local-stats-pixel fb-conv-api

Lou Ferrigno - bilžu galerija!3

54 1

Šoreiz par slaveno Lou Ferrigno(tālak tekstā kā Lū). Dzimis 9.novembrī 1951.gadā -Bruklinā! Līdzīgi kā Arnolds arī vēlāk sācis nodarboties ar aktiermākslu.Droši ,ka pazīstamākā filma ,kurā viņš ir filmējies ir ''Nepārspējamais Halks'',''Herkules''. Protams ,ir daudz citas slavenas filmas ar viņu ,bet ne par to šoreiz.. Diemžēl Lū nevienu reizi nav izcīnijis Mr.Olympia 1. vietu ,taču ir ieņēmis 2. un 3. vietu,kas ,manuprāt, tāpat ir respektējami.Labākais sasniegums kultūrista karjerā ir 1. vieta ''NABBA Mr. Universe, 1972'' kā arī divas reizes pēc kārtas uzvarējis ''IFBB Mr. Universe'' (1973–1974.gads). Manuprāt ,pats interesantākais ir tas ,ka Lū nekad ar kulūrismu jaunība nav varējis nopelnīt dzīvošanai.Tāpēc viņam savu dzīvesveidu nācās apvienot ar dažādiem darbiem. Tā lūk...tieši tāpēc nevajag čīkstēt,ka pēc darba nevarat aiziet un izkustēties.Viss ir apvienojams ,ja vien to vēlas. Lū ir viens no garākajiem kultūristiem ,kurš piedalijies Mr.Olympia. Viņa augums ir teju 2 metri(196 cm). Un svars sasniedza 130 Kg 1975.gadā(142 kg 1992gadā).
Iespējams Lū savā dzīve sasniedz tik daudz ,jo bērnība viņam nebija tā vieglākā. Viņš drīz pēc dzimšanas zaudēja 70-80 % savas dzirdes. Kā viņš saka ,tad tajos laikos viņam ar to bija grūti sadzīvot...tieši tāpēc viņš sen uzstādija lielus mērķus. Viņš gribēja kaut ko sasniegt.

Apakšā pievienots video ar mūziku ,kuru uzlikt fonā ,kad skataties bildes.

54 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

izcils bodybuilders iesaku noskatīties dokumentālo filmu par viņu :) 

2 0 atbildēt

Ari Arnolds sakuma nepelnija ar kulturismu ,tamdel vins stradaja celtieciba betonu(javu,cementu) jauca un kiegelus vadaja ar kerru... emotionun ja Lou vairak atceros no Pro7 kanala seriala par Halku.

0 0 atbildēt