local-stats-pixel fb-conv-api

Diamonds are girl's best friends..7

60 4

Kam gan nepatīk skaistas rotaslietas? Īpaši dimanti?

Varbūt kāda vēlētos lielu Madagaskaras šņācējtarakānu ar siksniņu? izskatās skaisti, bet mazliet beidējoši.

Tātad...citās pasaules valstīs Madagaskaras šņācējtarakāni ir populārāki, savu atpazīstamību tie ir ieguvuši kā mājdzīvnieki, kuri ir izrotāti ar dārgakmeņiem. Šāds dekors var izmaksāt vairākus tūkstošus dolāru, visu izsaka izvēlētie dimanti.

Viss ir ļoti vienkātši, tarakānam tiek pielikts ķēdītes viens gals un dāgakmeņi, bet ķēdītes otru galu piestiprina pie apģērba, un tad šis jaukais radījums rāpo pa tavu apģērbu.

Nedaudz par pašiem Madagaskaras šņācējtarakāniem, kuri ir pazīstami kā vienkārši šņācēji.Tas ir viens no lielākajiem tarakāniem, pieaudzis šņācējtarakāns ir 5-10 cm liels. Tarakāni ir sastopami Madagaskarā.

Tie nav spējīgi lidot, kā arī nav agresīvi un nekož. Šņācējiem ir nepieciešama maza platība un pleķīts, kur paslēpties no gaismas. Viņiem ļoti patīk kapelēt, tāpēc jāparūpējas, lai mājvietā būtu kādi kociņi vai lapas. Lieliska mājvieta ir akvārijs, bet jāparūpējas par to, lai viņi nespētu izkļūt no tā arā. Jābaro ir ar svaigiem dārzeņiem un produktiem, kuros ir daudz olbaltumvielu, piemēram, sausā suņubarība. Kā arī dažās valstīs ir nepieciešama īpaša atļauja šo tarakānu turēšanai, jo tie var izbojāt dabisko vidi, tā teikt, „izēst„ mūsu vietējās sugas.

Video pārtin līdz 1:25, tad varēs redzēt, ka viens tāds jaukumiņš rāpo pa roku.



60 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Vabole ir un paliek vabole.

4 0 atbildēt

vemiens naak

1 0 atbildēt

Tas ir oriģinālraksts?

0 0 atbildēt

fuj

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt