local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene, kura izveidoja vienu tetovējumu, bet nespēja apstāties14

57 3

Starp citu, kā pati Ešlija saka, viņa mīl visus savus tetovējumus. Uz viņas ķermeņa vairs nav "tīru" vietu - izņemot pēdas. Protams, katram ir savas gaumes. Liekas, ka cilvēks cieš no garīgām slimībām. Varbūt meitenei nebija pietiekami daudz uzmanības, bet piesaistīt sev uzmanību šādā veidā nav labākais risinājums. Tagad iedomājieties, kā tas būs, ja viņa mainīs savas domas un nolems tos samazināt? Lai gan pārdomāt ir par vēlu - kundzei ir 44 gadi.

emotion ( Teksts tulkots no Krievijas vietnes )

57 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Viennozīmīgi krokodils! Šādi sevi izķēmot!!! Tēvoci, ar viņu tiešām kaut kas nav kārtībā!

https://media.tenor.com/images/af1c0d9c31bf757d4077ebf474282287/tenor.gif

6 0 atbildēt

Tā neko, lietojama.🌞

5 0 atbildēt

Kas pa daudz tas pa skādi!!!

3 0 atbildēt

Brīnums kā neuzliki šoreiz 18+😅

3 0 atbildēt

Tattoo tas ir skaisti, ja ar ideju, bet ja tie izskatās pēc pleķiem tad tas ir Bee.

3 0 atbildēt

Tetovejumi ir ok. Bet Tavs ievadteksts ir galīgi garām. Katram ir savs stils. Un tas būtu jaciena. Nav runa par uzmanības trūkumu vai prāta aptumsumu. Bet par cilvēkiem, kuri redzot kaut ko savādaku nekā pašam ir. Un tā domajot,par spihiatru apmeklējumiem. Un nezkādēļ uzreiz domajot par mistisku uzmanības trūkumu un tās nesaprotamu vajadzību pievēršanu. Liek jautāt,vai pašam ar prātu viss ir kārtībā? Vai pašam ir problēma ar uzmanību un tās pievēršanu sev. Varbūt vajag aiziet pie speciālista. Atvaino par skarbumu,bet arī pats biji skarbs un rupjš ievadrunā. Un ne pirmo reizi.

2 0 atbildēt

Seju par traku,tā nekāda vaina.

2 0 atbildēt

Liekas ka autoram ir psihiskas veselibas problemas jo uzskata ka tie kas ir savadaki neka vins sirgst ar uzmanibas trukumu. Es zinu daudzus cilvekus kas ir savadaki neka lielaka dala pelekas masas. Man patik ja cilveki nedzivo pec pula standartiem.

0 2 atbildēt