local-stats-pixel fb-conv-api

Kad Vislabāk Griezt Matus5

80 2

Austrumu astroloģija, atšķirībā no rietumu, matu griešanai pievērš lielu uzmanību kā uz cilvēka jebkuras darbības sfēras, kā dzīves un rīcības īpašību izmaiņu. Pat pati vienkāršākā matu griešana varot izmainīt cilvēka likteni. Tibetieši matu griešanai izdala mēness Mēness dienas uz labvēlīgām un nelabvēlīgām. Matu griešanai, pēc viņu izpratnes, ir liela nozīme uz cilvēka tālāko likteni, jo tas pozitīvi iedarbojoties uz cilvēka mūža ilgumu, veiksmi, ārējo izskatu un pievilcību, kā arī norāda uz negatīvo. Tibetieši uzskata, ka matu griešana negatīvajās Mēness dienās varot kaitēt cilvēka dzīvības enerģijai, veselībai un piesaukt(pievilināt) nelaimi.

1-ā Mēness diena - matu griešana šai dienā saskaroties ar dzīves ilguma samazināšanos.

2-ā Mēness diena - matu griešana varot izraisīt strīdus un nospiestu garastāvokli(smagumu).

3-šā Mēness diena - matu griešana cilvēka organismam esot kaitīga, jo cilvēku varot pakļaut dzīvības enerģētiskā spēka nelietderīgam tēriņam.

4-tā Mēness diena - matu griešana varot izraisīt cilvēkam diskomfortu - bēdas, bailes pazaudēt piederīgos. Var izsaukt kakla un mutes dobuma slimības.

5-tā Mēness diena - matu griešana varot veicināt tieksmes uz privātīpašumu, cilvēks varot kļūt nedaudz bagātāks.

6-tā Mēness diena - nav labvēlīga matu griešana - varot pievilkt apsaldēšanos, pasliktināsies pievilcība, variet izskatīties kā saslimis un patiešām ir iespējas arī saslimt.

7-tā Mēness diena - matu griešana varot izsaukt uz strīdiem un konfliktiem ar priekšniecību. Varot izraisīt arī strīdu ar mīļoto cilvēku. Diena, kas patiešām varot nopietni pasliktināt veselības stāvokli. Sadedzinoša diena.

8-tā Mēness diena - matu griešana jums piesaistīs ilgdzīvošanu, labu veselību un darīs jūsu dzīvi citu acīs pilnvērtīgu(ne uzreiz, bet tuvākos mēnešos).

9-tā Mēness diena - negatīva diena - matu griešana piesaista slimības.

10-tā Mēness diena - pēc tibetiešu tradīcijām - sadedzinoša diena. Tiek rekomendēts atturēties no matu griešanas, tā kā tas izsaukšot saslimšanu, pievilinot slimības.

11-tā Mēness diena - matu griešana varot izsaukt jūtu saasinājumu, priekšnojautas pastiprināšanos, paredzēšanas spējas un gaišredzību.

12-tā Mēness diena - matus nedrīkst griezt - nelaimes pievilināšana - traumas, iespējamas dzīvības briesmas.

13-tā Mēness diena - ieteicams griezt matus - pievilinot veiksmi, laimi, skaistu izskatu un daudz labumu.

14-tā Mēness diena - matu griešana piesaistot veiksmi darījumos, uzlabojot finansiālo stāvokli, vairojot mantisko stāvokli un labvēlību pie priekšniecības. (Iesaku kaut vai pārliecības pēc to pārbaudīt).

15-tā Mēness diena - būs lietderīgāk atturēties no riska, tādējādi, ka iespējami psihiski traucējumi matu griešanas rezultātā, paaugstināts jūtīgums, galvas sāpes un baiļu izpausmes sindroms. (Piebilde - ja nevēlaties nokļūt slimnīcā, tad turieties labāk šai dienā tālāk no frizētavas).

16 - tā Mēness diena - arī šai dienā labāk atturēties no matu griešanas - var piesaukt sev nelaimes, kļūdas. Negatīvie ieradumi un negatīvie novēlējumi (karmiskie, maģiskie) var izpausties pilnā mērā(par visu rubuli - teiciens ), var paaugstināties tieksme uz alkoholu, nav iespējams kontrolēt paaugstinātās negatīvās vēlmes. Matu griešana var tikai izsaukt organismam negatīvās izpausmes, kuras rezultātā var ļoti būtiski pasliktināties jūsu veselības stāvoklis.

17-tā Mēness diena - matu griešanas rezultāts varot veicināt dažādu lietu un darījumu darbībai pretestību, jo izsauks saslimšanu. Liela iespējamība nākotnē traumatiskam atgadījumam. Varot ciest cilvēka psihe. Pēc austrumu ticējumiem, šī diena pievilinot pie cilvēka ļauni iedarbojošos spēkus un garus.

18-tā Mēness diena - matu griešana var veicināt personīgās mantas pazaudēšanu, zādzības, var sākt slimot mājdzīvnieki( viņi ir spējīgi sajust jums tuvojošās briesmas un pārdzīvo par jums). Tāpat pēc tibetiešu tradīcijām šī diena ir sadegusi diena un matu griešana šai dienā varot novest pie nopietnas veselības stāvokļa pasliktināšanās.

19-tā Mēness diena - ir vēlams friziera apmeklējums, jo matu griešana šai dienā pagarinot cilvēka mūža ilgumu.

20-tā Mēness diena - matu griešana nav vēlama, iespējama dzīves noliegšana.

21-tā Mēness diena - ieteicama matu griešana - piesauksiet veiksmi un labklājību.

22-tā Mēness diena - matu griešana sniegs iespējas iegādāties personīgi kādu īpašumu, tikai iespējams, ka kļūsiet pilnīgāks, variet iegūt lieko svaru.

23-tā Mēness diena - matu griešana var sniegt sejai skaistu ādas krāsu, veicināt jūsu labklājību.

24-tā Mēness diena - ļoti slikta matu griešanai - iespējas saslimt. Gribiet būt vesels, tad atturieties no matu griešanas šai dienā.

25-tā Mēness diena - matu griešana varot pastiprināt acīm spiedienu un pasliktināt redzi. Iespējamas acu slimības, iekaisumi, miežgrauda rašanās.

26-tā un 27- tā Mēness diena - matu griešana vai frizūras veidošana pie jums var piesaistīt prieku un laimi.

28-tā Mēness diena - matu griešana piesaistīs jums burvību un veicinās citu patiku pret jums.

29 un 30-tā Mēness diena - matu griešana šais dienās ļoti nevēlama, jo varot piesaistīt cilvēkam saskarsmi ar kādu nelaimi, ienaidnieku un piesaukt pat nāvi. Tāpat pastāv iespēja iekļūt vai ciest autoavārijā.

80 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Nu nezinu, bet nekam no šī visa neticu !

6 0 atbildēt

bulšits. 

4 0 atbildēt

Interesanti, kā nosaka, kura mēness diena, piem, ir šodien?

1 0 atbildēt