local-stats-pixel fb-conv-api

Puiši un foto15

180 9

Katrs no mums ir piereģistrējies kaut vienā sociālajā portālā, un katrā no šiem portāliem ir nepieciešams vismaz profila foto. Ikdienā pārskatot savus draugu draugus, mūsu profila apmeklētājus u.c. mēs pievēršam uzmanību +/- tikai tiem cilvēkiem, kuri mums šķiet interesanti, un pirmo iespaidu rada tieši profila foto (vai avatara, bet par to šoreiz nav stāsts) izvēle.

Meitenēm fotogrāfēšanās un foto izvēle šķietami nesagādā grūtības - bilde tāda, bilde šitāda, te man labi izskatās acis, bet liels dibens, te - smukas krūtis, bet seja nekāda, o, te viss parādīts no labākā skatu punkta, šī derēs. Protams, ne vienmēr izvēle ir veiksmīga, un tad "burvīgais" profila foto var pēkšņi parādīties "melnajos rāmjos" vai komiksos.

Un tomēr, manuprāt, džekiem fotogrāfēšanās sagādā daudz, daudz vairāk problēmu; tā es atļaujos secināt pēc ilggadīgas latviešu un internacionālo sociālo portālu lietošanas.

Man nenāk ne prātā kādu aizskart, puiši, es gribu jums nedaudz palīdzēt.

Kā jau komentāros minēja, ir daudz bilžu, kas izdodas spontāni, kadri no pasākumiem, "prikoli", un bet tos es šajā rakstā neaizskaru.

Rakstam atlasīju 3, manuprāt, neveiksmīgus "pozēšanas gadījumus" no kāda iepazīšanās saita (1. links pie "Avotiem") un 3 pazīstama blogera - Ādama Gallagera (skatīt 2. linku pie "Avotiem") - bildes (2 bilžu kolāžas), kuras, manuprāt, ir izdevušās.

180 9 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Pārspīlēti, mākslīgi, makslīgi , mākslīgi. Domāju normāls čalis neiesprings par savu foto. Un vēl kapēc avatārā vispār jāliek savs foto, lai visādi datortārpi varētu meklēt, kur piekasīties un censtos visādi izbrāķēt bildi. Modes žurnālā poza - tas ir normāli. Reālajā nevajadzētu sevi pataisīt par muļķi un censties visādi pozēt. Satiekoties ar čiku tāpat viņa redzēs kāds tu esi un ir ir, nav nav. Un viss. Basta. + par centību.

21 0 atbildēt

Štas gan ir labs emotion

5 0 atbildēt

piemeram man visas bildes ir no visvienkarshakajam dzives situacijam,ne speciala pozeshana ne planoshana lai tikai izpatiktu parejai interneta sabiedribai,pietam man ka dzekam vispar liekas nepienemami parlieku pozet utt.

savadak protams ir ja pacans tiesham ari ir modelis pec taa teikt profesijas.

manas bildes ir tapusas spontani un mani cilveki zin manu attieksmi pret parlielo samakslotibu bildes un neatkarigi no manam bildem vini noverte mani realaja dzive,kaa cilveku dziive nevis kaa lelli bildess.

2 0 atbildēt

jā, īstenībā labi padomi fočēšanai ! noderēs ;)

2 0 atbildēt

Pilnīga taisnība! :)

0 0 atbildēt

Kā padomi - ļoti labi, gan jau, ka kādam arī noderēs, kā arī attēlu analīze un viss rūpīgi izstrādāts. emotion+ par centību.

Tikai - ieraugot 4., man no galvas nespēja izkrist doma: so gayyyy... emotion

0 0 atbildēt

1. zinu pat no kurienes izrakta  emotion

0 0 atbildēt

manuprāt, labākās bildes ir tās, kuras noķertas īstajā brīdī, kad nemani, ka tevi fočē un kad nepozē...!

0 0 atbildēt

Tagad visi liekam,savas bildes spokos...:)

0 2 atbildēt

Vai tad tas ir kārtīgs vecis, kas valkā stīdzenes visādas šallītes un sūdiņus?

0 3 atbildēt