local-stats-pixel fb-conv-api

nike kosmiskais dizains7

8 7

Ja esat profesionālā basketbola cienītāji, tad droši vien būsiet dzirdējuši par tādiem NBA spēlētājiem kā Džeimsu Lebronu, Kevinu Durantu un Kobe Braientu, kuri piedalījās Visu zvaigžņu spēlē 2012. gada 26. februārī. Visi trīs šajā spēlē valkājā īpašus Nike apavus.

Šī Nike apavu līnija ir tapusi, iedvesmojoties no astronautiem un kosmosa izpētes. Šos īpašos apavus varēs iegādāties arī citi interesenti. Galaktikas tēma ir izmantota LeBron 9, Nike Zoom KD IV un Nike Zoom Kobe VII System apavos. Šādā stilā ir veidoti arī šīs pašas kolekcijas Nike Dunk, Nike Flight One un Nike Foamposite One modeļi.

Kā preses konferencē pastāstīja Nike pārstāvis, visos apavos ir pamanāma pārnovas, Visuma iespaidīgākā spēka, ietekme. To zoles spīd tumsā. Savukārt saistība ar pilotējamām misijām un astronautiem ir atrodama "individuālajās misijas emblēmās".

Gluži kā skafandros, kuri ir jaunās Nike sērijas iedvesmas avots, basketbolistu apavos ir izmantoti materiāli un tehnoloģijas, kuras nodrošina valkātāju aizsardzību un augstas darbspējas ekstremālos apstākļos.

LeBron 9 apavos pamanīsiet līdzību ar vairākkārt izmantojamo kosmosa kuģa apkalpes oranžajiem skafandriem. Interesanti, ka Džeimss Lebrons nāk no Ohaijo štata, kurā dzimuši vairākums no NASA astronautiem. Lebrona misijas emblēmā attēlota lauva, kura traucas kosmosā.

Savukārt Duranta apavi ir sudrabainā krāsā, kas ataino spēlētāja dzimtā Oklahamas štata astronauta Gordona Kūpera Mercury misijas skafandru. Viņa misijas emblēmā attēlots zirgs.

Braienta apavu krāsojums nav saistīts ar skafandriem. Šī dizaina radīšanā Nike speciālisti smēlušies iedvesmu no attēliem, kas fotografēti ar kosmosā novietotajiem teleskopiem. Tā kā Braienta iesauka ir Mamba, tad kā misijas emblēma apavos ir izšūts vienas no pasaulē indīgākās čūskas - mambas - simbolisks attēls.

Tomēr Nike nav aprobežojies tikai ar šiem trim modeļiem. Plašākam patērētāju lokam būs pieejami arī citi modeļi, kuru dizains ir veidots izmantojot "galaktikas tēmas".

Piemēram, Nike Dunk modelī pamanīsiet astronautu apmācību apģērba nokrāsu un militāra stila uzrakstus, bet iekšējo virsmu klāj pārnovas krāsas. Šie modeļi būs pieejami trīs dažādās krāsās un ar noņemamu misijas emblēmu.

8 7 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

vispār  es ļoti atvainojos nesmu nekāds rakstu patriots ļoti atvainojos visu ko sarunaaju ceru ka netureesi ļaunu prātu. un vispār neņem galvā. 

0 0 atbildēt

Piedāvājam  dažādu zīmolu jaunus apavus un apģērbus  http://foto.inbox.lv/duzisshop/Duzisshop

Nike moderni šuzi cena tikai 25 Ls

0 1 atbildēt