local-stats-pixel fb-conv-api

Stilīgi46

315 55
« 1  2  3 »
315 55 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Tu laikam esi modes ikona, ja jau spried, kas ir stilīgi un kas nav

46 10 atbildēt

Nu ir taisnība par tiem 15 gadīgajiem u.t.t. Kuri tā dara..

Bet kas man ļoti, nu ļoti nepatīk tas, ka lamājās visulaiku. Un jā, par to pašu smēķēšanu ir cilvēki, kas to tiešām dara, lai būtu "krutāki" un arī tur nezin kādas pērk.

Bet ir arī tadī, kuri ir atkarīgi. Vari teikt, lai atmet, bet nu nezinu vai tu smēķē vai nē, bet tas nav tik viegli un vienkārši, tāpēc viņam būs vienalga vai more, vai winstons, cietā vai mīkstā paciņā, jo galvenais būs iegūt nikotīna devu un viņam pilnībā neinteresēs vai ir ar vintage stilu vai nav... Un jā, pēc tava raksta, man tagad būtu jānēsā visi apavi trigū pirkti, lai redz es tagad te netēlotu "krutu". Bet nu apavus es gan nesājut tikai firmas, jo tur ir kvalitāte un nav pie kājas 5kg un arī nevajag ik pēc mēneša pirkt jaunus... Tāpēc, mazliet tev tas raksts ir tāds nekāds....

27 0 atbildēt

labs raksts! varētu iedotu redaktors iesaka! :)

27 8 atbildēt

jā un izskatās, ka tev jau arī ir "savs" viedoklis par visu. ha. visi "ahujenna"un pārējie to izteica. :D teiksim tā- tevi tas skar, kā dzīvo citi, ja neskar, nepieduries viņiem. kas attiecas uz to meiteni 10.bildē. es uzkatu tā- viņa ir tikai tik maza,bet jau ar stila izjūtu. MALACIS. a tu tik noliec, un noliec. es gribētu tevi redzēt. paļubom visu hipsteru karalis.

13 1 atbildēt

99% manu draugu lamājas, pīpē krievu cīgas un pērk lētos aliņus, lai būtu pāli. Un tas ir dzīvesveids, nevis stils un neviens neuzskata, ka tas ir kruti.

Autore dura, tēma sūds.

8 2 atbildēt

Nu bet protams. Stilīgi ir pielikt purnu, un pamosties kkādā grāvī bez biksēm, tieši tik pat stilīgi, kā 12 gadīga grūtniece :))

6 1 atbildēt

Sarkasma piesātināts raksts :), dažreiz jau forši palasīt arī kko šitādu, bet tā hipsteru tēma gan jau piegriezusies emotion

5 0 atbildēt

Bija interesanti palasīt kāda cita viedokli par visu šito !

Un R.I.P. Peter Steel!

4 0 atbildēt

taču cilvēks paioronizēja par mūsdienu jaunatni, ko jūs visi te komentāros cepaties :D

4 0 atbildēt

wtf? emotion bildes labākas par tekstiem, kas zem tām.

3 0 atbildēt

Katrā daļā skepses ir arī sava daļa patiesības... :-|

3 0 atbildēt

Tikai viens jautājums - kas šitā par huiņu?

5 2 atbildēt

katrs dara to,kas pašam patīk,tāpēc man kaut kā vienalga kā citi fotogrāfējas,ar sejām vai bez, ar plikumiem vai bez, vai citi pīpē un dzer vai nē,jo galu galā - kuriem interesēs ko mēs domājam par citiem cilvēkiem? Katrs dzīvo savu dzīvi! :)

4 1 atbildēt

nja..kad biju jauna arī dzēru dārgu alķi [iecienītākais bija Jack Daniel's] 

bet nu iepozēt nesanāca gan :D :D :D [laikam jau nelikās nekas ekstrā kruts pa sav naud kko tādu nopirkt, nez kā būtu bijis, ja no vecāku naudas to visu pirktu :D]

2 0 atbildēt

- drausmas

2 0 atbildēt

Runajot par `hipsteriem`...chau shizo =)

2 1 atbildēt

Labs raksts....ir kļūdas...tākā tas ir stilīgi,tad iedošu +! :D

Tagad ir mode rakstīt par hipsteriem,gejiem utt. ,lai izsauktu sabiedrības negatīvo attieksmi,un pēc tam komentos visus audzinātu,ka citu dzīves nedrīkst aiztikt! Jebanie humānisti!

Tākā vairāk šādu rakstu,kas apēd frīkus! emotion

1 0 atbildēt

tak kāda tev daļa viņu dzīvē? tak pasaki ja nesaprot pats vainīgs/a pēc gadiem redzēs rezultātus :)

0 0 atbildēt

forši, man patika +

varētu vēl kk tāduemotion

2 2 atbildēt

VOT PAR VEČIEM ES TU IDEĀLI PARĀDĪJI!! IDEĀLI!!! +++  Savādāk man jau likās, ka vienīgā no spoki.lv neesmu kritusi uz geij tipāž puikiņām =Dd

0 0 atbildēt