local-stats-pixel fb-conv-api

Kevin Ware atguvies!3

44 0

Pirms 5mēnešiem, mēs ļoti daudzi redzējām manuprāt vistraģiskāko basketbola traumu spēles laikā. Īsi paskaidrošu tiem, kas vēl neko nezin- pirms 5 mēnešiem Amerikā, kādā koledžas spēlē (Louisville vs Duke), jauns talantīgs spēlētājs vārdā Kevin Ware guva ļoti smagu traumu mēģinot nobloķēt pretinieka izdarīto metienu. Kevin Ware neveiksmīgi piezemējās, un.. salauza sev kāju, tā, ka pat kauls ārā rēgojās.

Šis spēlētājs bija no Louisville komandas, un tad kad šī te traģēdija notika, 1.video varēs redzēs cik vienota bija komanda. Cik ļoti viņi bija bēdīgi, cik ļoti viņiem bija žēl, bet kopīgiem spēkiem bez Kevin Ware viņi turpināja spēli, kura pat nebija pusē. Un arī uzvarēja šo spēli.

Bet tagad pievēršamies labajai tēmai. Vakar viņa komandas biedri Youtubē publicēja video, kurā redzams, ka pēc šiem 5mēnešiem Kevin Ware smagi ir strādājis pie savām kustībām, pie savas kājas, un pat atsātis dankot jeb spraust bumbu no augšas! Stulbi to teikt, bet pat viņš atgriezās pirms.. es to neteikšu..





44 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Damn !!!

3 0 atbildēt

Ja tas ir korekti tā izteikties, tad viņam "paveicās", ka neskartas palika ceļa locītava un potītes. Sāpes bija jāparcieš ellīgas. Pateicoties labai ārstešanai, komandas atbalstam un savai neatlaidībai pārsteidzoši ātri ir atguvies. Paies neliels laiks un redzēsim - Kevin Ware #1 NBA Draft pick.

0 0 atbildēt