local-stats-pixel fb-conv-api

Vegānu atlēti.129

292 6

Ir pagājis tīri ilgs laiks, kopš neesmu runājis par vegānismu, iespējams tauta būs mazliet nomierinājusies. Nolēmu satasīt vēlvienu rakstiņu par reāliem cilvēkiem ar reāliem panākumiem sportā kas atbalsta un pierāda vegāna diētas efektivitāti un lauž stereotipu ka vegāni ir tievi, vāji un slimīgi.





292 6 129 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 129

0/2000

 

Un ja es tevi nosauku par dzivnieku slepkaviibu un galas fanatiki, tas tev neliktu aizdomaties ka ari tu esi slims?  P.S. Viduslaikiem ar veganismu nav nekadu saistiibu. 

1 0 atbildēt
1 0 atbildēt

 

Nu ja, pareiz. Vilksim tagad visus grēkus sev aiz muguras un izmantosim viņus kā argumentus saviem nākotnes grēkiem. Cilvēce ir gājusi cauri grūtiem laikiem. Neviens necenšās pārrakstīt vēsturi. Šobrīd mēs esam laikmetā, kad mums vairs tas nav vajadzīgs. Tad kāpēc mums jāturpina? 

0 0 atbildēt

Parādi man zinātnisku pētījumu.  Pat ja tu tik ļoti pārdzīvo par augiem. - tev būtu jāsaprot, ka dzīvnieki kuri tiek audzēti gaļai, tiek parato ir vegānu pārtiku.  Lielākā daļa vegānu pārtikas tiek sabarota dzīvniekiem kuri tiek nokauti, un iegūts mazāk uzturvielu.  Jūsu gaļas atkarība patērē vairāk vegāna pārtikās, kā paši vegāni. 

0 0 atbildēt

 

To tev viņi pateica? emotion 

0 0 atbildēt

Šeit runa iet par cilvēka izvēli vai ievirzi - domāt tikai par savas (garšas kārpiņu) iekāres apmierināšanu vai arī - tiekties ņemt no dabas tikai tik, cik ir vajadzīgs.

0 0 atbildēt

 

Tu pēdējās smadzenes esi zaudējis. Es uzskatu ka cilvēkam nav tiesību makslīgi apaugļot lopu lai tas dotu pienu, bērnu noraut no mātes, un vēlāk abus nogalināt.  Tie ir mani uzskati. 

0 0 atbildēt

Mošk var ēst arī cilvēkus, kāda starpība?

0 0 atbildēt

Varētu audzēt mazus bērniņus, kamēr tie vēl stulbi un neko nesaprot, vai, kā dažs labs pamato, "nav tik daudz prātiņa". Ķīnā jau tā dara - ēd abortētus bērnus īpaši izsmalcinātos restorānos.

0 0 atbildēt

 

Parādi zinātnisko pētījumu. 

0 0 atbildēt

 

Atkārtoju vēlreiz - nemēģini nevienu stumt līdz galējībām. Atteikties no visa, vai atteikties no gaļas, kas tev nav vajadzīga un ir neveselīga, izraisa neskaitāmas slimības un prasa neskaitāmas dzīvības ir pavisam savādāk. 

0 0 atbildēt

 

Starpcitu - līdz galam nesapratu kādas miljoniem dzīvības priekš datora...?  Un miljardiem tonnu Co2 no mana PC? Nopietni? 

0 0 atbildēt

 

Jā, redz mēs varam viens otru sodīt un dzīt līdz galejībām. Un tomēr statistika pierāda to, ka no nogalinātajiem dzīvniekiem 98% sastāda mūsu diētas "vajadzības" Un tikai 2% ietilpst pārējās lietas (cirks, medības, kažokādas u.c.) Ari cilvēki ir daļa no dabas, arī man ir tiesības dzīvot savu dzīvi. Bet nogalināt kādu priekš pārtikas, kas man tāpat nav veselīga ir par daudz. 

0 0 atbildēt

 

Ja tas ko tu dari ir neētiski, nogalina kādu, posta mūsu dabu un ir neveselīgi vai tiešām "man patīk" ir labs arguments.  Pedofīliem patīk izvarot mazus bērnus... Tad kapēc mēs to viņiem aizliedzam, ja paši atļaujamies arī kadu nogalināt un apēst aiz patikas. 

0 0 atbildēt

 

Nav runa par cenu, ir runa par reālu ražot nespēju. Lai pabarotu visus tos bilionus dzīvnieku, kas ir vajadzīgi lai vēlāk nogalinātu un barotu cilvēkus ar gaļu ir vajadzīgs neiedomājams daudzums soyas, kukurūzas vai kāda cita efektīva dzīvnieku pārtika. Šobrīd tiek izcirsti Amazones meži lai tur audzētu labību. Dzīvnieku agrokūltūra iznīcina dabu. 

0 0 atbildēt

 

Par kādām problēmām tu runā? 

0 0 atbildēt

Tev būs tāds pats jautājums: Kāda uzturviela no gaļas palīdz augt smadzenēm? 

0 0 atbildēt

 

Un savvaļā dzīvojoši dzīvnieki nav pelnījuši savu dzīvi? 

0 0 atbildēt

Kad cilvēkam nav argumentu, viņš runā muļķības.

0 0 atbildēt

 

Tie ir divi dažādi vārdi ar dažādu  nozīmi. Nerunā ko nezini. 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »