local-stats-pixel fb-conv-api

Japānas apakšveļas uzņēmums laiž klajā vīriešu mežģīņu bokserbikses līniju8

Japānas apakšveļas ražotājs Wacoal nesen laidis klajā vīriešu mežģīņu bokserbikses līniju, kas tiek uzskatīta par skaistu un funkcionālu. Mežģīņu apakšveļa neizklausās pēc visu laiku vīrišķīgākās lietas, taču Wacoal ne tikai akli iesaistījās šajā projektā. Pagājušā gada novembrī viņi pārbaudīja šī īpaši nišas tirgus ūdeņus, piedāvājot Lace Boxer Japānas kopfinansēšanas platformā Makuake. Uzņēmums zināja, ka tam ir uzvarētājs, kad tā produkts par 1090 procentiem samazināja savu pieticīgo kolektīvā finansējuma mērķi 300 000 jenu (2627,87 USD) apmērā, ķīlās nopelnot aptuveni 3,27 miljonus jenu (28 578,92 USD). Lace Boxer sāka ražot uzreiz, un tagad Wacoal piedāvā veselu līniju, kas sastāv no septiņām krāsām.

35 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Tikai pār manu līķi!!! Varu iedomāties nopīpējušos un nodzērušos traktoristu šitajās!!!!!!!! OMG!!!

5 0 atbildēt

Drīz jau vairs nebūs vīrieši un sievietes, būs "personas". Tas, ka vienam karājas un citam ne - tā taču pavisam nav atšķirība. Raksturu atšķirība ir daudz svarīgāka. Lūk, jums pokemonu laikmets.

3 0 atbildēt

🙈

3 0 atbildēt

Patiesībā, nekas jauns... - par vīriešiem domātām mežģīņu biksītēm, pabrīnijos gadus 20 atpakaļ - pie tam tepatās Latvijā...

- ir pieprasījums būs piedāvājums...

3 0 atbildēt

Ūkātāji būs traki priecīgi 😂😂

2 0 atbildēt

Arī peğikiem ir jābūt skaisti ietērptiem pirms tikšanās ar svēto Pēteri🤓

2 0 atbildēt