local-stats-pixel fb-conv-api

Boudoir6

Manuprāt, vissvarīgākajam, intīmākajam stūrītim sievietes dzīves telpā ir jābūt viņas buduāram – vietai, kur māte, māsa, meita, sieva vai draudzene kļūst par Sievieti. Ar lielo burtu. Īpaši 21. gadsimtā, kad sieviete pati vada automašīnu, pati pelna iztiku sev, bērniem un daudzos gadījumos – arī vīrietim, pati maina spuldzītes un pieskrūvē plauktiņus, pati “uzpoš” sienas, grīdas un griestus, ir nepieciešams kaut kas, kas tomēr liek viņai justies kā Sievietei. Ar visām sievišķīgajām vājībām un prieciņiem. Vai tas ir spoguļgaldiņš, vai stūrītis vannasistabā vai atsevišķa istaba – tas nu ir atkarīgs no katras gaumes un iespējām.

Padomājiet pašas – agrāk taču gandrīz katrai sievietei bija atsevišķa telpa, kur tā ģērbās un noģērbās, saveidoja matus, nopūderējās, sasmaržojās un rakstīja vēstules mīļotajam. :) Tur vienmēr bija skaists dīvāniņš, spogulis, vāze ar svaigiem ziediem, smaržu pudelītes, pūderu slotiņas, acu zīmuļi, zeķes, zeķturi, apakšveļa… Viss, kas izceļ katras individualitāti un šarmu, kas katru apveltī ar to īpašo sievišķo enerģiju. Tagad teorētiski mums ir vēl vairāk līdzekļu un iespēju, lai šo savu telpu, kura iemieso sevī sievišķo auru, veidotu vēl skaistāku, ērtāku, labāku. Bet tad kāpēc laika gaitā ir pazudusi šī skaistā tradīcija katru rītu apsēsties pie spoguļa, blakus svaigiem ziediem, ieveidot matus, uzkrāsoties, sasmaržoties, uzvilkt labāko veļu un skaistākās zeķes? Tas taču ir pilnīgi cits dienas sākums. Un, patiesībā, tas nemaz neprasa daudz vairāk laika kā saģērbšanās guļamistabā, matu veidošana vannasistabā un krāsošanās virtuvē.

Man liekas, ka sievietes paralēli darbam, bērniem, vīriešiem, draudzenēm, problēmām un rēķiniem ir aizmirsušas par sevi. Par to, cik fantastiski izskatās, kad matos iesprauž dzīvu ziedu. Par to, kā mainās stāja un pašsajūta, kad ikdienā uzvelc skaistāko veļu. Par to, kā mainās gaita, kad uzvelc zeķes ar zeķturiem, nevis zeķubikses. Par to, cik apburoši ir uzvilkt kleitu, nevis iestīvēties džinsos. Par to, cik maģiski ir staigāt skaistās kurpēs (pat ne obligāti augstpapēžu), nevis botās. Par to, cik skaisti ir būt Sievietei. Kaut uz pāris minūtēm katru dienu.

Vai ziniet, kāpēc visas bija tādā katarsē par Katyas Shehurinas pēdējo kolekciju? Vai zināt, kāpēc pašmāju SockBox gūst arvien lielāku un lielāku popularitāti? Vai zināt, kāpēc Rīgas skaistākās dāmas regulāri ir sastopamas Madam BonBon, Irregular Choice? Vai zināt, kāpēc šarmantākās sievietes iepērkas Vive Maria? Šie visi zīmoli sludina sievišķību – tie ļauj katrai no mums noticēt, ka mēs esam skaistas. Ka mēs esam Sievietes. Jebkura no mums iemieso sevī kaut nelielu daļu Marijas Antuanetes, Kerijas Bredšovas, Ditas fon Tīsas, Andželīnas Džolijas vai Afrodītes. Tūlīt arī būs klāt pavasaris, kad nebūs vairs jātuntulējas biezajos mēteļos un lielajos zābakos. Turklāt šī gada pavasara/vasaras tendence numur viens ir balerīnu stils. Un ko gan vēl gaisīgāku un sievišķīgāku var uzvilkt? Pamēģiniet kaut reizi atbrīvot visu sevi mītošo sievišķību un varu garantēt, ka uz jums atskatīsies ne tikai strādnieki uz ielas. :)

38 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

15- dievinu sockbox zeķes. emotion

0 0 atbildēt

Skaisti. ^)

0 0 atbildēt

vienīgi varēji izlabot tekstu.''drīz būs klāt pavasaris''?

bet tā +

0 0 atbildēt

Viss ideāli pateikts, raksts izdevies! 

0 0 atbildēt

+ Patīk korsetes un Marija Antonete ;DDD

Skaisti ^-^

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt