local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete vīriešu modes pasaulē!6

138 2

Casey Legler, 35, ir sieviete,kura ekskluzīvi modelē vīriešu apģērbu. Ar viņas žiletes asajiem vaigu kauliem,nav grūti saprast, kāpēc viņa nesen parakstīja līgumu ar prestižo Ford modelling agency.

Modes biznesā arvien vairāk sāk parādīties androgēnie modeļi, viss sākās ar Andrej Pejic,kurš veiksmīgi iekļuva sieviešu modeļu biznesā un tagad kārta vienīgajai sievietei pasaulē, kura modelē tikai vīriešu apģērbus.

Francijā dzimusī Casey saka,ka viņas interesantā karjera,kā vīriešu modelei sākās pēc tam,kad viņai kāds draugs fotogrāfs piedāvāja piedalīties fotosesijā ar interesantu konceptu un fotogrāfam viņa likās perfekta priekš tā. Šajā fotosesijā arī iesākās tas,ka viņa attēloja vīrišķo pusi. Pēc tam,kad viņas draugs parādīja bilžu rezultātus Ford modeļu aģentūras aģentam, viņa drīz vien tad parakstīja līgumu,lai pievienotos vīriešu divīzijai šajā prestižajā Ford aģentūrā.

"Tā būtu ļoti skaista lieta, ja mēs katrs varētu vilkt jebko, bez īpašas nozīmes." Casey saka. Tas,ko es vēlos ir,lai mēs visi varētu būt,kas mēs vēlamies. Bet dažreiz tas ir sarežģīti. Jo mums ir ļoti specifiski veidi,kas nosaka mūsu identitāti sievišķīgajam vai vīrišķīgajam un tas var būt ļoti ierobežojoši... Redzot mani vīriešu apģērbā..runā par priekštatu par brīvību.. Tur ir kaut kas ļoti drosmīgs par to visu, un tas saka, paskaties ir arī cits veids, un tas ir ļoti apbrīnojami."



138 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Viņa izskatās pēc Dolfa lungrēna! emotion

15 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Mjā..baigais vīrietis

0 0 atbildēt