local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izaudzēt garus nagus?28

85 4

Sveiki. Tākā iepriekšējā rakstā Galaxy Nails man paprasīja uztaisīt rakstu par to, kā es izaudzēju garus nagus, bet es teicu, ka nezinu, tomēr tagad saņēmos, visu apkopoju un uzrakstīju. Cerams noderēs. emotion

85 4 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000
Man ir gari nagi, daru visu, kas jādara- ravēju, mazgāju, kopju māju. Neizvairos no darba, nagi tāpat gari. Profilaksei novīlēju normālu garumu, kad apnīk, jo pārspīlēti garuma nagi nav smuki. Saki, ko gribi, bet derētu formu pielabot un nagulaku no pirkstiem notīrīt, un tad bildēt, jo izskatās nekā... Pilnīgi godīgi saku, māksla nav izaudzēt garus nagus, ka izskatās pēc šķipelēm, ja nav smuki uzkrāsoti un no ādas nagulaka noņemta... Māksla ir smuki uzkrāsot, lai skaisti izskatās! ;) Kvalitāte....
22 0 atbildēt

šausmas-  nagi izskataas briesmīgi!!  emotion

Viena lieta ir izaudzēt garus, bet lakot un pareizi novīlēt arī viņi ir jāmāk. Pagaidām lāpstas!!!

14 1 atbildēt

Pamatā no savas pieredzes tas ir lēns dzīvesveids - nekādas asas kustības, strauji roku manevri. Tā arī ir taisnība, kad saka, ka tās, kas ar gariem nagiem to vien dara, kā mājās sēž vai nemāk neko nomizot virtuvē - man kad bija centimetru gari nagi, es nekā nedarīju ko es tagad daru. Tagad man ir reāli labs darbs un tur bez gariem nagiem ir jāiztiek un nepārdzīvoju, ka man vairs tādi nav. Ja ātri jāstrādā, tad pacietīsi arī īsus nagus, labāk alga lai ir un padarīti mājas darbi, nekā sēdēt ar skaistiem nagiem, bet pat ēst normāli uztaisīt nevar. 

emotion ko es saku - gari nagi ir sievišķīgi, ja tie ir kopti, bet tie ir vienmēr nepraktiski - tomātam ķekaru to pat baidies noraut. 

12 0 atbildēt

` kopti un pagari nagi ir skaisti, bet ne tavi kuri ir garas slotas ar bezrūpīgu lakas klājumu un galīgi nevīlēti.

` es tagad audzēju garākus nagus, nu noteikti īsākus nekā tavus, es viņus vīlēju,krāsoju rūpīgi un ir skaisti un daru ko gribu,ravēju un darbojos.

9 0 atbildēt

Ja gandrīz neko ar tādiem nevar padarīt, tad tā ir sevis mocīšana. emotion

6 0 atbildēt

Mūsdienu estētika- katrs nags citādā garumā

4 0 atbildēt

Vēl, ja ir dikti trausli nagi, tad var dzert Calcigran, kas ir kaļķa preparāts. Man jau no seniem laikiem vienmēr ir bijušas drusku problēmas ar locītavām, tādēļ ārsts nozīmēja regulāri lietot kaļķa piedevu uzturā. Vienmēr esmu varējusi izaudzēt nagus sev vēlamā garumā, vienīgi, kad sāku slinkot uz kaļķa dzeršanu, tad bija drusku grūtāk un nagi palika trauslāki.

Piekrītu arī iepriekš izskanējušajam viedoklim, ka priekš gariem nagiem dzīvesveidam jābūt mierīgam, taču, manuprāt, ir nejēdzīgi sevi dažādi ierobežot. Nagiem ir jābūt daļai no sevis pašas, ja ar tiem kaut ko nav darīt ērti un pie tā nevar pierast, tad ir jāatrod tāds garums, kad tie vairs netraucē. Pašai ikdienā ir vidēji 1cm gari nagi, vienmēr visu varu izdarīt un jūtos ar šādu garumu ļoti ērti.

Un pilnīgi noteikti gari nagi ir JĀKOPJ! Ja tos grib saglabāt vēlamā garumā, tiem vienmēr jābūt lakotiem, jo laka palielina naga biezumu, tātad arī stiprību, taču jāatceras uzklāt lakas pamatkārtu (kā jau rakstā bija minēts), un pēc lakošanas jāuzklāj lakas virskārta. Turklāt gariem nagiem jāizveido visiem vienāda, gaumīga forma, un pēc lakas uzklāšanas pilnīgi noteikti jāapkopj ienadži (ko raksta autore ir pilnībā nohaltūrējusi....).

2 0 atbildēt

Man nagi aug ļoti ātri, bet man gari nagi liekas pretīgi (it īpaši tie ar kkādiem dimantiņiem kā dekoriem vai rozā), kas par traku, tas par traku...man labāk īsi un kopti nagi, kas netraucē ne spēlēt spēles uz pc, ne braukt ar velo, ne spēlēt kādu sporta veidu, ne peldēt...utt emotion

1 0 atbildēt
Man ir gari nagi
0 0 atbildēt
Maniem nekas neliidz... :( kā nedaudz paaugas tā nolūst...
0 0 atbildēt

tev vajag citu nagu fornu.šitā garām.man pašai  ari tik gari nagi ka tev un piekrītu mierigs dzives veids.

0 0 atbildēt

Vēl var dzer pienu, daudz un bieži. Dzerot pienu, mani nagi palika stiprāki un es, beidzot, varēju izaudzēt savus nagus.

0 0 atbildēt

Vēlāk ar reimatismu varēsi slimot savu vienmēr lakoto nagu dēļ.

0 0 atbildēt
Vēl viens mīnus baigi visu laiku jākopj!
0 0 atbildēt

Man pašai ir gari nagi ka tev tikai koptaki un ar citu formi jo izskatas ka esi tikai audzejusi un viss tev vajag ienadzus apgriezt un formu sataisit.

0 0 atbildēt