merlinu Monro. Varbūt tāpēc vīrieši dod priekšroku blondīnēm, īpaši viņi zaudē galvu, ja līdz ar blondiem matiem meitenei ir gaišzilas acis. Vienlaikus amerikāņu vīrieši izdomājuši parunu, kas blondīnēm īpaši neglaimo : "Jo sievietei gaišāki mati, jo stulbāka viņa ir." Pastāv uzskats, ka blondīnes ir sievišķīgākas, maigākas un gaisīgākas nekā brunetes vai šatenu matu īpašnieces. Gaiši mati simbolizē tīrību, neaizsargātību un trauslumu. Blondīnes neesot spēīgas krāpt savu vīru. Sievietēm attieksmē pret gaišmatēm gan nav nekādu ilūziju, tāpēc tiklīdz pie horizonta parādās blondīne, katrā no viņām nostrādā aizsardzības signāls: "Uzmanies plēsoņa!"

Melnie, šatenie un kastaņbrūnie toņi

Šo nokrāsu mati atspoguļo slēptu kaisli un spēku. Brunetes daudziem cilvēkiem asociējas ar kārīgas pavedinātājas tēlu. Lielākā daļa sievietēm domāto romānu sevī ietver cīņu starp aizmirsto "pelēko peli" (blondīni) un sievieti - vampīru (tumšmati). parasti uzvar tumšmate, viņa izpelnās skaistuļa - varoņa mīlestību. Dzīvē, par laimi, situācijas mēdz būt dažādas. Varbūt tāpēc, ka šodien lielākā daļa blondīņu ir balinātiem matiem, bet daudzas tumšmates ir krāsotas. Ja tavi mati ir dabiski tumši, tu vari sev piedēvēt seksualitāti, agresivitāti, nevaldāmīb, nopietnību, spēku un noslieci uz maģiju.

Rudie un sarkankoka toņi

Teiciens vēsta, ka "rudā ir pa pusei skaistā". Varbūt tāpēc rudmatainās meitenes ļoti piesaista vīriešu uzmanību, liekas pievilcīgas, bet bieži vien ir nelaimīgas mīlestībā. Rudu matu īpašnieces ir pieņemts turēt aizdomās par atklātības trūkumu un divdomīgumu. Senos laikos rudmates uzskatīja par raganām un ne reizi vien dedzināja sārtā. Rudmatainās tiek uzskatītas par seksuālajām un kaislīgākajām no visām sievietēm. Parasti šīs sievietes iztēlojas mīļākās nevis sievas lomā, viņām arī visbiežāk piedēvē neuzticību. Rudmates parasti ir ļoti aristokrātiskas un talantīgas. Raksturīgākās īpašības - stiprs raksturs, izdoma un ekstravagance.

Matu tīrība

Matu tīrība asociējas ar cilvēka pašsajūtu un audzinātību. Tīri un kopti mati liecina par mērķtiecību un savu paštēla saglabāšanu un saudzēšanu. Netīri un taukaini mati norāda uz necieņu pret apkārtējiem un audzināšanas trūkumu. Bieži šādi mati var būt depresijas sekas.

Matu sakārtojums

Matu garums, sakārtojums, izmantotie matu kopšanas līdzekļi norāda uz sievietes temperamentu. Gari mati norāda uz seksualitāti un noslieci uz avantūrām, īsi - uz nepaklausību, spītību un kareivīgumu.

Izlaistie mati

Raksturīgi ekstravertiem cilvēkiem. Šādi mati pilnībā ļauj izteikt to īpašnieces Es. Meitenes un sievietes visbiežāk nēsā izlaistus matus, ja vēlas pasvītror savu sievišķību. Ja mati ir dabiski viļņaiņi, to īpašnieces raksturo nervozitāte, agresivitāte un kaislīgums. Taisni mati norāda uz nopietnu, elegantu, par sevi pārliecinātu sievieti, kura priekšroku dod klasiskajam stilam.

Savākti mati

Norāda uz intravertumu un spēcīgu paškontroli. Sievietes, kurām vislabāk patīk šāds stils, lieliski prot izvēlēties mērī un līdzekļus tā sasniegšanai. Viņas ir lieliskas vadītājas, bet attiecībās ar cilvēkiem lielākoties diezgan skarbas vai asas. Dažādas frizūras, kurās savākti mati, norāda uz cilvēka iekšējo vecumu. Zirgaste, piemēram, apzīmē jaunību, bet cope nobriedušu sievieti.

Fiksēti mati

Šādus matus parasti valkā sievietes, kurām nepatīk negaidītas situācijas un kurām nav nosliece uz avantūrismu. Lakas izmantošana norāda uz uzmanīgu un uzticamu personu, kura tiecas uz pilnību. Laka ir ļoti sievišķīgs matu kopšanas līdzeklis, tāpēc lakas lietošana vēl vairāk pasvītro tās lietotājas sievišķību. matu želejas izmantošana norāda uz piederību vīriešu pasaulei - kontroles un cieņas pasaulei. Sieviete, kura dod priekšroku matu želejai, neatzīst kompromisus, viņai ir spēks cīņai un gatavīai jebkurā situācijā dot asu pretuzbrukumu.

Mati uz pieres

Sakārtojums, kurš seju atstāj pilnībā atsegtu liecina, ka cilvēkam nav ko slēpt, ka viņš ir nopietns un uzticams. Matu lka pa vidu vai sānā norāda uz cilvēku, kurš ir gatavs kompromisiem. Īsi apgriezti mati uz pieres liecina par aturīgumu un kustīgumu, vēl šim cilvēkam raksturīga tieksme pēc lielas bagātības.

Ar matiem saistītie žesti

Ar žestu palīdzību mēs liekam citiem uztvert savu garstāvokli un gatavību kontaktam. Žesti, kas saistīti ar matiem var nodot šādus ziņojumus: "Pietuvojies", "Man ir garlaicīgi", "Esmu gatava flirtam" kā arī daudzus tiem līdzīgus.

Pieskārieni citu matiem

Pieskārieni citu cilvēku matiem tiek uzskatīti par ļoti intīmu zīmi, tie var norādīt uz vēlmi veidot īpašas attiecības. Tieši tāpēc daudziem nepatīk, ja pieskārienu matiem izdara nepazīstams vai nepatīkams cilvēks. Ja šādu pieskārienu izdara sieviete, tas uzskatāms par koķetēšanu, ielūgumu uz flirtu, kārdināšanu vai gluži vienkārši no rāda uz vieglprātību.

Pieskārieni saviem matiem

Norāda uz cilvēka emocijām un garstāvokli. Prieku un aizspriedumu trūkumu raksturo pirkstu izbraukšana caur matiem vai arī matu atmešana uz aizmuguri. Savukārt spēlītes ar lokām vai matu galu kodīšanu norāda uz kārdināšanu un slēptu ielūgumu uz flirtu.

78 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

sry i was too lazy to read it :D

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

The L Word w00t!! ^^

0 0 atbildēt

varētu uzrakstīt arī par vīriešu matiem kko 

0 0 atbildēt

Jēē,  L word! Šeinai trešajā sezonā ir visforšākā frizūra emotion

0 0 atbildēt

hmmm,  nu njaa   ,  neta nokachaaji in fo ??

maaksla ? :D

0 1 atbildēt