local-stats-pixel fb-conv-api

LookBook7

82 6

www.lookbook.nu ir adrese, kur cilvēki parāda sevi un savu stilu. Lieliska vieta, kur smelties iedvesmu. Var atrast tiešām cilvēkus ar ļoti labu gaumi. Te ieliku tikai pāris, kas iekrita acīs, bet, ja vajag otro daļu, dodiet ziņu!

Droši izsakiet savas domas komentāros, ierakstiet savus favorītus, kas patika, kas nepatika. Manuprāt, būs interesanti paskatīties, kāda latviešiem tā gaume.

82 6 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Man patīk tava žakete. emotion

6 0 atbildēt

Tagad par cik jau rudens arī man cieņā ir pusgari ādas apavi (laikam addicted no tiem, jo ir kādi vairaki modeļi :D). Par žaketēm runajot, cieš patīk ar atlocītajām rokām, tikai bikses gan tomēr man nevisai tās kuras cieši pie miesas, patīk nedaudz brīvākas ar pašaurinātiem galiem :). Konkrēti par stilu noteikti katrs dabūtu pa +, bet tas kā bildes ir pasniegtas tomēr palika atmiņā vairāk gmike attēli.

No sieviešu galerijām favorītes Mira B un thildab galerijas.

Likās,ka daži apģērbi un cilveki (atsevišķās bildēs) izskatās,ka ir izcēlušies tikai bilžu kvalitātes dēļ. Domāju,ka pa ielu ejot varbūt nemaz neiekristu acīs konkrētais cilvēks ar konkreto apģerbu modeli. :)

+ par rakstu, būs japačeko vairāk cilvēki tur,jo kā nekā ziema/rudens,, jāsāk piedomāt par apģērba iepirkšanu :) 

1 0 atbildēt

Labais +

0 0 atbildēt

8tai kaajas diivainas

0 2 atbildēt