local-stats-pixel fb-conv-api

Ganguro/ Yamanba/ Manba7

38 4

Bieži vien redzamas šo interesanto meiteņu fotogrāfijas, bet paskaidrojumi citrieiz ir tik tāli no patiesības! Protams, arī es nemācēšu sīki un smalki Jums pastāstīt visas detaļas, bet lielos vilcienos "pārbraukšu tām pāri'' .

Krāsainās dāmas pieder pie vienas no daudzajām Japānas jauniešu subkultūrām - YAMANBA/Manba.1990. gadā Japānā parādījās jauniešu subkultūra ar nosaukumu Ganguro. Šis vārds ir cēlies no japāņu vārdu savienojuma MELNS un SEJA .Ganguro parādīšanās ir protests pret Jāpānā ''pieņemto'' sievietes skaistumu, pret stingrajiem skolas likumiem. Savu lomu nospēlēja arī meiteņu vēlme izskatīties kā iedegušām Kalifornijas zvaigznēm, kuras viņas ir redzējušas TV raidījumos vai mūzikas klipos.

Šī viržiena pārstāvji atšķiras ar ļoti intensīvu iedegumu (bieži arī mākslīgais iedegums), gaišiem matiem un košām drēbēm.

Laikam ejot, ap 2000. gadu Japānā pārādījās jauna jauniešu subkultūra - Yamanba, vēlāk Manba. Šī virziena pārstāvji jau tikai iedalīti kā ekstrēmāki Ganguro pēcteči. Viņu iedegums kļuva intensīvāks, Make-up pamanāmāks( baltas lūpas, acis, strīpa uz deguna), mati kļuvuši košāki (no metāliski blondas līdz koši dzeltenai, oranžai, sarkanai krāsai), vēl parādījās Hawaii stila aksesuāri, daži sāka izmantot arī krāsaināš lēcas, lai iegūtu kādu neparasti košu acu krāsu. Neaizmirsīsim arī par to, ka visam šim krāsu komplektam pievienojas arī krāsaina garderobe. Bieži vien Manbas izvēlās īsus svārkus un garus zābakus. Nevajag domāt, ka šim virzienam pieder tikai meitenes, ir arī puiši, tikai viņiem ir savādāks nosaukums - "center-guy".

Patīkamu skatīšanos!

(Teksts ir manis tulkots)

38 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Vinjas nepagus izbaudit dzivi..visu dienu, katru dienu, pavada ar spaktellaapstu rokas. emotion

3 0 atbildēt

8...bilde...emotion

bet viss pārējais vienkārši - emotion

0 0 atbildēt

galvā grozās tikai viens vārds-pretīgi emotion

0 0 atbildēt

Klauni!!!!

1 2 atbildēt

Bārbijas.

2 21 atbildēt