local-stats-pixel fb-conv-api

Bučas...5

Ja patīk liekat lūdzu +

 

Lūk, dažii iemesli, kāpēc vērts skūpstīties:

1) skūpsti palīdz novājēt (trīs kvēli skūpsti dienā, un kilograms kā nebijis);

2) skūpsti ir lieliski sejas muskuļu izvingrinātāji, kas strādā labāk par visdārgākajiem pretgrumbu krēmiem;

3) skūpsti ir iedarbīgs pretsāpju līdzeklis, taču ar noteikumu, ja

skūpsties ar mīļoto cilvēku, kas ar savu enerģētiku tevi atslābina;

4) skūpsti ir unikāls pretstresa līdzeklis, jo skūpstoties organismā

izdalās laimes hormoni, turpretī stresa hormoni iet bojā;

5) ģenētiķi apgalvo, ka tie, kas skūpstās katru dienu, dzīvo par pieciem gadiem ilgāk.

6) skūpstoties tiek nodarbināti 32 muskuļi.


 

Savādie skūpsti

 

Skūpsts nekad nav tikai skūpsts. Ar nelielu iztēli un izmēģinājumiem, tas kļūt par mežonīgu, erotisku, juteklisku pieredzi, reizēm pat panākot kāju trīcēšanu (ja vien jūs neskūpstāt savu vecmāmiņu, kurai vienmēr trīc kājas).

Elektriskais skūpsts

Skūpsts, kuru ir jāieplāno, jo tāds var izdoties tikai maigā vasaras naktī, kad jums abiem kājās ir neilona zeķes. Tas, protams, nenotiek pārāk bieži, taču der pamēģināt. Ieejiet tumšā telpā, pašļūkājiet kājas pa paklāju un lēnām satuvojieties skūpstam. Nenobīstieties no zilajām dzirkstīm starp jūsu lūpām! Ļaujieties šai sanēšanai.

Izaicinošā mēle

Paņemiet savu partneri aiz mēles, viegli iespīlējiet to starp zobiem un lēnām pavelciet. Šādos gadījumos tirpas dažreiz ir tik spēcīgas, ka var sasniegt pat kāju pirkstus.

Mēļu teniss

Alternatīva standarta mandeļu hokejam, taču šajā spēlītē ir vairāk jāpārvalda mēle. Pirms skūpstāt savu partneri, ielieciet mutē kādu saldumu vai piparmētru konfekti. Sāciet skūpstīties, bet tā vietā, lai ar mēlēm censtos pārsniegt viduslīniju, viegli piespēlējiet "ripu" viens otram. Tikai izvairieties no punktu skaitīšanas, jo tas var apslāpēt jūsu partnera prieku. Vienkārši spēlējieties, kamēr "ripa" izkūst vai jūs izjūtat kustības kaisli. Ripa vārtos!

Zemūdens skūpsts

Nav viegli izpildāms vannā, bet varētu lieliski papildināt peldēšanas nodarbību vietējā peldbaseinā. Sāciet ar parastu kaislīgo skūpstu, bet pēc tam ienirstiet zem ūdens kopā. Ar mēlēm varat darīt tieši to pašu, ko parasti darāt virs ūdens, tikai jums īpaši jāraugās, lai mutes būtu cieši kopā un nerastos sūce. Tā skūpstījās Žaks Kusto.

Skropstu skūpsts (pazīstams arī kā taureņu skūpsts...)

Šajā skūpstā lūpas pat nepiedalās, bet tikai skropstas. Iekārojiet katru jūsu partnera ķermeņa daļu, un ļoti maigi lieciet vibrēt jūsu skropstām pār tām. Mazliet pavingrinieties un pēc tam atvēliet laiku, lai atrastu visjūtīgākās vietas. Ticiet - šīs sajūtas viņus padarīs vai trakus!

Ledusskūpsts

Gandrīz pārāk izsmalcinātas sajūtas. Ledus gabaliņa iesaistīšana skūpstā radīs neaizmirstamas sajūtas. Turpiniet skūpstīties, līdz ledus gabaliņš ir pilnībā izkusis. Arī jūsu sirdis gluži noteikti izkusīs līdz ar ledu.

Runājošais skūpsts

Skūpstieties kā parasti, bet pamēģiniet vienlaikus arī parunāt viens ar otru. Sāciet dūdot, un jūsu balss vibrācijas nonāks tieši partnera mutē. Drosmīgākie var pamēģināt arī dziedāt, taču nekādā gadījumā tajā brīdī cieši nelūkojieties uz partneri, jo, iespējams, viņam radīsies aizdomas, ka ir sastapies ar potenciālo sērijveida slepkavu.

Trobriandu salu skūpsts

Tā izcelsme meklējama Klusā okeāna salā un ir visu skūpstu nobeigums. Sāciet ar parasto skūpstu, bet tad pasūkājiet partnera mēli un iesaistiet arī lūpas. Tad uz brīdi pārstājiet un pēc tam atkārtojiet procesu, reizi pa reizei iekožot viens otra lūpās, vaigos un degunā. Kad kļūst pavisam karsti, ar rokām saņemiet partnera matus un spēcīgi paraujiet. Ir grūti iedomāties, kā mīlētāji šādā veidā var izpausties, neuzsākot savu pirmo nopietno strīdu un nesakaujoties.

« 1  2  3  4 »
38 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Pēdējais ir labs emotion

2 0 atbildēt

Pēdējais toč labs emotion

2 0 atbildēt

Daži prasa lielus tremiņus

0 0 atbildēt

Bučas vai skūpsti?:)

Vienalga protams+

0 0 atbildēt

paldies lidzīgs vienalga ir :D

0 0 atbildēt