local-stats-pixel fb-conv-api

mode.7

68 9

Tātad šajā raksta nedaudz par modi.Nedaudz perfektu bilžu /pēc manām domām/ un nedaudz skaistu meiteņu.

Kā eksperti paredz 2010/2011 gadā Latvija izkulsies no krīzes un tā rezultātā mūsu acīm pavērsies pilnīgi cits skatiens uz modi un tās modernizāciju. Atpakaļ jau ir atnākušas 80 gadu drēbes,iespējams tāpēc ka ir krīze un no veciem noputējušiem plauktiem var izvilkt daudz ko kičīgu /?/

Pavisam noteikti modē šogad ir izaicinoši šortiņi,bet lai tādus velkātu tev vaig iegūt skaistas kājas,tāpēc pēdējais laiks visu ziemu sportot lai vasarā vari uzvilkt izaicinošus seksīgus šortus un izskatīties apburoši.

Vēl modē ir ienākušas garās zeķes,kas ir nedaudz virs ceļa.Tās var nēsāt dažādi. Svētkos,zem zeķubiksēm un vasarā kā atlocītas vai pielocītas uz leju,tādejādi tās var uzskatīt par multisezonālām zeķītēm.

Vēl modē pavisam noteikti ir ienākušas garas un ļoti pamanāmas bikses.Lai tevi var pamanīt pa gabalu. Biksēm jābūt piespīlētām un krāsainai,bet maiciņai vai jakai pelēcīgos toņos. Tas izcels tavas skaistās kājas.UN ATKAL. ja tev nav skaistu tvirtu /;dd/ kājiņu pēdējais laiks tādas iegūt. SPORTS,SPORTS,SPORTS.

Un pēdējais un ļoti jaunais modes kliedziens - bikses ar ielāpiem. Skaisti un moderni. Iespīlētas bikses /džinsu/ ar dažādiem džinsu ielāpiem un katrs savā tonītī.

Rakstu rakstīju pati /tulkojju no angļu modes lapām/,bet bildes meklēju no dažādiem portāliem.

« 1  2  3  4  5 »
68 9 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

raksts būtu bijis labāks, ja bildēs varētu redzēt to, ko tu esi pirms tam aprakstījusi = krāsainas bikses neredzēju, garas zekes arī nē.

4 0 atbildēt

modee ir tas, kas pasham patiik, nevis shitie suudi :DDD

3 0 atbildēt

Foršas.

1 0 atbildēt

21. - Seksīgākā šī gadsimta bilde !

0 0 atbildēt

6-7 bildē tā vecene tāda neformāla izskatās :D

0 0 atbildēt

I <3 Fashion.

0 0 atbildēt