local-stats-pixel fb-conv-api

Pret legālajām narkotikām krievijā !53

Domāju,ka tāds būtu daudz grūtāk organizējams latvijā,kā arī policija nez vai pievērtu acis uz demolēšanu,bet nu atbalstāms pasākums.

No tā saucamajām legālajām narkotikām slimnīcās nonāk un mirst bērni,kas ir lielākā problēma,tie kas bļaus,ka cigaretes arī nogalina,jāatgādina ka tās tomēr pārdod no 18,vismaz cenšas un to iedarbība ne tuvu tik graujoša un ātra.

Problēma tur,ka 14-16 gadīgi dzīvo no mītiem un viegli pavelkas uz tādu lietu kā legāls,ja jau legāls tad labs,kapēc lai nepīpētu,ja tepat kioskā var nopirkt? bet reāli tā ir stipra sintētiska narkotika,kuru vienkārši ir grūti iekļaut aizliegto sarakstā,jo regulāri ražotāji maina sastāvu kad viena viel aizliegta.

Līdzīga situācija ir ar marihuānu,kāds kautkur atrod ka kautkādā veidā kautkur pielietota medicīnā un pēkšņi visi skrien uz to mītu,ka ne tikai nav kaitīga,bet arī veselīga un vajag legalizēt,bet patiesība ir tāda,ka nekas ko tu pīpē nevar būt veselīgs,jo lielāko ļaunumu nodara tieši sadegošās vielas,pats degšanas process,dūmi,darva utt secondārais elements tad ir efekts,apreibināšanās vai arī atkarība no nikotīna,kā arī no marihuānas rodas atkarība,nestāstiet kad nē,esmu pietiekami redzējis kā cilvēks nes mantas pārdot mājas jo ir izmisis pēc zālītes.

protams var jau teorizēt,ja nobriedis prāts dažreiz uzpīpē zālīti,varbūt tas ir labāk kā piemēram salīdzinājumā 20 cigaretes dienā vai viens kāsītis nedēļā.

Nu šie maisijumi stāv visam pāri,ja kāds nezin var youtube ieggoglet spice effect vai tamlīdzīgi,tur netrūkst šausminošu skatu.

ir pašnāvības gadijumi,sidrs apstāšanās utt utt kas ir ļoti liels skaits pret lietotāju un lietošanas reižu biežumu,jo reāli tie cilvēki pārdod nāvi.















254 6 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Es uzskatu,ka vaig legalizēt marihuānu un šādas problēmas pazudīs.

46 7 atbildēt

Būtībā jau atbalstāms pasākums, BET... uzskatu, ka 60% no iesaistītajiem nav kvēli šīs ideoloģijas sekotāji, bet gan varmākas un huligāni, kuri "legāli" var izgāzt savu agresiju uz narkotirgoņiem.

32 0 atbildēt

Nu Latvijā jau itkā policijai draudēja, ka ja viņi nerīkosies, iedzivotāji paši sāks veidot brīvprātigo grupējumus un sāks demolēt tos kioskus ārā .  Mentiem itkā tas iedvesa nedaudz bijību un sāka rīkoties (ja nemaldos "Nekā persiniga"  to rādija).  Bet vispār pareizi ir, šitos visus narikus un narkotiku tirgoņus vajag noslānit un nospārdit kā atkritumus, un viņu kioskus svilnāt nost. Reāli es vispār esmu pret narkotikm, vai vispār pret jebko, kas apreibina, bet labāk lai jaunieši kurī savu zāli, nevis tos ķīmiskos vīrakus un citus brīnumus.  Neinteresē jau viņu labklājība, vai veselība, bet gan tas, ka viņi salietojās un parazitē sabiedribā. Mums šeit ari bija viena bode, kuru policija aizklapēja.  Viens ments stāstija, kādi tie jaunieši paliek kad salietojas tas "legālas" narkotikas.  viņi iet demolē  kautko, plēš, bļaustās, uzmācas cilvēkiem un tai pat laikā, paši nemaz nefiltrē  ko dara un kapēc dara. Kad vienu salocijuši  jaunieti  kas salietojies to vīraku  viņš vienkārši sēdējis, ne runājis neko. Vnk sēž trīc un skatās vienā punktā tad bezsakarā sāk spert pa galdu... Tākā tādi garigie invalidi.  Tad jau labāk lai kurī zāli, vismaz no tās nepaliek agresīvi un debili. (protams ja ta nav piesucināta ar kādam citam "maģiskām" vielām)

26 2 atbildēt

Nu labi ka autors tik apzinīgs ka arī marihuānu noliek, tad jau vēl kaitīgākas narkotikas kā piemēram alkoholu vispār neieredz. Manuprāt šī problēma tiks atrisināta tad kad visās lielvalstīs marihuāna būs dekriminalizēta lai Latvijas līdzskrējēju valdība var darīt to pašu.

Ar visu šito pop kultūras/interneta propogandu zālīte tagad skaitās stilīga un tiem kas pīpē tikai lai apreibinātos vai būtu stilīgs ir diži vienalga vai tas ir spaiss vai ganja. Vispār jau ironiski ka liekulīgo vecāku bērni tagad mirst no ķīmiskas alternatīvas tam dabīgajam augam ko paši aizliedza. emotion

16 0 atbildēt

Si ir atbalstama riciba.

12 1 atbildēt

Atbalstu šādu rīcību,taču galīgi nepiekrītu par marihuānu. Visdrīzāk esi sajaucis ar kādu citu vielu. Mantas ārā nes emotion smiekli nāk! emotion

9 3 atbildēt

Latvijā visticamāk ķertu un sodītu tādus, bet paši izdarīt neko nevar. Mēs taču demokrātiskā valstī dzīvojam. Diemžēl visus video neredzuautortiesību dēļ, bet pirmais un priekšpedejais (tiem nebija autortiesību liegums) bija labi..

Personīgi es atbalstu tādus cilvēkus, un tā vajadzētu ne tikai ar maisījumu tirgotājiem izrīkoties, bet arī citiem narkotirgoņiem. 

5 0 atbildēt

Njaa iisti jau savadaak ar vinjiem nevar tikt galaa. Latvijaa arii kamer nenotiks kaads nelaimes gadijums tikmer te nekas nenotiks http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/133444/vinam-bija-vien-20-puisis-miris-no-legalas-zalites-parpipesanas-foto-video

5 0 atbildēt

Rīgā jau pret šitām spaisa bodēm notiek rīcība, un pareizi arī ir, nafig nožēlojamos narkomānus. 

5 0 atbildēt

Zheel, ka nedziivoju Latvijaa. Ja dziivotu, aatri vien pievienotos kaadai grupai, un dotos demoleet tos kioskus. Kaada jeega paardot taas saucamaas "legaalaas" narkotikas, ja no taam mirst beerni? Sho es laikam nekad nesapratiishu...

5 1 atbildēt

Nu gan dirsšana. Zinu vairākus cilvēkus kas pīpē zālī, bet nav dzirdēts, ka no tās veidojas tik ļoti liela atkarība lai nestu mantas no mājas ārā un pārdotu tās dēļ nākamās devas...

6 2 atbildēt

Legalize real shit. ;)

3 0 atbildēt

Patiesībā sakot, abas puses dzīvo no mītiem. Protams, ka jaunieši nerēķinās ar to, kādas sekas šīs vielas atstāj uz viņu veselību, bet tas, ka ārzemēs bērni mirstot desmitos jau nu arī ir pilnīgs bleķis. Pagaidām var atrast tikai vienu gadījumu, kad legālā lietošanai ir bijušas nāvējošas sekas, kā arī  atsevišķus gadījumus, kuros esot atklātas kādas citas sekas uz veselību. Un arī attiecībā uz to, godīgi sakot, nākas pliki ticēt Tvnetā pārpublicētajam, jo  man pašam izdevās uzziet tikai kādu gadījumu Somijā, kur no pārmērīgas liekošanas kādam jaunietim esot konstatēta psihotropo vielu izraisīta psihoze. Tai pat laikā, vēl pirms gada Tvnet rakstīja pat par kaut kādiem Latvijā konstutētiem nāves gadījumiem, kaut gan šogad jau raksta, ka tādu nemaz neesot.

