local-stats-pixel fb-conv-api

Rietumvalstu sievietes šŸ‘±šŸ¼ā€ā™€ļø14

114 2

Sveiki,

Esmu pamanÄ«jusi, ka mÅ«sdienās arvien vairāk Rietumvalstu vÄ«rieÅ”i dod priekÅ”roku austrumu(vai citu ārpus Rietumvalstu robežām) sievietēm.
Pēc vÄ«rieÅ”u teiktā daudzas sievietes RietumvalstÄ«s vairs nav labas sievas. Daudzas ir palikuÅ”as vai nu pārāk narcisistiskas vai tikai uz karjeru orientētas.
Vēl cits iemesls ir tas, ka daļa no viņām vairs sevi nekopj jeb necenÅ”as bÅ«t sieviŔķīgas, un pieņemas svarā. RietumvalstÄ«s(Ä«paÅ”i Lielbritānijā šŸ‡¬šŸ‡§ un ASV šŸ‡ŗšŸ‡ø) palielinās cilvēku skaits ar aptaukoÅ”anos. Tas ir arÄ« daļēji, ka daudzi dod priekÅ”roku pirkt ,,ātro pārtikuā€ šŸŒ­šŸ•šŸ”šŸŸ nevis gatavot mājas ēdienu. Esmu pat dzirdējusi stāstus, ka ASV ir sievietes, kuras vairs nemāk gatavot ēst mājās.

Populārākās vietas, kur meklēt sievu, ir Dienvidāzijas valstis kā FilipÄ«nas šŸ‡µšŸ‡­, Taizeme šŸ‡¹šŸ‡­. Tad vēl Austrumeiropas valstis kā Bulgārija šŸ‡§šŸ‡¬, Ukraina šŸ‡ŗšŸ‡¦, pat Baltijas valstis un Krievija šŸ‡·šŸ‡ŗ.
Un Latīņamerikas un Dienvidamerikas valstis kā BrazÄ«lija šŸ‡§šŸ‡·. No Āfrikas valstÄ«m kā Nigērijā šŸ‡³šŸ‡¬, Etiopija šŸ‡ŖšŸ‡¹, Kenija šŸ‡°šŸ‡Ŗ un Gana šŸ‡¬šŸ‡­.

VarbÅ«t feminazi ideoloÄ£ija liek daudzās sievietēm RietumvalstÄ«s bÅ«t par nevēlamām sievas lomai? Kāpēc daudzas sievietes RietumvalstÄ«s ir pazaudējuÅ”as savu sieviŔķību?

Es negribu visas sievietes kategorizēt vienādi, bet es pati esmu redzējusi un pat personÄ«gi pazÄ«stu pārus, kur sievas(no saraksta norādÄ«tām valstÄ«m) ir ar vÄ«riem no RietumvalstÄ«m. Pat Dienvidāfrikā ir parādÄ«jusies Ŕī tendence, kad daudzi vietējie vÄ«rieÅ”i ir ar mieru ņemties ar imigrācijas dienestu, lai apprecētos ar ārzemnieci.

Manuprāt viens no iemesliem ir, ka daudzas Rietumvalstu sievietes vairs nevēlas radÄ«t pēcnācējus. Piemēram ASV ap 40% sievieÅ”u saka, ka nevēlas bērnus. Pati bÅ«dama māte es zinu grÅ«tÄ«bas vai neērtÄ«bas, ko nozÄ«mē audzināt bērnu, bet esmu ar mieru to darÄ«t, jo vēlējos bÅ«t par māti.

Tās ir manas domas, bet varat izteikt savu viedokli komentāros... šŸ“

Izmantotie avoti:
https://www.internationallovescout.com/gallery/african
http://www.single-baltic-lady.com
https://www.statista.com/statistics/241538/percentage-of-childless-women-in-the-us-by-ethnic-group/

Amerikāņu YouTuberis Ä£eniāli izskaidro Rietumvalstu vÄ«rieÅ”u situāciju attiecÄ«bā uz sievietēm.
114 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
LatvieÅ”u meičas ir vislabākās pasaulē!!!
9 0 atbildēt

Nu, tagad sievietei gan jākopj māja, gan jānes nauda mājās. Faktiski tagad ir dubultslodze, kad no darba vēl kkas jāberž un jātaisa ēst un tpc, daļa arī te sāk mājās negatavot un pasūtīt ēdienu.

Vēl ir tāds variants, ka cilvēki neÄ«paši ar cieņu skatās, kad tu ''sēdi mājās''. Baigi daudz negatÄ«va esmu dzirdējusi. Bet instinktÄ«vi normālam vÄ«rietiem gribēsies tādu, kura silda mājas pavardu un, kad atnākot mājās sagaida smaidÄ«ga skaista sieva ar labi klātām galdā vakariņām, nevis otrs noguris cilvēks ar, kuru bÅ«s plēšanās, kurš ko darÄ«s, jo abi galu galā grib atpÅ«sties.

5 0 atbildēt

Smagu jautājumu pacēli. MÅ«sdienās, pie esošÄ dzÄ«ves tempa un iespējām, diezgan viegli (gan sievietes, gan vÄ«rieši) izvēlas ļauties dzÄ«ves plÅ«smai,IzbaudÄ«t dzÄ«vi, bet otrajā plānā atstāj sugas atjaunošanās procesu (atvainojos par rupjÄ«bu). Kur paliek sieviešu mātes instinkts, kur pazÅ«d vÄ«riešiem radÄ«t pēcnācējus? Tas jautājums varētu bÅ«t doktora disertācijas vērtÄ«bā. Vēlētos dzirdēt arÄ« citu domas par šo problēmu.  emotion    emotion  

4 0 atbildēt

Hmmm...koks ar diviem galiem. Vai vÄ«rietim arÄ« nevajadzētu rÅ«pēties par sevi, prast vÄ«riešu darbus? 

Man šÄ·iet, ja cilvēks vispirms koncentrējas uz sevis pilnveidošanu, tad tādu pašu arÄ« atrod savu otru pusÄ«ti.

Savukārt ja cilvēks pats ir slaists, tad nav tiesības prasīt augstāko klasi no partnera.

4 0 atbildēt

Zinu, ka vispārinu, bet jaunā slimÄ«ba saucas - FEMINISMS

4 0 atbildēt

Runa nav tikai par sevis kopšanu vai nekopšanu. Daudzas rietumu sievietes ir diezgan pavieglas uzvedÄ«bas un ļoti liberālas, kā arÄ« seklas savā bÅ«tÄ«bā, kas nešÄ·iet ļoti pievilcÄ«gi ja mēģini veidot attiecÄ«bas.

2 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Nav nemaz tik liela jēga braukt no Amerikas uz austrumiem sievu meklēt.

0 0 atbildēt
Latvijā ar resno cūku gana
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
LÅ«dzu, anglicismu vietā izmanto literārus latvieÅ”u vārdus ar izņēmumu, ja tiem nav tieÅ”a tulkojuma.
0 0 atbildēt