local-stats-pixel fb-conv-api

OneDirection♥49

97 41
« 1  2  3  4 »
97 41 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Ziniet savus stulbos komentārus varējāt paturēt pie sevīm. Viņi nav geji, maybe paši tādi esat. Viņi dzied DAUDZ labāk par jums, un vismaz viņi nav tik stulbi kā jūs. Ziniet es domāju kad Latvijā dzīvo daudz normālāki cilvēki, bet tagad es zinu kad nē. Un domā kad tu encrypt kaut ko iegūsi par to komentāru? Būsi krutāks? Nedomāju viss, dzīvē gan jau jūs esat vienkārši nožēlojami. Uzvelkat brilles jo es skaidri urakstīju -  Tātad ja tev nepatīk OneDirection tad vari nemaz neskatīties šajā galerijā, jo šeit būs OneDirection bilžu paka. 

Un kāpēc jūs šeit skatījāties? - Tāpēc lai ievietotu savus stulbos komentārus. 

Es tiešām domāju kad spokos ir normālāki cilvēki bet nē, šeit ir tikai kaut kādi nožēlojamie kuriem nav dzīves. (Paldies kuri ielika +, tas ko es rakstīju nebij jums.) 

Un maybe es ielikšu jūsu rakstos stulbus komentārus un salikšu mīnusus. Un ziniet kas? - ES TURPINĀŠU LIKT ''SŪDUS'' TIKAI DĒĻ JUMS. emotion Bet es pagaidīšu kad atkal būs tā pavairāk bildes, un ielikšu priekš jums atkal, mani bumbulīši. emotion Un domājat kad šitie visi raksti kur ir - re ko es atradu uz ielas, utt. nav sūdi? Tikpat labi es nofotogrāfēšu beigtu mušu, kuru es nositu, un ielikšu rakstu - Re ko es nositu. 

Vismaz tagad zinu kādi cilvēki ir Latvijā. 

14 4 atbildēt

Heiteri- Vinai patik sii grupa, nu tad, lai VINA ARI LIEK TAS BILDES!

Nekur Spoki.lv NAV aizliegts likt rakstus par 1D! Izediet!

Neviens NEPRASIJA jusu komentarus! Tadf beidziet vinus te rakstit!

Nevienam tapat tie NEINTERESE, kur nu vel Directioneriem!

 

6 0 atbildēt

Mans favorīts ir Džonijs Deps :P emotion

7 1 atbildēt

Kaut vai man neīpāši patīk One Direction s lieku +, jo tomēr, cilvēks ir centies. Par katru rakstu es lieku +, kaut vai man ne īpaši tas patīk, jo varbūt ir cilvēki, kam tie raksti ļoti patīk. Tā wot ir gaumes lieta, bēt nu es toč lieku +. |nesaprotu, kāpēc tik daudz -... ;)

4 0 atbildēt

Bļe nu...meh

6 2 atbildēt

Labi, pirmais raksts, tas ir labi. Bet varbūt beigsiet durakus tēlot? Es tā ceru, ka jūs tēlojat, un ieliksiet kautko jēdzīgu? Spoki tikai vairāk tiek aizdirsti ar šiem te mēsliem, Vienkārši bildes ar savām mīļākajām grupām arī es varu sabāzt, bet tas būtu pus bēdas - beidzat takš vienreiz šos te pamuļķus likt spokos, jau nelabais metas no to daudzumu šajā portālā.

12 8 atbildēt

THE FIVE FAGGOTS! emotion

5 4 atbildēt

HEITERIEM:

es ļooti atvainojos bet kpc ir jāapdirš sveši pilnīgi nepazīstami cilvēki???kas, jūs esat pārbaudījuši  ka viņi ir geji??viņiem katram ir bijusi vismaz viena draudzene!!takā ejiet visi apdiršaties un nelieniet rakstos ar uzrakstu one direction;)

1 0 atbildēt

Kuriem jūs interesējat tikuntā heiteri, no one likes you anyway!!!  Mums ir pilnīgi vienalga, directioneri ir visur apkārt un tu viņus pat neatšķir un mums ir vienalga vai heitojat vai nē, bet ejat to daarīt citur jo visiem nav jāzin jūsu domas !! 

Par rakstu ++++ :))) love 1D :)))

1 0 atbildēt

Mans favorits- Nialler.

1 0 atbildēt

es,nenoturejos,kas par pedikiem

0 0 atbildēt

Arī es neesmu šīs grupas cienītāja tomēr cilvēks ir piestrādājis kārtīgi pie raksta tāpēc es lieku +. 1D liek man smieties pat ja nepatīk, bet tā jau ir katra gaumes lieta un es tur nemaz necentīšos uzbāzties.

0 0 atbildēt

Ieliku plusu tāpēc, ka zinu, ka tev ir un būs daudz mīnusu, tā pat kā man :D Saprotu tevi..

0 0 atbildēt

Apbrīnoju šo grupu, viņi ir tik daudz sasieguši tikai divu gadu laikā. Nenoliedzami viņiem ir talants.

Viņi ir tik pozitīvi un smieklīgi. ;D

Mani favorīti Nials un Harijs.

plusiņš Tev. emotion

 

4 4 atbildēt

Viņi noteikti nebija pelnījuši uzstāties OS noslēguma ceremonijā.. Uz kurieni griežas pasaule..

6 6 atbildēt

cik tev gadu 13 emotion

1 3 atbildēt

5 bīberi emotion

7 9 atbildēt

tavai mātei vajadzēja lietot kontracepcijas tabletes

9 11 atbildēt
Zin tu esi tikpat stulba kā koijotniece un nepiesarno spokus ar penagalvam
0 3 atbildēt