Man tajā visā ir interesanti noraudzīties no malas. Patiesība tāpat ir tāda, ka tie, kas grbēs kaut vai ostīs līmi, ja nebūs citu iespēju. Tāpat ir mazliet amizanti pavērot sabiedrības reakciju izdzirdot vārdu "narkotikas" un salīdzinot to kāda ir tādiem vārdiem kā alkohols, nikotīns, kofeīns, kas patiesībā tas pats vien ir. Ja Somijā ir kāds puisis, kurš esot sagājis sviestā pīpējot legālo, tad arī mums ir pilnas psihiatriskās klīnikas ar tādiem, kuri ir nodzērušies legālo līdz baltajām pelītēm.

Man ir interesanti paskatīties cik tālu valdība aizies, līdz sapratīs, ka ar saviem centieniem viņi situāciju padara tikai sliktāku. Ja šo vielu tirdzniecība netiktu tik intensīvi un nemākulīgi apkarota, varētu nokontrolēt vismaz to, ka tās netiek pārdotas nepilngadīgajiem, bet tagad ir vnk bezpriģels.  Reāli to visu, lēto un nekvalitatīvo narkotiku izplatību, veicina tikai zemais dzīves līmenis kopā ar augstajiem aizliegumiem un dziļajām dogmām. Tādā Nīderlandē spaiss nav tāda problēma, tāpat kā ne treniņbiksēs tērptie narkomāni, jo cilvēkiem tur ir iespējas izvēlēties kaut ko kvalitatīvāku un estētiskāku.

2 0 atbildēt

Da kas ir veselīgs? Tā pati pārtika. Tie paši antipīpētāji sēž maķī un audzē resnas dirsas.

3 2 atbildēt

Malači. emotion

2 1 atbildēt

Ja tā ir tik viegla peļņa, tad visās Latvijas tirzniecības vietās vajadzētu ielikt šo kā vienu no obligātajām precēm, tad jau labāk, lai valsts gūst peļņu un nosauktu preci par BioSpice, pierakstīt klāt uz etiķetes, labvēlīgs organismam un satur vitamīnus. 

Vai tiešām pūlis pārietu no legālajām narkotikām uz legālajām "bio"narkotikām?

Tad arī varēs saprast vai latvietis vēlas dzīvot, vai tomēr lēnām sevi nomocīt.

1 0 atbildēt

Labrpāt piedalītos tādā grupējumā. :D

0 0 atbildēt

Nu zini, vecīt... Smēķēju ganju jau piekto gadu. Mūžā neko neesmu iznesis vai nozadzis. Pietam pateicoties mj galīgi atteicos no alkahola. Atkarība - kāsi neesmu turējis rokās jau gandrīz otro mēnesi.   

1 1 atbildēt

Un jā, tie video un bildes ir vnk vājprāts. Vēl trakāka ir to slavināšana. Tajos reāli tiek parādīts kā krievi dauza parastos pārdevējus - nabadzīgus iebraucējus no Kaukāza, kuriem nav nekāda sakara ar to, ka šīs vielas ir atļauts tirgot un viņi jau nu noteikti nav tie, kuri pelna lielo naudu uz citu nelaimes rēķina.

Starpcitu, interesanti, ka tad, kad Putinam ir jāpieņem lēmumi, lai kārtējo reizi ierobežotu kaut kādas krievu cilvēktiesības, nekāda bļaušana no Eiropas, ANO, ASV, vai pat Soču OS boikota draudi nav šķērslis. A vot kioskus aizklapēt ciet, vot birokraķiju uvažajem...

1 1 atbildēt

Vouu! Krievijā pret alkoholu un cigaretēm?

0 0 atbildēt